Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

ujku81

Primus registratum
Re: Femrat pyesin --------Ujku pergjiget

Se ku e kam pivot-in une ate e di une. Ju keni te drejte ta leshoni imagjinaten tuaj pa i vene fre. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Eni, femrat une i kam shume xhan, sidomos gocat e mira si ti. /pf/images/graemlins/grin.gif Kam vetem nje tendence te vogel sherri me te gjitha femrat, nuk me pelqen kur bejne sikur dine gjithcka dheeeee sidomos kur duan te komandojne. /pf/images/graemlins/madie.gif

Erind

Forumium maestatis

hajde fara me gota! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

S'ke faj ti je elektron pa fre, kujdes mos perplasesh gjekundi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kam vetem nje tendence te vogel sherri me te gjitha femrat, nuk me pelqen kur bejne sikur dine gjithcka dheeeee sidomos kur duan te komandojne. /pf/images/graemlins/madie.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Shif shif, ujko dashke sherr ti ereeeeee /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Imagjino cer druni du me i dhon una atyne meshkujve qe bojn sikur kon zbulu boten ene e menojn veten t'paarritshem vetem se jane meshkuj. /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E kush t'ka thon ty qe jom goc e mir una eeee? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Erso, ke pagu per ate venin ku po shet fara ti eeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
</font>

ujku81

Primus registratum

Me aq sa t'njof une ne AF je goc e mire. Mund te jesh edhe shejtani vet. /pf/images/graemlins/devil.gif
Une s'mendoj se jam ndonje gjo e madhe, megjithse gjyshja ime me ka pas thon qe i vogel qe do bohesh kok e madhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Erind

Forumium maestatis

rri urte, se s'ka mo fara qyl masnej. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

rob i korruptum! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

P.S: s'me dukesh goc qe u jep dru meshkujve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Epo s'e dite gjyshja qe love is blind /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Sa e nerume jom qe njofta i personalitet t'ardhshem ereee /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Xhan xhaaaaaaaaan /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

ujku81

Primus registratum

Erso na boj 10 lek fara /pf/images/graemlins/tipsy.gif

eniad

Forumium maestatis

P.S: s'me dukesh goc qe u jep dru meshkujve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> PSS. U Wanna Try? /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

ujku81

Primus registratum

Nderi osht imi qe me njofte. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

eniad

Forumium maestatis

rri urte, se s'ka mo fara qyl masnej. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

rob i korruptum! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown">M'qafsh hallin ti mu, me ligjin e ri ene una do e luftoj kurrupsionin /pf/images/graemlins/laugh.gif . </font>

ujku81

Primus registratum

Sa inat i paske meshkujt ti miiii, t'ka ngacmu ndonjoni?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

ke vendosur ta hash gjellen me "kanucia"?! /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

Sa inat i paske meshkujt ti miiii, t'ka ngacmu ndonjoni?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Kush t'tha ty eri qe i kam inot meshkujt un. Nahhhhhhh, not true at all /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif . Thjesht s'me pelqejne prepotentet nga te dyja sekset /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Erso, gjellen e haj me lug /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif
</font>

ujku81

Primus registratum

T'boft mire.Ika una nashti se me pret ulkonja m'shpi. Vazhdoni beni llogje me njona-tjetren ju ene neser vazhdojme me pytje-pergjigjet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt shnet e ju puth t'gjithave. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ujku81

Primus registratum

Erdha prape una, po ju paskeni humb fare. Zgjohuni gjumasheeeeeeeeeeeeeee. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

ujku81

Primus registratum

Kondre e kejsha me femrat qe shofin endrra e vijne e pysin masanaj ktu. Jo per cunat punetore si ti qe e bojn naten dite. Gjume te embel e pafsh sa me shume femra ne enderr. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kush paska pa ondrra kshu me /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ma lej Kondren rehat /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif se osht cun puntor /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ujkuuu, m'duket se i ke ngatrru gjinin elektronit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>