Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

@d@

Primus registratum
Re: Femrat pyesin- - - - - - > Meshkujt pergjigjen

shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

nothing

Primus registratum

pse Nev.. ku esht problemi, kerkon shum nga jeta apo c'far..?

ujku81

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tema ime me e preferuar ne af /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pse keni frik ti thoni lamtumire nje femre (degjoj shpesh, qe shume preferojne te largohen pa i thene asaj vendimin qe keni marre? /pf/images/graemlins/shrug.gif
edhe... Cfare s'duroni /toleroni tek nje femer?

[/ QUOTE ]

1. Se kemi frike se mos i vrasim ndjenjat e saj te brishta /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Besoj sepse nuk duam te themi arsyet qe na shtyjne per te marre kete vendim, sidomos kur nuk ka arsye fare! /pf/images/graemlins/grin.gif

2. Ne pergjithesi tek njerezit nuk duroj mendjemadhesine, intolerancen dhe fallsitetin, tek femrat ca me shume, nuk e di pse mbase se ma vret me shume syrin nje femer tangerllikse ose intolerante se nje mashkull i tille.
Pastaj po te flasim vetem per ca s'duroj tek femrat eshte "gjesti i shemtuar i nxjerrjes se pasqyres dhe berjes se tualetit ne tavoline" /pf/images/graemlins/laugh.gif, si dhe kur flasin me llafe te pista kot per tu tregu si te forta.

Boooooooooo sa shume ere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown">Çuno, ene ti mooo shum pretendoke /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Tashi, ate t'vramen e ndjenjave mo siper s'e kapa un, po do ma thush prap ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif .

Nevkeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif, c'pyetje te kane ngelur pa pergjigje me? /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

@d@

Primus registratum

pse Nev.. ku esht problemi, kerkon shum nga jeta apo c'far..?

[/ QUOTE ]
Une une e kam fajin /pf/images/graemlins/lol.gif ju jeni aq te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ke ngaterruar teme /pf/images/graemlins/wave.gif

@d@

Primus registratum

<font color="brown">
Nevkeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif, c'pyetje te kane ngelur pa pergjigje me? /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

[/ QUOTE ]
Asnje mi /pf/images/graemlins/laugh.gif Une i di te gjitha,por me duhen pergjigjet e ktyre per krahesim /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ujku81

Primus registratum

O kalamo i keq, do nje dru te mire ti. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

*Shpall bojkotim te pyetjeve te NEVrezes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Eni, si bre se kaptove tina punen e ndjenjave. PO kemi frike se mos ju thyjm zemren mi pra. Kshtu qe mos t'ja u thyjm ne me llafe, e lejm te thyhet vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

Pse u terhoqe to Ujk nuk e kuptova? /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

ujku81

Primus registratum

U ndjeva i fyer nga sjellja e NEvit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

NUk u terhoqa moj, pyet ti e shif po s'tu pergjigja. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Eeeeeee, po mire ore, ja te bejme nje pyetje ne ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Pse i lyni floket me xhel juve? /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS. Mos tadhet asnjoni, se e kom seriozitikisht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
</font>

ana karenina

Primus registratum

Kusho pse tallesh me feminilitetin mashkullor ti? Te dija open-minded dhe feministe dhe pro te drejtave te meshkujve /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/eek.gif Qyq, qyq, qyq /pf/images/graemlins/eek.gif , sa thell paske shku kusho, as i kisha menu fare /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Masnej, thash qe e kisha seriozitikisht, mos m'fyj ndjenjat /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

Blendi

Primus registratum

Tema ime me e preferuar ne af /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pse keni frik ti thoni lamtumire nje femre (degjoj shpesh, qe shume preferojne te largohen pa i thene asaj vendimin qe keni marre? /pf/images/graemlins/shrug.gif
edhe... Cfare s'duroni /toleroni tek nje femer?

[/ QUOTE ]

Ata qe nuk thone lamtumire e kane nga frika. Te siguroj. jo frike si ajo nga druri ndoshta, por arrati nga nje perballje e veshtire.
Ate tjetren nuk e di tashi, s'kam kohe te mendohem. gotta go.
mirmengjes meqe qeka heret

ujku81

Primus registratum

Jemi jemi, po edhe femrat e bejne, ca me shume bile. /pf/images/graemlins/smile.gif

Ne pergjithesi i llogaris shume gjerat, e kam per profesion. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

1) cdo gje qe ka te beje me te vjedhmen denohet nga ligji. qe baba duret /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

2) ne kesij momentesh, prishet gjithmon makina llogaritse dhe i bie qe ti besh me 'mend' /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Si eshte ajo shprehja Lara!?: "Zemra ka arsyet e veta qe Arsyeja nuk i kupton." /pf/images/graemlins/laugh.gif Me kete fryme, pergjigja eshte jo.

Blendi

Primus registratum

Te lesh nje njeri me te cilin ke ndare nje dashuri pa i dhene arsye, pa i komunikuar dicka, eshte burracake. Ke plotesisht te drejte. jam plotesisht me ty, eshte e turpshme. Tani po futem ne te thella...

ujku81

Primus registratum

Varet pse qan. Por ne pergjithesi: emotive

pinkparadise

Forumium maestatis

vetem kaq ??? po nje shami, apo noj shpatull qe te qaj nuk ja jep ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif