Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

Blendi

Primus registratum
Re: F- pyesin,M-pergjigjen

Ca nga keto pyetjet qe na bejne femrat ne lidhje me femijet dhe familjen me len te kuptoj se na konsiderojne ne meshkujt shqiptare si njerez shpellash.

"-Do ta benit ju kete?
-Po,
-Ua si te huajt, ua sa mire...!!! /pf/images/graemlins/eek.gif "

orchidee

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Blendi po te puth cik do m thuash si keta:- eshte akoma heret /pf/images/graemlins/laugh.gif (mu smka thene njeri pervete, qe ta dini /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Une s'heq dore nga edukimi i kalamaqve sikur edhe pa pune te jete imshoq (bi llafi):D pastaj ku po lene karrieren per kalamaqt aktore e modele me fame une kordinatat e mia i le dhe per cik af /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. /pf/images/graemlins/kiss.gif se desh t'lash pa t'puth /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

Po mashkullit vetem te sexi i rri mendja?

ato djem qe kam njohur nuk dine te flasin tjeter pervec se per sex... ose jan me penallti ne tru ose e kam fatin vetem une ti takoj keto lloj cunash?

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

ato djem qe kam njohur nuk dine te flasin tjeter pervec se per sex... ose jan me penallti ne tru ose e kam fatin vetem une ti takoj keto lloj cunash?

[/ QUOTE ]
hahahahhahah...me degjo shpesh degjoj nga femrat...uuuuuuuuaaaaaaaaaaa shif si me shef ai...iii...po mire moj po ti pse e ke nxjerr gjysmen e trupit jashte(per tu par e per tu admiruar nga femrat...apo nga meshkujt)
do te duket se kam dal nga ajo qe po thu ti...por mos harro...thuaj asnjehere njerezit nuk mund te marrin me shume nga ca do ti...

Kondrapedali

Kondrapedali

Megjithatë, natyra e ka krijuar mashkullin të tillë që në prezencë tê femrës kjo e fundit të tërheqë vëmendjen e tij (qëndro si fjali shqip kjo?). Pra detyrimisht vëmendja e mashkullit zhvendoset, qoftë edhe përkohësisht, tek seksi tjetër që do të thotë në gjuhën vulgare (të përdithshme) thjesht seksi. Kjo s'do të thotë që mashkulli dëshiron të kryejë marrëdhënie seksuale me pjesëtarin e seksit tjetër por vetëm se në paraqitje është i tërhequr prej saj.
Ndërsa kur mashkulli është duke bërë diçka më të rëndësishme (gjithmonë sipas kritereve të tij) ai nuk e largon vëmendjen drejt pjesëtarit të seksit të kundërt edhe sikur ky të jetë lakuriq apo duke ja lyp.

Konkluzionet i nxirrni vetë.

Blendi

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Besoj se pergjithesisht mashkulli mendon per seks me shume se femra (perjashto nimfot), megjithate eshte abuzuar me kete deri ne kufijte e qesharakes.

Disa thone se meshkujt mendojne per seksin cdo 6 sekonda. Shume femra e besojne, apo deshirojne ta besojne kete.
Nuk eshte e vertete.
Po te mendonim per seksin aq shpesh nuk do mbaronim dot asnje pune tjeter.

Jam dakord me shokun me lart qe per rastet kur femra na kalon perpara provokuese, nuk eshte faji i mahkullit per mendimet qe i vijne.

Cfare quhet provokuese? te gjitha me poshte:

Barku jashtre, buzet e kuqe, syte e lyer, parfumi i kendshem, grisje ne xhinse nga duket lekure, minifund se zbulon, maksifund se zgjon imagjinaten, nje shkelje syri, injorim i plote, gjoks i madh, gjoks i vogel, mungesa e tualetit, zeri femeror, e qeshur prej verteti, dhembet e shendetshem, nxirja nga plazhi, lekura qumeshtore, ecja elegante, ecja provokuese, ecja ne pergjithesi. (mos vraponi - shumca nuk dini se si) /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pytje per "burrat" /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse ju eksitojne ato kepucet me taka qe lidhen pas kaviljes (gaviljes...se di..) ???

ujku81

Primus registratum

Jo po gamiles /pf/images/graemlins/wink.gif

Pergjigje: Se duan kohe per tu zgjidh dhe te shijon me shume. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

Barku jashtre, buzet e kuqe, syte e lyer, parfumi i kendshem, grisje ne xhinse nga duket lekure, minifund se zbulon, maksifund se zgjon imagjinaten, nje shkelje syri, injorim i plote, gjoks i madh, gjoks i vogel, mungesa e tualetit, zeri femeror, e qeshur prej verteti, dhembet e shendetshem, nxirja nga plazhi, lekura qumeshtore, ecja elegante, ecja provokuese, ecja ne pergjithesi. (mos vraponi - shumca nuk dini se si) /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

hahaha... dmth duhet te dalim si shtriga ne lal! /pf/images/graemlins/tonguee.gif
pa lyer aspak, te hecim si me gung ne kurriz, te veshim bluze te gjera qe mos duket gjoksi, /pf/images/graemlins/confused.gif

teab

Primus registratum

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif
Blendi une di me vrapu..me leje ee ??? /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

hahaha... dmth duhet te dalim si shtriga ne lal! /pf/images/graemlins/tonguee.gif
pa lyer aspak, te hecim si me gung ne kurriz, te veshim bluze te gjera qe mos duket gjoksi, /pf/images/graemlins/confused.gif

[/ QUOTE ]

ne duhet te dalim sic dalim dhe ata duhet te mendojne sic mendoje. /pf/images/graemlins/grin.gif
Mos na prishni harmonine e gjuetise /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse keni nevoje per literature ne banje dhe pse merrni aq kohe per te bere mullarin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jimmy84

Primus registratum

Literatura na duhet sepse ne nuk vrasim mendjen "Ku e kishte gjetur ate fundin/fustanin/bluzen e bukur ajo shtriga. U be surrati i asaj te beje si Miss Universi. Pale edhe me buzeqeshte sikur ju be qejfi gjasme.O Zot sa e urrej" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prandaj marrim gazeten psh dhe lexojme rehat. Nje rruge e dy pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per kohen? Varet, nganjehere kur ha shume berxolla apo speca djeges te duhet te presesh ca. Pyetja tjeter?

picasso

Forumium maestatis

pytje per "burrat" /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse ju eksitojne ato kepucet me taka qe lidhen pas kaviljes (gaviljes...se di..) ???

[/ QUOTE ]hahhahahahah pyet ate qe e ka eksitu moj...mua as qe ma ndjen fare /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

Pse doni gru?

[/ QUOTE ]eeeeeeeeeee?
po sepse ndryshe do ishim maksimumi pak me shume se gjysme!

Princesha

Primus registratum

Nuk ka pytje kondra, vetem pergjigje.

Po pys se disa nuk e dijn se ca dmth me pas gru, disa edhe se meritojn te martohen, mire se marrin vedin ne qafe po edhe jeten e nje njeriu tjeter.