Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

Blendi

Primus registratum
Re: Femrat pyesin ----------------|-- Meshkujt per

Me pelqen shume te udhetoj. Planet nuk kane dashur shume mend dhe kalem, ua kam lene agencive deri me tash. Megjithate, kam dy plane qe shpresoj do i realizoj ne 3 vjetet e ardhshem.

Nje udhetim me back-pack ne Europe, qe nis ne moske dhe drejtohet nga prendimi.
Dhe nje udhetim te ngjashem ne Ameriken Latine qe nis ne Baja California, Meksike dhe perfundon ne Montevideo, Uruguaj.

TranofiljA

Primus registratum

Mos nigjo Blendin mi se ai ka pa Eurotrip prandaj ben kshu /pf/images/graemlins/smile.gif

Imagjino sa pale kepuce/atlete te duhen.... /pf/images/graemlins/grin.gif

bej shaka....eshte ide e bukur.

ladouce2005

Primus registratum

Cuna, do linit gjithcka per te ndjekur njeriun qe doni ne nje qytet/shtet tjeter?

Blendi

Primus registratum

Po.
Ne emigrantet nuk kemi lidhje aq te forta me qytetet/shtetet bujtese, sido qe te na duket.
Se dyti, ketu ne ShBA psh, robt levizin gjithe kohes per nje pune qe i paguan ca me mire, ne ndjekje te karieres etc..mendoj se te ndjekesh nje dashuri eshte arsye me e forte se kjo. (Per ca). Se treti, ne kemi lon Tironen per cik me shume shance, jo mos t'lejm kto vende t'huja.

sweet eda

Primus registratum

Bravo Blendi.......teorikisht sounds perfect , is it for true ne praktike??? /pf/images/graemlins/confused.gif

p.s. mgjth une e kam bere nje gje te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif

milanisti2

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Cuna, do linit gjithcka per te ndjekur njeriun qe doni ne nje qytet/shtet tjeter?

[/ QUOTE ]

Mendoj se po, varet nga njeiu dhe situata.
Zakonisht me pelqen te me ndjekin, e jo te ndjek, por nqs nuk e lejon situata dhe kam rene kok e kembe brenda po.

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Nje udhetim me back-pack ne Europe, qe nis ne moske dhe drejtohet nga perendimi.

[/ QUOTE ]

Transiberiana ? /pf/images/graemlins/eek.gif
M'pelqen dhe mua jashtzakonisht shum t'bej t'njejten "rruge" ... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Pse meshkujt s'din te "flasin" me meshkujt e tjer ? Shfryhen gjithmon tek ne femrat qe duhet me ju duru si prifti /pf/images/graemlins/lol.gif dhe prisni kshilla dhe falje-mekati /pf/images/graemlins/angel.gif.

Sepse jeni te "dobet" shpirtrisht ? - apo s'dini te degjoni dhe te flisni me tjetrin ?! Munges sigurie tek vetvetja apo tek "shoku"?!

/pf/images/graemlins/goofy.gif

TranofiljA

Primus registratum

Miremengjes testesteroni forumit /pf/images/graemlins/smile.gif

N.q.s nje mike juaj e mire do kishte deshire te kishte femije, dhe do ju zgjidhte ju si kandidat per dhurim te fares /pf/images/graemlins/smile.gif, do t'a benit per te?

Kondrapedali

Kondrapedali

[/ QUOTE ]

Pa diskutim. Jeta është njësoj si në një qytet ashtu edhe në tjetrin. Jeta pa njeriun që do të bëhet skëterrë. /pf/images/graemlins/shrug.gif

shkodranlover

Primus registratum

N.q.s nje mike juaj e mire do kishte deshire te kishte femije, dhe do ju zgjidhte ju si kandidat per dhurim te fares /pf/images/graemlins/smile.gif, do t'a benit per te?

[/ QUOTE ]

Jo.

pinkparadise

Forumium maestatis

pse shkodronco, e ke faren me kimet eeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
thashe se ishe me gjeneroz se kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

Pink ajo pyetja siper eshte pak pa lidhje. Keshtu ne pergjithesi jam shume zemergjere. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum
Re: Femrat pyesin ---|-- Meshkujt pergjigjen

aiiii, po m'shan pyetjen e?? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

keto jane kerkesa qe mund te te behen nje dite, nuk i dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

trendo, ke noj menje ne vecanti ti, apo thjesht po pyt sa per kulrtur te pergjitheshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

per ate te dyten. /pf/images/graemlins/smile.gif pse ti nuk ke kurioze me dit e??

ujku81

Primus registratum

File ca pytjesh qe bon, ti thu me pas fmi dhe me grun dhe me shoqen, sikur s'osht e drejte apo jo. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Pink, e prune koken moj! /pf/images/graemlins/smash.gif Ke noj pytje apo te hiki une (e di qe nuk ke se je komplet e sqarume, po kot them) /pf/images/graemlins/tipsy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ehe kam ujko /pf/images/graemlins/laugh.gif

doja me dit a do mershit ju meshkujt, per grua nje femert me te cilen ju e dini qe kan shku shum, dhe edhe shoket tuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Ne pergjithesi ne themi joooooo, dhe ne fakt nuk e bejme, po ka gjithmone raste kur i mbyllim te dy syte faaaaaaaap ene e morim. KJo per meshkujt ne pergjithsi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Une jo per vete. /pf/images/graemlins/smash.gif

TranofiljA

Primus registratum

File ca pytjesh qe bon, ti thu me pas fmi dhe me grun dhe me shoqen, sikur s'osht e drejte apo jo. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

Po shpresoj qe mikja nuk do ja kerkonte dikujt qe eshte me gru /pf/images/graemlins/tongue.gif