Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

eniad

Forumium maestatis
Re: Femrat pyesin --------Ujku pergjiget

<font color="brown"> Jo un mo jo, Kesulkuqja osht ajo qe ngatarrohet /pf/images/graemlins/laugh.gif .

041101Cappuccetto-rosso.jpg

Se qe thu ti, meqe ti Ujku /pf/images/graemlins/laugh.gif, masnej vje gjyshja qe t'thot je u bukur qe mos e hash, po pysja veten ku shkoi Kesulkuqja /pf/images/graemlins/laugh.gif .
</font>

ujku81

Primus registratum

Kesulkuqja ka hik refugjate ke pylli tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Pytjet nga gjitha fushat permbahen ktu? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Sa ka vene protezat e reja pranej /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

Princesha

Primus registratum

Pranej po vrapon me na puth yackkk /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Eni ku mi pe protezat mua ti moj. /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Roze /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Hmmmm, i pashe kur hape gojen per t'honger kesulekuqen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

ujku81

Primus registratum

Ato jane dhembet e punes, kur bej muhabet kam te mite origjinale. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> S'di gjo una, proteza ishin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif. </font>

ujku81

Primus registratum

I do nje xhiro? Jane shume te mira kur ke ndermend me kafshu njeri. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Jo, s'i du /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Jom rob paqsor una, jo si puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Une dhembet do t'i mpreh
Gezh gezh gezhzhzhzhzh
Kesulekuqen do ta ha
Gezh gezh gezhzhzhzhzh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

ujku81

Primus registratum

O lepuj o vllezer....(eshte nga i njejti teater) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rrofte paqja ne bote. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Peace Brother V! (kjo ktu osht per dy gishtat lart /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif )</font>

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ujku - ça duhet me bo mos me pase frike ujkun? Ate te vertetin e kam fjalen /pf/images/graemlins/wink.gif

ujku81

Primus registratum

Ika tani se me mbaroi orari i punes. Ja kalofshi mire!! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ujku81

Primus registratum

He moj ti ja te lene rehat femrat!! /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Per mos me e pase frike Ujkun duhet qe ta marresh me te mire, ose te mbash qenin me vete. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Princesha

Primus registratum

Duhet qe ta marresh ujkun e forumit me vedi, edhe t'ja leshosh ujkut te vertet, me pa a han a s'han /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ujku /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

true confidental

Forumium maestatis

Nji pyetje .....njoh disa cuna qe e kane per qejf te quhen Ujku , lupo, wolf etc .....e mbajne ket emer si nick apo edhe avatar si ujku me lart .......
Ku e ka burimin ky perngjasim ?? Answer me please ......
Lol, duhet te pyes veten iher qe kam pas nick CoYoTE /pf/images/graemlins/laugh.gif