Re: F- pyesin,M-pergjigjen
Kjo eshte skandaloze. Qelloi nje nate qe i kisha te qarta une gjerat (dhe keto nete nuk jane te shpeshta per kohet ne te cilat jetojme... por kete e pranojne vetem ata qe kane ashtu dhe si kursejne ti varin ne mur po qe nevoja /pf/images/graemlins/laugh.gif) dhe mu hodhet te gjithe ne fyt.
Une e pata fjalen qe nuk kisha asnje pyetje drejtuar meshkujve dhe jo se nuk kam asnje pyetje ne lidhje me jeten, horizontin dhe te mepasshmen /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Por edhe ktu del nje mesim i madh - ne momentin qe u ndjete se nuk kishit me cti shtonit situates, u hodhet ne sulm. Ne jeten e perditshme ngjasa me e madhe eshte qe pyesni konkuibinat tuaja "pse s'rri dot pa pyt iher /pf/images/graemlins/madie.gif ??" , dhe ne momentin e pare qe kjo ju ndodhi e titulluat mangesi, anomali ... shenje plakjeje /pf/images/graemlins/tipsy.gif...
Me nji llaf jeni krijesa te paqendrueshme ndaj dhe nuk ka ndonje rendesi te madhe nese marrim apo jo pergjigje. E rendesishme eshte qe uji te rrjedhe ne vije te vet... /pf/images/graemlins/laugh.gif