Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

ujku81

Primus registratum
Re: Femrat pyesin ---|-- Meshkujt pergjigjen

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="brown">E thar thjellje ke tathi ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

[/ QUOTE ]

Moj ti Velenosa, na cmende me ato thththththth, je tuj ven gje dhambt e rinj a si?? /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Sjellje normale te nje vartesi me eprorin, qe pas disa vjetesh eksperience pune i degjohet me shume fjala. Nuk kam patur ndonjehere konlikte, sepse jam tolerant dhe per fat ne ambientin ku punoj une jemi te gjithe keshtu (madje ca si teper ndonjehere).

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Uuuuu m'raft nai gjothen i mir muve the u ndhefe thurrati jot /pf/images/graemlins/laugh.gif. Thoqeria jon duhet t'jet e hapme /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif per t'pranu ene ato qe th'kon dhom /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

</font>

ujku81

Primus registratum

T'pakten veji dhembet e mire. Se keshtu me duhet gjys ore me lexu ca shkrun ti, gjithato thththththththththththth. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

@d@

Primus registratum

Shume bukur shkruan ajo /pf/images/graemlins/wub.gif mua per vete me pelqen shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cfare difekti gjeni ke vetja (nga paraqitja)? edhe pse une e di, qe ju te gjithe jeni shume te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/wub.gif Ja, thpirti qe m'njef. Ka inot ai Nevo the th'oth i thqut tamom me m'kuptu /pf/images/graemlins/lol.gif .

Tha per pytjen, e di qe duhet t'pergjigjen mashkllat, po una thi femer jom e bukur /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . </font>

@d@

Primus registratum

Ka inat ai, te kruaj dhembet mi pra /pf/images/graemlins/tipsy.gif Shume e bukur jam dhe una /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ujku81

Primus registratum

Vete pyesni vete pergjigjeni, sa modeste qe jeni. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

sa per pamjen, problem e kam qe me kane dale ca thinja, po s'ke ci ben, rraca. /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif

@d@

Primus registratum

Ka boje pazari plot mos ka koke /pf/images/graemlins/wink.gif Ndonje tjeter difekt a ke ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une e kam njerin vesh cik si llapush /pf/images/graemlins/laugh.gif por s'calon gomari nga veshet thote populli /pf/images/graemlins/lol.gif kurse hunden e kam pas shume here me te bukur me thot motra cdo vere kur takohemi /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Eshte e ndryshme ne meshkuj te ndryshem....
I perbashket ne gjithe kete varietet fobish eshte emeruesi i perbashket qe permblidhet ne shprehjen "Ne kemi frike te njejten gje qe na ben te dashurohemi".

Eshte i njejti element qe na terheq dhe qe na tremb me shume.....

Next please? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pse ka ca meshkuj qe noj here ngaterrojne grate/te dashurat me nonen e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

ne kuptimin, qe ka ca qe kan nevoj edhe per nje dashuri maternel /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe kerkojne nga grat qe te kujdesen per ata si me qen nona e tyre
/pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

sentiment i korruptuar...besoj se nuk ndodh shpesh se fatmiresisht gruaja/e dashura ta kujtojne shpesh qe nuk jane nena jote, mjafton te shtrihesh ne nje krevat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

milanisti2

Primus registratum

Sepse jane dashuruar shume pas nenes se tyre, jane "femije te perjetshem" ose sepse kane qene gjithmone hija e nenes se tyre.

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jeni dakort me kete qe meshkujt duan nje : nene per femijet e tyre, nje shoqe te mire per te folur, nje k***e ne krevat, nje femer te mire per familjen, dhe te gjitha keto cilesi te permbledhura ne te njejten femer /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif po pra duan dhe nje lavapjate qe te sherbej si televizor dhe si lavatrice, te kete frigorifer bashke me kompjuter... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Ke noj problem ti Pinko, ti me duket se i permbush te tera keto. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahhahah /pf/images/graemlins/lol.gif

po sikur nje femer te pinte me shum se ju ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Do ishte fat i madh, dhe une jam ca me fat, po jo aq te madh. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Ke noj problem ti Pinko, ti me duket se i permbush te tera keto. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

ku di gjo ti ore /pf/images/graemlins/laugh.gif

jam hala ne fazen e mesimit un /pf/images/graemlins/laugh.gif
por gjithsesi, nese keto do ishin kushtet qe personi te ishte i lumtur me mua (dmth lumturi reciproke) do mundohesha /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

sikur gruja juj, nuk do kuptohej me nonen tuj /pf/images/graemlins/laugh.gif ????

ça do benit??/si do e zgjidhnit pbmin??? nga cila ane do anonit???
apo do i lishit te ziheshin e te griheshin /pf/images/graemlins/laugh.gif

milanisti2

Primus registratum

:D /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jeni dakort me kete qe meshkujt duan nje : nene per femijet e tyre, nje shoqe te mire per te folur, nje k***e ne krevat, nje femer te mire per familjen, dhe te gjitha keto cilesi te permbledhura ne te njejten femer /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po, keto jane mundesite ligjore, te gjitha ne nje duhet te permblidhen. Po te kishim mundesi zgjedhje i permblidhnim dhe ne shtate.