Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

Princesha

Primus registratum
Re: F- pyesin,M-pergjigjen

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

gjej naj viktime tjeter per studimet e tua, se ka raste shm me beterr se une ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

je e sigurt per kte? /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa shpirt t'kam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

picasso

Forumium maestatis

N.q.s fitoni $1 Milion dallar /pf/images/graemlins/laugh.gif, cfare eshte gjeja e pare qe do blinit?

[/ QUOTE ]do mundohesh te blija gjith gjirin e "ranes se hedhun"nje parajse e vertet(ne zonen e shengjinit

S

Scorpion

Guest

Sikur e ka pjesa e Velipojes ate vetvetja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

N.q.s fitoni $1 Milion dallar /pf/images/graemlins/laugh.gif, cfare eshte gjeja e pare qe do blinit?

[/ QUOTE ]

Do blejsha i shpi, do i punojsha paret derisa t'i bojsha 2 milion e masnej veç pushime e udhtime për qef!

picasso

Forumium maestatis

Sikur e ka pjesa e Velipojes ate vetvetja /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
eshte e shengjinit...aty mbas ranes se hedhun filloon pjesa e velipojes! /pf/images/graemlins/smash.gif

TranofiljA

Primus registratum

U vertetua qe qenka ne karakterin e mashkullit te caktoje 'cakun' e vet dhe bo gaf e prek njeri /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Jeni edhe me femrat kshu???

picasso

Forumium maestatis

U vertetua qe qenka ne karakterin e mashkullit te caktoje 'cakun' e vet dhe bo gaf e prek njeri /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Jeni edhe me femrat kshu???

[/ QUOTE ]ne karakterin e burrit...eshte me caktu "cakun"qe...por edhe ata shpesh thyhen(puna eshte si reagohet)dhe aty dallohen burrat nga mashkujt...
e sa per femrat..ne kete pike mund te them se jan thuaj njesoj...
apo keshtu duhet te jene!

i_own_u

Primus registratum

ne shoqeri

[/ QUOTE ]... kur ndahesh nga shoqeria, esht thjesht kumbje kohe per ate llaf MIRUPAFSHIM

dashuri

[/ QUOTE ]... vlen dhe kjo per ate qe t'shpreha me lart

dhe familje.

[/ QUOTE ]... pyt burrin /pf/images/graemlins/shrug.gif

ika un ciao...

Alanis

Primus registratum

Pse meshkujt jane frikacak, ikin pa nje mirupafshim dhe jane pa ndergjegje?

[/ QUOTE ]

hmmmmm kjo ndodh kur merr ndonje propozim nga vajza e Fantocit.. lol

karamel

Primus registratum

[/ QUOTE ]

hmmmmm kjo ndodh kur merr ndonje propozim nga vajza e Fantocit.. lol

[/ QUOTE ]

ha ha ha!

Pse meshkujt si 10, 30 vjec apo 50 vjec sdine asnjeher me vizuar mire WC kur urinojne?

picasso

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]se di!dhe nuk jam i informua per kete...por une edhe ktu ne forum...kam gjetur ate lloj sjelljeje per te cilen ben fjal ti...tek femrat(dhe jan me shume se nje)hahhahahahato qe e kan ber te ngrej doren nese e kan guximin hahhahahahhah

picasso

Forumium maestatis

ha ha ha!

Pse meshkujt si 10, 30 vjec apo 50 vjec sdine asnjeher me vizuar mire WC kur urinojne?

[/ QUOTE ]kjo eshte pyetje shume interresante...dhe ka te bej me tekniken...emagjino veten ti sikur ta gjuash me nje kallam nje percik te gjat...dhe nese e ke ven re...kue e ben...te hyn nje e rrenqethur zakonisht...tani emagjino pak kur nga kjo e rrenqethur te dridhet gjith trupi...e gjen dot vrimen(e wc-s)hahhahahah pastaj k edhe shume gjera te tjera teknike...qe per sado te mundohemi eshte teper e veshtir per tu perfeksionuar(nese do ti them)e mira do ish te uleshin e ta benin ndenjur si femrat...ashtu nuk ka shum rrezik(te pakten nese nuk e kalon nje percik gjatesine hahhahhahahahah:)

Hellena

Primus registratum

Pse meshkujt kruhen ne sy te tjereve pa piken e turpit ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]se di!dhe nuk jam i informua per kete...por une edhe ktu ne forum...kam gjetur ate lloj sjelljeje per te cilen ben fjal ti...tek femrat(dhe jan me shume se nje)hahhahahahato qe e kan ber te ngrej doren nese e kan guximin hahhahahahhah

[/ QUOTE ]dhe jan pa ndergjegje?(bobobbobobobob)ku te paska has Zoti.. ne rastin tend ndofta po ta them...shumices se femrave u pelqejn te pasurit me makina te bukura...te bukuurit(dhe meqe jan aq shume te kerkuar)gje matematike...ikin pa asnje fjal sepse nuk kan kohe te shpjegohen me ty...nuk eshte faji i atyre qe ju femrat i ngrini ne qiell...ndofta do benit me mire te shikonit me ne thellesi e te mos ndaleshit ne siperfaqe!do shikonit qe (shumica)secili prej tyre esht i bukur dhe i pasur ne menyren e tij!

picasso

Forumium maestatis

Pse meshkujt kruhen ne sy te tjereve pa piken e turpit ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]e pse nuk duhet ta bejn?nese burgosim veten tone...me me thoni pak ju lutem kush do na liroje!