Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

ODISEA

Primus registratum
Re: Femrat pyesin ---|-- Meshkujt pergjigjen

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
...e thoni pastaj qe femrat vetem pyetje kane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Doja me dite, nga kendveshtrimi i mashkullit, n.q.s keni harruar zinxhirin e pantallonave hapur, a do te donit qe dikush t'ju thoshte, apo kjo do ju vinte ne siklet?? /pf/images/graemlins/smile.gif

Pergjigjuni si burrat ee.... /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

do me vinte ne siklet nqs personi do ishte femer dhe do ma tregonte me sy vendin e zberthyer /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

ilia ke vendos me i mor te gjitha shkrimet me radhe??? jo per gjo po jane i qerre /pf/images/graemlins/laugh.gif

me kishte marre malli shume per ty /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

kurse une te kam shume inat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif <font color="brown"> Mos ma boni cunin me turp ereeeeeee.

Ilia /pf/images/graemlins/kiss.gif Missed you all this time. Mi puc folt dy te tjeret /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif .
</font>

ODISEA

Primus registratum

Tre kur? /pf/images/graemlins/eek.gif mmmmm

[/ QUOTE ]

3 te mengjesit, ndryshe do kisha thene ne oren 15 /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ilia ke vendos me i mor te gjitha shkrimet me radhe??? jo per gjo po jane i qerre /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa inat qe te kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ja te nderuar telespektator edhe shkrimi i vertete, jo i manipuluar nga ky kriminel i kerkuar ne gjith lagjen 17nendori /pf/images/graemlins/laugh.gif

shi si jeeeeeee fallsifikator dokumentash zyrtare /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif <font color="brown"> Mos ma boni cunin me turp ereeeeeee.

Ilia /pf/images/graemlins/kiss.gif Missed you all this time. Mi puc folt dy te tjeret /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif .
</font>

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/kiss.gif emrin e ndryshove por dhembthkin jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo nje rruge e dy pune... /pf/images/graemlins/idea.gif puth e kafsho /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ODISEA

Primus registratum

me kishte marre malli shume per ty /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

ja te nderuar telespektator edhe shkrimi i vertete, jo i manipuluar nga ky kriminel i kerkuar ne gjith lagjen 17nendori /pf/images/graemlins/laugh.gif

shi si jeeeeeee ... si shpirt /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]
s'e mora vesh mire kete postimin /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Po n.q.s shikoni nje vajze ne te njejten situate, ose n.q.s i ka ngec fundi ke breket do t'i thonit? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

do i thoja te mbyllte bagazhin e makines se nuk duket targa dhe mund t'i vere policia gjobe /pf/images/graemlins/laugh.gif
je e modhe me keto pyetjet /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ODISEA

Primus registratum

Dashuria eshte nje pishine ku hidhen vetem budallejt.
Mua me shtyne!

[/ QUOTE ]

A din not? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

kur nje vajze do vetem te bej daculi dhe ju e doni ate me te vertete, por per ate kjo ndjenje ska rendesi... ju do e benit me ate apo do mundonit ta bindnit per ndjenjat qe keni?

[/ QUOTE ]kjo pyetje me dhemb!pasi e kam kaluar ne realitet...e di shumica do me quajne budalla(sic thua ti alb-gerl une isha i dashuruar....dhe ...duke e njohur ate dhe ndjenjat qe kishte mund te them se kam vepruar gabim...dhe jam ndar nga ajo(me gjith dhimbjen qe shkaton nje ndarje)aq me teper kur dashuron...dhe te duhet te shkeputesh nje pjese tenden nga vetja jote.te mbetes...

alb_girl82

Primus registratum

Mua me shtyne!

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/cry.gif s'di not... po me hodhen nje komordare... dhe kur me nxorren nga pishina ma moren prap /pf/images/graemlins/shrug.gif

alb_girl82

Primus registratum

kur nje vajze do vetem te bej daculi dhe ju e doni ate me te vertete, por per ate kjo ndjenje ska rendesi... ju do e benit me ate apo do mundonit ta bindnit per ndjenjat qe keni?

[/ QUOTE ]kjo pyetje me dhemb!pasi e kam kaluar ne realitet...e di shumica do me quajne budalla(sic thua ti alb-gerl une isha i dashuruar....dhe ...duke e njohur ate dhe ndjenjat qe kishte mund te them se kam vepruar gabim...dhe jam ndar nga ajo(me gjith dhimbjen qe shkaton nje ndarje)aq me teper kur dashuron...dhe te duhet te shkeputesh nje pjese tenden nga vetja jote.te mbetes...

[/ QUOTE ]

por cdo dashuri ka nje histori te sajen... cdo njeri ka ndjenja dhe shpresa te ndryshme kshu qe mos ja ul vleren asnje dashurie qe ke pasur... anzi vleresoje /pf/images/graemlins/smile.gif

s'jam psikolloge po them se kshu eshte me mire apo jo?

picasso

Forumium maestatis

Mua me shtyne!

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/cry.gif s'di not... po me hodhen nje komordare... dhe kur me nxorren nga pishina ma moren prap /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]s'eshte vone per ta mesuar notin kurrr.

picasso

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

por cdo dashuri ka nje histori te sajen... cdo njeri ka ndjenja dhe shpresa te ndryshme kshu qe mos ja ul vleren asnje dashurie qe ke pasur... anzi vleresoje /pf/images/graemlins/smile.gif

s'jam psikolloge po them se kshu eshte me mire apo jo?

[/ QUOTE ]oooo
aspak nuk ja ul vleren...una kam dashuruar vetem dy here...dhe kam patur plot histori...dhe secila histori per mua eshte pozitive(sepse une arrij te nxjerr dhe te marr me te miren nga cdo gje)per mua nuk ka eksprienca negative...me e keqja qe mund te jete me ka mesuar me shume...dhe me e mira me ka dhuruar me shume momente lumturie...por gjithsesi...une jam nag ata....qe preferojne te vuajne(sesa te jetojne pa emocione)

alb_girl82

Primus registratum

po ske frike ti qe te te ndodhi prap qe te vuash???

ose qe te tallen te tjeret me ty?

p.s. cunat ne rastin tim!

picasso

Forumium maestatis

po ske frike ti qe te te ndodhi prap qe te vuash???

ose qe te tallen te tjeret me ty?

p.s. cunat ne rastin tim!

[/ QUOTE ]pike se pari nuk thashe qe dikush eshte tall me mua(nuk arrinte te me dashuronete...)dhe ky nuk eshte mekat...
frike nuk kam nga asgje(vec faktit qe mund te lendoj dike)
dhe nese te dashurosh do te thote vuajtje...une dua te vuaj...sepse pa emocionin e dashurise ndjehem bosh...ndjehem jetim(sa keq qe nuk po gje me askend qe te me bej dashurohem sa keq)

alb_girl82

Primus registratum

vazhdo kerko se la felicità è dietro l'angolo thone... gjithmone me shprehjet e popullit flasim /pf/images/graemlins/smile.gif

Anana

Primus registratum
Re: Femrat pyesin ----------------|-- Meshkujt pergjigjen

U pelqejna cunave femrat qe e marrin iniciativen vete perpara?