Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

ana karenina

Primus registratum
Re: Femrat pyesin- - - - - - > Meshkujt pergjigjen

Jam shume dakort me ujkun dhe asnjehere nuk e kam kuptuar c'ka tek futbolli dhe dashuria e meshkujve per te qe i shqeteson femrat /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pytje serjoze /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse per te njjten pune, ne te njejtat kushte,nje mashkull paguhet me shum se nje femer ??? /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Varet cfare quan ti te njejtat kushte, mua nuk me reulton keshtu, te pakten tek firma ku punoj une.
Paga negociohet nga personi vete, ndoshta meshkujt jane me te shkathet ne kete.

ana karenina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif

me fal po nuk u permbajta dot

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

nothing

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pytje serjoze /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse per te njjten pune, ne te njejtat kushte,nje mashkull paguhet me shum se nje femer ???

[/ QUOTE ]

n'pun duhet te jesh femer me bo*e te barazohesh me nje mashkull /pf/images/graemlins/lol.gif

geshtenjeze... komlimenti per avatarin

pinkparadise

Forumium maestatis

puna per te cilen flas un, nuk eshte per ne banken e spermes /pf/images/graemlins/blush.gif qe te duhen te kesh patjeter pjese gjenitale mashkullore /pf/images/graemlins/laugh.gif

nothing

Primus registratum

he mo dhe ti dreqi e mori se ne pun te gjitha pa perjashtim boni si shpirti keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam qen magazinjer mes 8 femrash... hej zot dhe te mbyllnin nje pako duhet ti rije n'kok...

pretendoni te jeni te barabart dhe me pagen tashi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif pjo pjo ti rrish ne koek, ti i ke nejt siper se ta ka dasht qefi me ju ardh para mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif
normal qe un pretendoj per nje page te njejte perderisa rezultati i punes eshte i njejte /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjithsesi te punosh me nje femer eshte shum me e kendeshme se sa me nje mashkull, sidomos kur behet fjale per negociations, apo commercial /pf/images/graemlins/laugh.gif

nothing

Primus registratum

pink... te punosh me nje femer esht taksirat e jo kenaqsi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hajt puno me mua te shofim se sa do vuash zotrote /pf/images/graemlins/laugh.gif

rri mos ja fut kot, dreq, se te pakten ne na keni edhe per bukurin e syve, jo vetem per effikasitet ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

nothing

Primus registratum

per ate muhabetin e syve jam plotsisht dakord me ty 2/3 dit zgjat se filloni e merni kot ju... po momentin qe kur je ne pun dhe ne pun kerkohen llogari nga te tjer fillon e trashet zoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

un te jem me ty n'pun pink... kam bindjen qe ti 1 e 2 do me thuash gjith frik ja 15 her n'dit te shkoj ta mar nje kafe tjeter...? /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Pinku kam pershtypjen nuk duhet te jete ndonje kafepirese e papare. Ndoshta do hante molto me qershi ose fara kungulli papushim.

Ke qene ndonjehere shef ti asgjoje?

nothing

Primus registratum

shef jo po po thjesht 1. magazinjer qe meresha me spedicione pakosh, ne nje ingros te madh me veshje...

kam punuar me vite aty kam njoft Angleze, Gjermane, Franceze dhe te tjerat Italiane

Francezja su duronte kishte shum pordh pak a shum kartakterin tat geshtenjeze

ana karenina

Primus registratum

Megjithate francezja te paska mbetur ne mendje, te tjerat jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pyetje?

nothing

Primus registratum

pergjigje...

jo jo gabohesh tani me erdhi n'men qe me bone ate pytjen e shefit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ana karenina

Primus registratum

Cne ti qe justifikohesh? Kjo s'eshte ne natyren mashkullore /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

nothing

Primus registratum

ku ma pe ti qe po justifikohem un...?

shprehu...

Blendi

Primus registratum

u justifikove se ja bone "jo, jo" dy here, kshu fillojne justifikimet shqip.

ana karenina

Primus registratum

E pashe nga toni i zerit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Paska ardh Blendi qe nuk me pergjigjet /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Pyetje klasike: a ka pas nje moshe te caktuar (16-17 vjec) miqesi apo deshire per miqesi me femrat nga meshkujt?

Blendi

Primus registratum

Sigurisht ne cdo moshe mund te kete miqesi. une kam ik 17 vjec nga tir. keshtu qe thuajse gjithe miqte dhe mikeshat (kam plot shoqeri te ngushta - te ciltra) i kam krijuar pas kesaj moshe.