Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

ujku81

Primus registratum
Re: Femrat pyesin --------Ujku pergjiget

Car thu ere, me ter mend. Boooooooo paskam lone nam. /pf/images/graemlins/shrug.gif
Na fal o elektrono. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif

Ke noj pyetje ti cupe apo t'hiki une se kom pune /pf/images/graemlins/tipsy.gif

alinos

Forumium maestatis

ajo eshte pergjithesisht e sqaruar /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Edhe une kshu e di, po dje m'ka bo nji pytje qe nuk e dinte as vete ca po pyste. /pf/images/graemlins/grin.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Simplo t'raft nai gjosen i mir ishallaa /pf/images/graemlins/lol.gif .

Jo ere ku iken ti, kom pun thot tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif. Tashi ke orarin e pritjes me popllin, ti pyt un pys /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Prit tashi t'mor icik poz serioze ene t'boj nai pytje /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Pse i ke inot gocat ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

ujku81

Primus registratum

Kush tha moj qe i kam inat! Te dukem gje kapedani une!! Jam burre me namuz, po femrat nuk i kam inat. /pf/images/graemlins/grin.gif
Inat kam vetem femrat mendjemedha qe bojn si t'quta ene seksi. Shprehja qe perdoret ne kto raste osht "p*rdha modhe". /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

alinos

Forumium maestatis

une inot gocat eeeeeeeee?
Une des per gocat mi, aq shume des sa pa u martu me njenen s'e lej se i kom dhon dhafin nones /pf/images/graemlins/laugh.gif

... pergjigjet uku pa lare syte, dhe me pas bahet pishman per pergjigjen e pamenume mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Inat kam vetem femrat mendjemedha qe bojn si t'quta ene seksi. Shprehja qe perdoret ne kto raste osht "p*rdha modhe". /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

simas kaplloqes tate uku, s'ka goca me mendje te madhe dhe te squta? Po e di ti se femra e ka trunin me peshe ma te vogel, por me te njejtin kapacitet si te mashkullit? Ne jena dhe space friendly edhe effective mer daje, cere muhalibetesh ban ti kshu??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ujku81

Primus registratum

teper vone sonce, syte i kom la qe m'pike t'mngjesit, kur ju keni qene tuj gerrhit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ujko, ta thash ene dje, ene un ashu i shof ata qe bojn si t'bukur fort ka nahija juj, kshu qe vle per t'dy palet.

Hmmmm, damethon je burr me namuz ti heeeeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif Me siguri ke lon mustaqe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif.

Simplo, s'ta ka thon njeri ty qe s'kom heq dor ka profesioni i bulkthit una? /pf/images/graemlins/laugh.gif Leje mi cunin se ka turp me e thon njashtu troc cer nin, vje tjetra i plas bomben n'dor /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .
</font>

ujku81

Primus registratum

Nuk thash qe s'ka mi tu thaft ajo goje, ca to bojshim ne pastaj po t'mos kishte. /pf/images/graemlins/grin.gif
Inot kam ato qe nuk jane dhe bojn, a merr vesht. A ka gjo mo t'shpif se nji femer e shemtut (ne shpirt me shume sesa ne pamje) qe bon si goc seksi!! /pf/images/graemlins/madie.gif

alinos

Forumium maestatis

po une o bulkthi s'te kam than "mos m'lej me rrejt", t'kam than "kush t'tha ty t'm'thush t'verteten" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

uku,
po ty si te therret mama, apo zymbyl /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk thash qe s'ka mi tu thaft ajo goje, ca to bojshim ne pastaj po t'mos kishte. /pf/images/graemlins/grin.gif
Inot kam ato qe nuk jane dhe bojn, a merr vesht. A ka gjo mo t'shpif se nji femer e shemtut (ne shpirt me shume sesa ne pamje) qe bon si goc seksi!! /pf/images/graemlins/madie.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Ma hiq icik kuriozitetin ti muve, cer nenkupton me kte qe eshte femer e shemtuar po ben si seksi. Jam shume kureshtare ta marr vesh /pf/images/graemlins/rolleyes.gif </font>

ujku81

Primus registratum

Eniiiiiiiiii do t'rraf. Kujt i thu ti qe ka terp ereeeeeee. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/madie.gif

Oj ti goce e thjeshte mu plaka nuk m'thrret zymyl, nuk m'thrret fare. Gjyshja po, m'thote i bukri dheut, po ka fillu mos me nigju mire tashti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif Ke do rrafesh ti meeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif, try po ta majti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . Epo do me e mrojt robin ene thot pse m'mrojte /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Hmmm, po me syte mire gjyshja? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos gjuj /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

ujku81

Primus registratum

Nuk nenkuptoj asigjo, nje qe osht e shemtut dhe e lig n'shpirt dhe qe bon si seksi dhe femer klasi nuk e duroj dot. Ca t'them una, nuk njofim noj goc te tille te dy qe te t'them ja nje si kjo. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ujku81

Primus registratum

Po ti pse m'ngacmon? Edhe ben sikur me mbron, palee. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Gjyshja mire me syte, marshallah me mire se une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Jo me kush t'ngacmoi tyve /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Me syze apo pa syze gjyshja? /pf/images/graemlins/laugh.gif

</font>

ujku81

Primus registratum

Pa syze, dhe dhembet i ka marshallah me mire se une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Hmmmm, ka ndonje mbese me emrin Kesulkuqe ajo? /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

ujku81

Primus registratum

Eshte gjyshja ime ajo jo e Kesulkuqes mos u ngatarro tashti. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif