Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

Blendi

Primus registratum
Re: Femrat pyesin ----------------|-- Meshkujt per

"Pse c'te keqe ka ne u martofte Sandri?"
/pf/images/graemlins/tonguee.gif
Shtat n'qase ku i thojn.

sweet eda

Primus registratum

pyetje----ca bejne meshkujt 1 dite mbrapa ndarjes nga e dashura????

Blendi

Primus registratum

Nje dite pas ndarjes nga e dashura meremi me shkence. Studjojme tema si "Sa peshq ka deti?"

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

sweet eda

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nje dite pas ndarjes nga e dashura meremi me shkence. Studjojme tema si "Sa peshq ka deti?"

[/ QUOTE ]

si perfundim..................???

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Si perfundim deti eshte plot e perplot po a e kane ne rregull karremin eshte puna? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Mos thoni qe keni bo gati dinamitin çuna /pf/images/graemlins/grin.gif

fallen angel

Primus registratum

hahahhahah,ti je fare per zotin! /pf/images/graemlins/wink.gif

munsisht ne emrat e kalamajve t'peshqve.

Blendi

Primus registratum

Si perfundim po thosha qe mundohemi te inkurajojme veten per betejat qe na presin. Mundohemi te themi se gota eshte gjysme plot.

E ndara nga e dashura mund te jete eksperience e rende, por mund te jete edhe clirim. Nuk jane te gjitha femrat engjej, sikunder meshkujt. Ka edhe nga ato qe ta bejne jeten dhé.

sweet eda

Primus registratum

kaq mjaftonte qe ne fillim.............no need per pesh apo rrjeta peshku

TranofiljA

Primus registratum
Re: Femrat pyesin --|-- Meshkujt pergjigjen

Pyetje koti, po sa per muhabet se sot qelloi qe s'paskam pune fare dhe jashte eshte mizerje /pf/images/graemlins/smile.gif

Kur beni pazar per rroba (n.q.s e beni vete /pf/images/graemlins/laugh.gif), tek cila pjese e trupit perqendroheni me shume, qe t'ju dale ne pah dhe te duket bukur???

TranofiljA

Primus registratum

e kisha me ATA mi, se per femrat dihet....gjoksi, beli, e mrapmja, qafa, komet, kyci dores majte /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif.....se harrova...edhe floket! /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kyci dores majt??? po cne ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

e kisha per gjoksin e atyre mi, qe e kan gjith qime (gjoja per virilitet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) me perjashtim te atyre amerikonsave, qe i fusin i te rrujtme se gjoja e kan per zbukurim /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

iii me qime si puan ketij thua ti:
F23321.jpg

Tulipani_i_zi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shkëlqejn meshkujt kur bien në dashni ... dhe përvuhen nga pak /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Me sa di un ti Kondre nuk ke shkëlqy. Prandaj dyshoj që kjo që thua të jetë e vërtetë /pf/images/graemlins/pickellonja.gif.

picasso

Forumium maestatis

sa per tranofilja qe thote pa dashje...gjenja eshjte edhe me e keqe(pra instiktivisht)qe do te thote se raporti mbetet ne kembe me force.nuk eshte nje raport qe ka te ardhme....si do qofte nje flirt eshte n je flirt...dhe mud ti japi edhe me gjalleri nje raporti...ashtu sic mund ta bej te vdese...por gjithsesi eshte ne nje fare menyre poshterue!
mua me ka ndodh nje here te ndodhem brenda nje flirti(ne prezence)por une isha i treti.jam ndjere verte ne hall ...ju betohem se pak raste jam ndjere aq keq....per disa arsye...se pari sepse une nuk futem kurr ne nje rraport(mes dy personave)te pakten jo nese nuk jam futur per te rregulluar dicka)ajo...puthte ate(ishim ne nje lokal te rruga 4 deshmoret) ...me duket"paloma"
pra puthte ate dhe sapo gjentew nje sekond shikontye mua me nje shukim shume provokues e me plot sensualizem...nuk humbiste asnje rast(kur munde) te bente xheste dhe te me provokonte....jam ndjere verte keq...pasi nuk isha as ai qe beja sikur nuk shifja...e as ai qe shikoja...por thjeshte instikti donte qe te isha ne vend te atij(ndersa ndergjegja done qe te ikja sa me larg...
du te ju them,se me nje femer te tilll nuk do kerkoja kurr nje rrapo(ndoshta neser ndodh qe te dashurohem...por une gjithmone do ju rrija larg femrave te tilla(ndoshta per nje nate apo nje jave)do ish nje gje shume fantastike...por kurr nuk mund te krijoja jnje besim ne nje femer te till!
dhe une tre nder gjerat e nje rapoprti(ato me te rendesishmet)jane:besimi...rrespekti...dhe....
ne ate rrast(si ne shumicen e rasteve me vlejti sa per nje mesim)dhe me duhet te them se eshte i vetmi rast...qe kam lene lokalin(para kohe)per shkak se aty eshte nje "femer..."e di se tani do fillojne te me thone jo keshtu e jo ashtu...por une ne ate moment keshtu veprova(dhe me ndergjgje)keshtu do veproja edhe sot...kuptohet nese nuk do i falesha instiktit. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Blendi

Primus registratum

ti mire ke bere qe ke ikur se e shumta qe ke humbur ka qene ndonje sherr i mundshem aty. nje femer e atille, perpos qe te skandalizon, se robi skandalizohet nga fakti qe ajo po ia ben atij (te dashurit) kete, pra cfare opinioni pritet te krihohet per kete femer kur e njeh ne te tille rrethane?

ty te ka ardhur me shume turp per ate djalin tjeter se sa per vete. pra s'ka dyshim qe eshte poshteruese per partnerin. Dhe askush me dy pare mende ne koke nuk do deshironte te zinte vendin e tij. apo jo?

ky rasti qe tregon eshte shume intersant. shembull i mire i nje flirti te keq, por nuk mendoj trano kishte ndermend te tille skene.

TranofiljA

Primus registratum

...eshte interesant vertete, por ne kete rast ajo nuk e ka bere PAdashje, ajo e ka ditur vertete se cfare donte te arrinte.

Kur permenda padashje, doja te thoja duke mos pasur qellim "flirtimin". Une e shoh tek vetja shpeshhere ne muhabet me shoqerine jam e dashur, bej kontakt fizik,perdor fjale te embla dhe mund t'a kuptoj se si nje person qe me sheh per here te pare ne ato rrethana, mund te mendoje qe flirtoj pa kufi /pf/images/graemlins/smile.gif

s'kam turp, s'kam! /pf/images/graemlins/grin.gif

TranofiljA

Primus registratum

nuk lejohen pyetjet ktu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kam icik fare. /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Do filloj te bej plane per udhetime te shkurtra...si NY, Montreal, CA.... /pf/images/graemlins/cool.gif

Ju pelqen te planifikoni udhetime/pushime?