Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

Blendi

Primus registratum
Re: Femrat pyesin ----------------|-- Meshkujt per

hajde hipoteze hajde.
Me duket se kjo gje vlen vetem per femrat. Femrat i kane (sic duhet ti kene) me te shpeshta vizitat e "punë-brekëve".
Per nga vete natyra...nje mashkull e ka me te kollajte te dalloje, preke, ndjeje nje cist, ndryshim...femra e ka me delikate ket pike.

Hmmm ca tjeter? ne helath class mesova se ne Shba vetem rreth 10% e meshkujve kontrollonin veten regullisht cdo muaj.

ODISEA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Trano t'rafte e mira /pf/images/graemlins/lol.gif
sa e padjallzume qe je /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
une per vete po te kisha ndonje problem, do preferoja te ishte doktorreshe /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
boooooooooo /pf/images/graemlins/eek.gif c'pyetje qe beni /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.giftrano mesa di une kur kane prob meshkujt me "mikun " e tyre pyesin shokun

[/ QUOTE ]

epo une du me dite ca bohet kur nuk te bo derman shoku /pf/images/graemlins/smile.gif

Me ben pershtypje se shume po e komplikojne pyetjen, sikur eshte pyetje per t'u habit.(Blendi!!! /pf/images/graemlins/mad.gif) /pf/images/graemlins/grin.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Per nga vete natyra...nje mashkull e ka me te kollajte te dalloje, preke, ndjeje nje cist, ndryshim...femra e ka me delikate ket pike.

[/ QUOTE ]

Ty do t'rraf per Zotin!!! Pse kapesh ne detaje te vogla. Une them ne pergjithesi, a ka rendesi gjinia e personelit mjeksor ne lidhje me rehatine tende ne te diskutuar te nje ceshtje mjeksore apo tjeter.
Psh, probleme krevati, probleme ngritje dhe zbritje etj etj... /pf/images/graemlins/grin.gif

sweet eda

Primus registratum

[citimi, probleme ngritje dhe zbritje etj etj... /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]...
............nga kati i trete, nga tavolina apo divani, kete pyet tranoja edhe juve cuna /pf/images/graemlins/tipsy.gif

TranofiljA

Primus registratum

he pra, thuji pak se bojn sikur po i bej pytje personale /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Une du ta qis vetem per qejf jo per hall. trano, megjithate femer e du doktor(eshen)

TranofiljA

Primus registratum

jo me, une shkova te aplikoj per Mjeksi /pf/images/graemlins/smile.gif

cfare eshte ajo gje MATERIALE, qe po t'a humbnit do merziteshit shume shume?

sweet eda

Primus registratum

falenderojme nga zemra shpikesin e Ipodit, se perndryshe do kishim humbur nje nga trimat tane te AF-se /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Credit e merr Mr Steven Jobs, Apple, Inc /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

1-Cilat jane tre aryset qe nuk / dhe do i ktheheshit nje lidhje te kaluar?
2-Pershkruaj femren ideale me 50 fjale (pyetje e lire) /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ujku81

Primus registratum

Buka e thyer nuk ngjitet thote populli.

P.S: Per pyetjen e dyte ---nuk ekziston.

Kondrapedali

Kondrapedali

Për pytjen e dytë.

Ajo që të përshtatet më shumë /pf/images/graemlins/shrug.gif.

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Po dythtedy dhafet e tjera meeee ku i le tii /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Mir, po t'boj i pytje mo t'leht. M'perthkruj muve me tre dhafe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif .
</font>

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Lozonjare, e ndjeshme dhe kokëfortë /pf/images/graemlins/rolleyes.gif