Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: F- pyesin,M-pergjigjen

nese ka femra qe martohen vetem se fizikisht kane deshira.. /pf/images/graemlins/laugh.gif si me e thon ...dmth dun me pas naj tegel /pf/images/graemlins/laugh.gif (e thene me fjale te tjera i bie çeshtje virgjerie, nderi familje, reputacjoni, morali etc etc etc)....atehere ka detyrimisht meshkuj te kategoris trapa, te cilet pranojne te martohen me ate femren qe deshiron te "tegeloset/androhet" /pf/images/graemlins/laugh.gif por ne menyre legale /pf/images/graemlins/laugh.gif qe i bie te jete martesa...

por jane edhe ate qe ja jep truni, o dun gru o rash e vdiqa /pf/images/graemlins/laugh.gif
nga ata qe morin flak kote, qe te paren qe njofin e martojne
nga ata qe kan frike se mos ngelen vetem keshtu qe martohen nga halli vetmis...

uuuuuuufffffffffff leje se ka plot raste /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Prit mo lla se jo te gjithe dun me u martu... ca i martojne me zor /pf/images/graemlins/laugh.gif

jimmy84

Primus registratum

Ketu u be Femrat pyesin ---- Pinku pergjigjet.
Edhe nje teme ku duhet te pergjigjemi ne, na e merrni fjalen. Edhe doni barazi pastaj. Ju tani doni kontrollin se barazine e keni.
Poshte Matriarkati /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

o hu, me laju sot e rruju mot....na dolen floket e bardha tu prit pergjigjet qe mezi vijne, ose qe nuk vijne fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
duhet me ju a qit fjalet me xhengela mo lla /pf/images/graemlins/laugh.gif

psh ti jimmy84, je i sjellshem qe ve ne dukje qe pergjigjen e dhashe une, por ti edhe vjen, edhe gjo sna thu /pf/images/graemlins/laugh.gif
ku e ke pergjigjen mo lla??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

e shef (e lexon, /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ka nga ata qe pergjigjen me pytje, ka nga ata qe e thon tamam qe sdun me u martu, ka edhe nga ata qe vijne bejne komente qe ju a marrin fjalen edhe ikin /pf/images/graemlins/laugh.gif

oooooooo çunaaaaaaaaaaaa bohuni i çik me te shkathettttttt, futini te pestin se boll bot si breshka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa t'padurushme që jeni mër jahu. po pse neve do ju themi se pse martohemi. Ka po aq arsye sa ka edhe martesa.

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif kondra cheri /pf/images/graemlins/laugh.gif ca va ...si e ke fillu diten ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

a jemi ke pytje pergjigje, keshtu qe pse mos na i thoni pergjigjet edhe pse ka shume te pakten mundohet robi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mu ma kan fut /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Ça vas toi beauté? /pf/images/graemlins/kiss.gif Ditën e kom fillu tu kqyr F1. Po ti si je tu e ngrys /pf/images/graemlins/tonguee.gif?

pinkparadise

Forumium maestatis

ca va, ca va beau brun /pf/images/graemlins/smile.gif

vallaj, tani qe me the se e ke fillu diten tu pa F1, mora confirmacjonin qe te gjithe meshkujt jane njelloj /pf/images/graemlins/laugh.gif

va tendre la gason, ca te changera un peux des autres /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo se kom bo i sergjen për kpucët dje kshuqë kët jav e kom realizu planin /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kush ishte ai tjetri pran teje që shef F1? /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

waw, bravo /pf/images/graemlins/laugh.gif voila la preuve qu'un homme serre /pf/images/graemlins/laugh.gif e di ti qe je suis super bricoleuse /pf/images/graemlins/smile.gif du coup...les homme...chez moi...ca serre a rien du tout /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: sa per pytjen, je disais juste comme caaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/angel.gif ....je parlé en generaleeeee /pf/images/graemlins/angel.gif .... /pf/images/graemlins/devil.gif

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nese ka femra qe martohen vetem se fizikisht kane deshira.. /pf/images/graemlins/laugh.gif si me e thon ...dmth dun me pas naj tegel /pf/images/graemlins/laugh.gif (e thene me fjale te tjera i bie çeshtje virgjerie, nderi familje, reputacjoni, morali etc etc etc)....atehere ka detyrimisht meshkuj te kategoris trapa, te cilet pranojne te martohen me ate femren qe deshiron te "tegeloset/androhet" /pf/images/graemlins/laugh.gif por ne menyre legale /pf/images/graemlins/laugh.gif qe i bie te jete martesa...

por jane edhe ate qe ja jep truni, o dun gru o rash e vdiqa /pf/images/graemlins/laugh.gif
nga ata qe morin flak kote, qe te paren qe njofin e martojne
nga ata qe kan frike se mos ngelen vetem keshtu qe martohen nga halli vetmis...

uuuuuuufffffffffff leje se ka plot raste /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]kete frike e kane femrat(mos ua atribo meshkujve!)

pinkparadise

Forumium maestatis

cilen se une dhashe shume raste,

içik me qart o lla, se nuk e njoh kodin mors /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ti njifke ne dreqin për at pun /pf/images/graemlins/laugh.gifpo ai e ka llafin se grat kan frikë se mos bien viktima të ndonjë rasti të përmendur më lart.

E ça shtrëngojsha un the ti (serre ou sert) /pf/images/graemlins/tipsy.gif?

picasso

Forumium maestatis

cilen se une dhashe shume raste,

içik me qart o lla, se nuk e njoh kodin mors /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]ate punen e vetmise pra...

picasso

Forumium maestatis

o kondre...mos u merr me punet e huaja...jam i zoti tu dal flaeve qe kam fol...dhe ti sqaroj jam gjall!

picasso

Forumium maestatis

po mire mor...merru po mos u zgjero shume(mos kalo nga femrat tek meshkujt se nuk ka lezet

picasso

Forumium maestatis

ehhh??? i bi te jem une femra nolt ???

hej, kam i emer un.... /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]nuk ju pergjigje asaj qe thashe...meqense me kerkove sqarim per ca e kisha fjalen

Kondrapedali

Kondrapedali

Fol për vete ti. Ku i di ti lezetet e të tjerve /pf/images/graemlins/tipsy.gif?

Ti ishe ajo femna mo nolt ne do njelesh përher femna e nolt /pf/images/graemlins/laugh.gif. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif