Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

ujku81

Primus registratum
Re: Femrat pyesin ---|-- Meshkujt pergjigjen

Kjo e fundit ka me shume mundesi /pf/images/graemlins/laugh.gif, gjithsesi do isha i paanshem.

pinkparadise

Forumium maestatis

iiiiiiiiiiiii....
mu burri po nuk me anoi nga ana ime, ika i lash targen /pf/images/graemlins/laugh.gif
se jeten do e boj me mu, e jo me nonen e vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

milanisti2

Primus registratum

ca ti bejme, keto jane mundesite ligjore, te gjitha ne nje duhet te permblidhen. Po te kishim mundesi zgjedhje do ti permblidhnim dhe ne shtate.

ujku81

Primus registratum

Pink ty te rafte per burre noj dele e perendise, se ndryshe nuk ke per t'gjet rehat. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Cilat jane disa nga rregullat "e heshtura" qe kane meshkujt (shoke dmth) mes tyre? Une e di qe mes shoqesh psh (zakonisht /pf/images/graemlins/smile.gif) dihet qe nuk dilet me ish dashnorin e shoqes, panvaresisht si jane ndare ata /pf/images/graemlins/smile.gif

pppppaa

Primus registratum

Epo kemi dhe gjera qe na ndajne.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Rregulli qe ke thene ti vlen dhe per meshkujt ne pergjithesi. PLus ndalohet dalja me motrat dhe kusherirat e shokeve, po nuk pate qellime rigorozisht serioze. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndalohen pyetjet rreth partneres, nese personi ne fjale nuk flet vete i pari. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndalohet...nuk me kujtohen te tjera tani /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

shi shi /pf/images/graemlins/laugh.gif

paskeni edhe ju i çik cip /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Rregulla dhe vetem rregulla!!!
Pse nuk ka disa rregulla qe ndalojne rreptesisht shikimin e TV kur te gjithe jane ne shtepi ose rregulla qe forcojne te gjithe te sillen sa me dashur e bute me njeri-tjetrin dhe kur situata del duarsh, ose rregulla te tjera qe anullojne rregullat qe nuk mund te respektohen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pyetja eshte per cunat, po gocat jane te mirepritura te pergjigjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
shi shi /pf/images/graemlins/laugh.gif

paskeni edhe ju i çik cip /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po, cipa eshte nje element shume i rendesishem i fizikut mashkullor. Pak a shume ajo eshte themeli mbi te cilin eshte bazuar "Kodi i Meshkujve".... Kodi i Meshkujve eshte i dyti nga rendesia pas Kodit Penal, duke lene pas kode te tjere shume te rendesishem si Kodi Civil, Kodi i Familjes etj.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif
shiro qeke ne forme /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ndalohen pyetjet rreth partneres, nese personi ne fjale nuk flet vete i pari. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

kete e keni rregull shume te mire.... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Duhet te mesojme pak nga ju /pf/images/graemlins/grin.gif

KoDoShi

Primus registratum

sikur gruja juj, nuk do kuptohej me nonen tuj /pf/images/graemlins/laugh.gif ????

ça do benit??/si do e zgjidhnit pbmin??? nga cila ane do anonit???
apo do i lishit te ziheshin e te griheshin /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Zemra ...
4 fjale kam gruan qe do zgjedh ..do ta zgjedh me men n'kok
e jo dosido...
..nuk ka vend ktu per pyetjet e tuja /pf/images/graemlins/shrug.gif

*pastaj plaken e kam te mire s'besoj se do zihej me nusen qe qe do kete nderin me te madh te kete mua perkrahe /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Degjo Pink nene vetem nje ka dhe eshte hyjnore. Une do mundohesha te kuptoja nga cila pale qendronte problemi, dhe me pas do zgjidhja, nqs faji eshte i nenes, do mbaja gruan e do shkeputesha nga familja, nqs faji eshte i gruas do zgjidhja nenen, femra ka plot sot.

shkodranlover

Primus registratum

Jo shiko, un nuk mendoj se shumica e te rinjve do te jetoje me familjen perjetesisht, per ato qe jane shkeputur qysh 18 vjec nga shpia, kjo duket e tepert.
Gjithsesi nuses ja bej rryp para nenes. Nqs edhe per ate pak kohe qe te kete kontakte me nenen ,ajo do te shamatosej, e shkaterrova fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Kadal ti kadal se po shkaterrohesh vete ma naq /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

Roz ti je shum e predispozume mos me ja dasht nanen burrit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajde iher ta fus i t'puthme se s'te kam puth kahere. /pf/images/graemlins/kiss.gif

tushi

Valoris scriptorum

Ps /pf/images/graemlins/rolleyes.gif mund te baj shume leshime per grun po prite zot mos me me shku mire me nanen ja baj nanen e gjyshen ku e ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

po e kam pa ne anderr edhe kam pershtypjen se ka me ken shejt krejt /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

picasso

Forumium maestatis

pse ka ca meshkuj qe noj here ngaterrojne grate/te dashurat me nonen e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

ne kuptimin, qe ka ca qe kan nevoj edhe per nje dashuri maternel /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe kerkojne nga grat qe te kujdesen per ata si me qen nona e tyre
/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
kam degjuar se eshte e perhapèur kjo gje...dhe duke mos qene njeri per tyre...nuk mund te jap pergjigjen e sakte...por ndofta me pak "shaka" pothem se nena e tyre ua ka ndr shpejt gjirin dhe per ti pajtuar...i ka llastuar me gjera tew tjera /pf/images/graemlins/confused.gifNUK JAM I SIGURTE...por besoj se shpesh njerezit kerkojne ate qe u ka munguar gjithmone(pra ate te cilen ja kane ndjere mungesen)pasi ka gjera qe te mungojne por nuk do te thote se ua ndjen mungesen!!!