Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: F- pyesin,M-pergjigjen

Kujdes Dole, se MLK ka talente te tjera qe ta bojne me shum qefin /pf/images/graemlins/laugh.gif

keshtu kam degjuar dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Pinku jam e sigurte qe s ka ngelur ti mi tregoj mua /pf/images/graemlins/laugh.gif aftesite e tij ....nejse me llogjiken qe ai fantazon i bie qe te ne jemi me shume se sa qeflije /pf/images/graemlins/lol.gif
..une s dua te prish endrra..
So catch you breath little MLK dreamer and keep on dreaming /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Provoje ti prishesh po deshe /pf/images/graemlins/smash.gif Pinku i her tentoi me ma prish ondren ne..... /pf/images/graemlins/laugh.gif pyte vet me mir çe gjeti /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

degjenerat njeri /pf/images/graemlins/lol.gif

*betohem qe se kam iden ca po thot IT WASNT ME /pf/images/graemlins/angel.gif

MLK

Primus registratum

Nuk je e detyrume me e thon ketu pinko /pf/images/graemlins/laugh.gif biles nese insiston, mund te ngeli ne mes nesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

o i ziu ti, po me re ne dore....do te vdes fare.....

mos na u kryqezofshin rruget se do te te /pf/images/graemlins/smash.gif

MLK

Primus registratum

Provoje po deshe, te denoncoj ne vend /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pour violence domestique /pf/images/graemlins/lol.gif

se mos me thush pastaj, encore encore encore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Desha me ardh me bo noi pytje kot po nuk e di se pse i kam te gjitha te qarta kete periudhe /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shenje plakjeje domosdo /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Kondrapedali

Kondrapedali

Robi tu u plak fillon e heq dorë nga të panjohurat e kësaj bote e fillon shtrëngon fort ato njohuri që ka marrë. Pra bëhet konservator dhe i mërzitshëm.

Shpresoj mos të jet rasti jot Belle /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pppppaa

Primus registratum

Jam dakort me sipershkrimin e bashkegjinorit tim... /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Gjithmone me kane pelqyer njerezit qe ecin me parimin "Mesova notin, njofta gjithe detin...".
Shpresoj te mos t'ju bere fati te mbyten ne pleqeri.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pytje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ej pse cunat e kan trunin si puna nivelit te detit ke pregu ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth shum te ceket /pf/images/graemlins/laugh.gif

si ka munci qe nuk arrijne te kuptojne ca gjera vet, por duhet me ja shpjegu???
/pf/images/graemlins/laugh.gif ec aty, pres replika te bukra /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]hahhahahahhahahahahhahahahah o pink!po jo mo pink...seshte ashtu....por ty dhe shume si ty te len tek bregu....se kane frike se mbyteni!

picasso

Forumium maestatis

Desha me ardh me bo noi pytje kot po nuk e di se pse i kam te gjitha te qarta kete periudhe /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shenje plakjeje domosdo /pf/images/graemlins/laugh.gif !

[/ QUOTE ]ka dy dy arsye(apo ndofta me shume!sepse nuk i merr verte pergjigjet...apo sepse ja ke mbushur mendien vetes qe i ke te gjitha te qarta(eshte shenje....:)

picasso

Forumium maestatis

pour violence domestique /pf/images/graemlins/lol.gif

se mos me thush pastaj, encore encore encore /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]ke ngaterruar adrese(teme)nuk eshte tema "shqiptaret ne france"

Isabelle

Valoris scriptorum

Kjo eshte skandaloze. Qelloi nje nate qe i kisha te qarta une gjerat (dhe keto nete nuk jane te shpeshta per kohet ne te cilat jetojme... por kete e pranojne vetem ata qe kane ashtu dhe si kursejne ti varin ne mur po qe nevoja /pf/images/graemlins/laugh.gif) dhe mu hodhet te gjithe ne fyt.

Une e pata fjalen qe nuk kisha asnje pyetje drejtuar meshkujve dhe jo se nuk kam asnje pyetje ne lidhje me jeten, horizontin dhe te mepasshmen /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Por edhe ktu del nje mesim i madh - ne momentin qe u ndjete se nuk kishit me cti shtonit situates, u hodhet ne sulm. Ne jeten e perditshme ngjasa me e madhe eshte qe pyesni konkuibinat tuaja "pse s'rri dot pa pyt iher /pf/images/graemlins/madie.gif ??" , dhe ne momentin e pare qe kjo ju ndodhi e titulluat mangesi, anomali ... shenje plakjeje /pf/images/graemlins/tipsy.gif...

Me nji llaf jeni krijesa te paqendrueshme ndaj dhe nuk ka ndonje rendesi te madhe nese marrim apo jo pergjigje. E rendesishme eshte qe uji te rrjedhe ne vije te vet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Sa e thelle je mi!!! S'ka notar qe te mberrin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pppppaa

Primus registratum

Por edhe ktu del nje mesim i madh - ne momentin qe u ndjete se nuk kishit me cti shtonit situates, u hodhet ne sulm. Ne jeten e perditshme ngjasa me e madhe eshte qe pyesni konkuibinat tuaja "pse s'rri dot pa pyt iher ??" , dhe ne momentin e pare qe kjo ju ndodhi e titulluat mangesi, anomali ... shenje plakjeje
Me nji llaf jeni krijesa te paqendrueshme ndaj dhe nuk ka ndonje rendesi te madhe nese marrim apo jo pergjigje....

[/ QUOTE ]

Besoje...persa kohe te ben te ndihesh ne paqe me veten.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

o izabela...une hodha ne diskutim me shum se nje hipoteze....dhe nuk po fisja per ty konkretisht.pasi ashtu si ti edhe une nuk bej pyetje tek tema "meshkujt pyesin dhe femrat pergjigjen"dhe kjo jo sepse...une di gjithcka...por sepse ato pyetje qe me mundojne mua nuk mund te gjejn pergjigje ktu(dhe kjo ishte hipoteza e par qe hodha)nese je ofenduar nga ato qe te kam thene une e kam edhe guzimin dhe mirsjelljen te te kerkoj falje....!