Femrat perdhunojne meshkujt...

epiphany

Primus registratum
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

ore si dilni keshtu nga tema njehere?!!!ah e di une cfare doni ju!!!

MLK

Primus registratum

Po pra Gjin me duket quhej ai qe thunte arrat ne mal me.... e tmerroi gjithe femnat. Te pjesa e dyte e gonjdhanes Gjini doli qe ishte pedush dhe ishte perdhunu nga ariu :lol: :lol:

MLK

Primus registratum

Jo jo se ujku qimezi ate dite ishte me ato keshtu qe e shtyn perdhunimin per dit tjeter. biles duhej ne te rruhej se si shum i ishte zgjat qimja...dhe jo vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

:lol: :lol: Aaaaaa te lutem Mlk tani ben nxehte duhet kujdes per ujkun se ndryshe ta lane e s'ja varin me pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ukju ka fillu tu e majt veten si me qen sportist, mnjes per mnjes nuk i rihet pa bo gjimnastiken e mnjesit e ta shohesh me ça zelli e vullneti e ben :lol: :lol: kete te mire kane kafshet e egra qe nuk jane dembele, biles veres jane akoma me ne forme se ka shkrire bora keshtu qe gjahu eshte sheshit ne mprefin dhembet :lol:

UCLA

Primus registratum

Po te jete mashkulli per te qene.... Hallall... I do it all the time to my love....

MLK

Primus registratum

Ah pse ti shkoke ne me meshkuj qe sjane per te qene /pf/images/graemlins/laugh.gif

UCLA

Primus registratum

MLK.... po flet per gjumesh me duket. Un rash dakort me temen, meshkujt qe e meritojne kane te drejt te perdhunoen ( me kuptimin e mire te fjales). Po ty me duket s'po te pelqen tema per arsye personale shpirt, ose sta ka dhen njeri ose ke ngel duke e lyp tere jeten edhe se ke provu sefte akoma ate pun e din vet ti. Anyaways nga sarkazma jote me duket se qeke katnar i humbur qe din vetem te futesh ke Erosi ne Albforum te mesosh i cik per seksin. Mos e merr per keq por kur sdin me fol qepe.

MLK

Primus registratum

Ah une e kom pas problem prej kohesh ket pune e sme hec me asnji ven dreqin, keshtu qe thash po futem nje here ketu se bo vaki po len per zemer ndonjones me u perdhunu a me mesu i çik si me ja bo me femnat se spo di hiç e kom ra ne hall.
Masnej kur je ka katuni nuk osht kollaj dreqin se kena nom te keq, po ja ti psh si goc e zgjut qe qeke e me ekpserince ne keto pune me meso i çik se jom bo si i hum /pf/images/graemlins/laugh.gif

UCLA

Primus registratum

Mendon se je dhe tip imponues?!!!!...shume per te qeshur.

MLK

Primus registratum

Po ku di une katnar hesapi! ça do me thon imponues se nuk di mire anglisht?

MLK

Primus registratum

çke qe zgerdhiesh zotrote se vetem per vete jeni sme mesoni hiç asgjo :smash: :tipsy:

Princesha

Primus registratum

po pse po flet per mu kshu, po un jam prej familjes se mire e nuk di kshu gjanash, un do shkoj si burrneshe naten e marteses bre burr, po mos m'turpno /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ah ti qeke si mu klasike, ke ardh ketu me mesu, veçse qeke tip imponuese /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sma mesoj qe sma mesoj njeri ket fjale ça po don me thone se po me pelqeka /pf/images/graemlins/tongue.gif

epiphany

Primus registratum

ore une po te duash te mesoj gjera te tjera sic kam bere deri tani.llafe s'di une.

MLK

Primus registratum

E doi e di ty te kemi profesore doktore e veç Salen kena ma te gradum se ty :tipsy:
Biles me kaq sa kam mesu une nga ty mund te pretendoj per ndonje grade se shpejti /pf/images/graemlins/laugh.gif