Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

@d@

Primus registratum
Re: Femrat pyesin- - - - - - > Meshkujt pergjigjen

Sehr gut...mach'ma weiter /pf/images/graemlins/laugh.gif
Perse meshkujt e shajne gjithmone shoqe e ngushte te se dashures? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Sepse ajo mund te dije shume gjera per te. Plus, qe ndonjehere mund ti prishi dhe mendjen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Ju besdisin femrat qe perkedhelen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Ujku si ta heq trunin: vertikal apo horizontal?

Blend: Si ta shoh forcen e komplimentit?

Nev,
sepse jane xheloze. Nje shoqja ime i ka thene te dashurit: une natyrisht Sonilen e dua me shume se ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Ajo paska qene politikane e madhe /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blendi

Primus registratum

Psh ne takimet e para, je i detyruar t'i besh me shume qejfin shoqes se ngushte se sa femres qe eshte subjekt i interesit tend. Kjo pasi femrat keshillohen me shoqet e ngushta dhe opinionet e tyre merren shume parasysh.

Prandaj ne fillim duhet te "charm"-esh shoqen, e masnej "shoqen".

blendiys

Primus registratum

Ajo paska qene "nene o nene".
Forca e komplimentit? ( /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif)

ujku81

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ujku si ta heq trunin: vertikal apo horizontal?

[/ QUOTE ]

Skic. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

NEVreze femres i ka lezet te perkedhelet cik, boll qe mos ta teproje. Une per vete i kam qejf. /pf/images/graemlins/wub.gif

alinos

Forumium maestatis

Forca e komplimentit eshte afatshkurter Blendo (nese e kuptova mire pyetjen), edhe pse nai her kur you just wanna have sex, you pretend you believe the guy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ujku ti ke qef te te perkedhelin apo te perkedhelesh? /pf/images/graemlins/confused.gif

ujku81

Primus registratum

Une kam qejf te perkedhel femrat qe perkedhelen, blbbllblb ca fjalie po me merret goja tani. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po aman edhe ata lloj çunash qe te rrin ngjit 24/7 edhe qe sa here te shofin dun vetem me tu afru me te perkedhel nuk durohennnnnnn...se te shpifin jeten....un i kam alergji njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Pinku ti e din mire qe une nuk jam nga ata. /pf/images/graemlins/laugh.gif

*merzitet dhe iken /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Ika se ngela ketu. Hajt naten, shifna neser. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif

Blendi

Primus registratum

duhet nje e msme e arte, se edhe shume llaqilluqi nuk duhet me u bo. mashkulli nuk duhet te jete teper i embel se vel. Kjo vlen edhe per femrat.

@d@

Primus registratum

Cilat jane arsyet qe ju cojne ti beni dhurata femrave ( nese i beni? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Dhurata behet per kenaqsi. Per te gjitha sebepet, plus dhuratat kot. Ato te papriturat japin me shume efekt, cka eshte edhe nje nga arsyet pse robi ben dhurate. Dhe eshte e vertete ajo qe thone se ai qe jep gezon po aq shume sa ai qe jep. Sidomos kur dhurata ka bere dike te buzeqeshi fort dhe te ndihet e vleresuar, nga shoku.

Dolores

Primus registratum

Po une qe s kam asnje pyetje /pf/images/graemlins/laugh.gif....u ka humb misteri meshkujve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

lere se rruges po degjoja nje reklame radio per turizmin ne montreal dhe coku mu kujtove ti. "Do i mbij ndonje dite pa pritur kusherires ne dere" mendova. /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Po ec pra mo...kur te kesh qejf /pf/images/graemlins/kiss.gif...se do i ndajme ato qe kemi /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pse meshkujt kur ka footboll ne televizor nuk te llogarisin fare /pf/images/graemlins/laugh.gif ????
psh : chérie, tani e gjete te me flasesh, prit pushimin e pjeses pare te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

ose, sssshhhhhhhttttttttttttt.....mos merr frym se do shenojjjjj....oooooohhhhhh merde....te thashe mos kolliteshe, per fajin tat nuk shenun /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Sepse futbollin e kane njohur para se te njihnin ty dhe e kane dashuruar para se te binin ne dashuri me ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
E ke pare ndonjehere filmin "Tifosi"

E de se nuk jemi aq ekstreme, une p.sh dikur kam qene i fantaksur pas futbollit, nuk lija ndeshje pa pare, tani bej shume leshime, poooooooor ku luan Juve ajo e di mire qe nuk ka shans te dalim ose te me prishe mendjen. /pf/images/graemlins/smile.gif

* Vedi quelli 11 ragazzi con le maglie a striscie bianconere, quella e La Veccchia Signora .........Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

P.S: Komenti me siper jane fjalet e mia sa here qe ajo me ngacmon kur loz Juvja. Avash avash po e bej dhe ate tifoze, arritja me e madhe qe mund te beje nje mashkull tek preferencat e nje femre. /pf/images/graemlins/lol.gif