Femrat perdhunojne meshkujt...

OROSHI

Primus registratum
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

Fillimisht postuar nga floris:
[qb] Mor Orosh ta po merrena edhe me ty po Mlk e kena ne venin e antipastes,ti je pjata tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kam frike se do ju dal ndonje kazan me pilaf,do rrini nje jave dhe sdo te me mbaroni :devil:

bebi

Primus registratum

mos fol para kohet, se ka prej atyne q1 kan synin e keq :lol: , po ti thuj q1 ishalla as denna e as florisI s'jan ashtu se dole me kpuc t'kuqe :lol:

mandej ky kazani oriz paska, oriz kinez bile :devil: :lol: :lol:

samanta

Primus registratum

More Orosh bardha po ne s'dona me deke tu hanger pilaf perdite :tipsy: ndrro meny se nryshe po te lame mas 10 min e s'po merrena ma me ty :wink:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Ti shif ne prit mas dere floris-in ti bish me tenxhere kokes, e masnej fillon "pjesa" :lol: [/qb]
Bjeri t'i biem s'ecen me kjo taktike ore bure :smash: :smash: :smash: po hajde tashi e mos bej naze se me lodhe duke te ndjekur :tipsy: lart e poshte nxirrrrrreeeeeeeee koken...........Ku je???????????????? :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] mos fol para kohet, se ka prej atyne q1 kan synin e keq :lol: , po ti thuj q1 ishalla as denna e as florisI s'jan ashtu se dole me kpuc t'kuqe :lol:

mandej ky kazani oriz paska, oriz kinez bile :devil: :lol: :lol: [/qb]
E ke parasysh...prej atij orizit Kinez qe ti ban syte vezake nga .....dhimjet /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ka nja 60 lloje orizesh,keni kohe me u merzit,kur te merziteni ja fillojm makaronave :tipsy:

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga floris:
[qb]
Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Ti shif ne prit mas dere floris-in ti bish me tenxhere kokes, e masnej fillon "pjesa" :lol: [/qb]
Bjeri t'i biem s'ecen me kjo taktike ore bure :smash: :smash: :smash: po hajde tashi e mos bej naze se me lodhe duke te ndjekur :tipsy: lart e poshte nxirrrrrreeeeeeeee koken...........Ku je???????????????? :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hajde i futemi te dyja se shume naze po ben ky. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po si nuk i therrisni pak menies goca! si do me futeni keshtu ju! pas xhomit te blindum as plumbi nuk kalon /pf/images/graemlins/laugh.gif Naze thote kjo! ketu u bo nje jave qe flitet perdhunime, shqyerje "antipastash" orekse te shfrenuara e ku di un e kjo thote naze! Po deshet tjua hap "xhamin" behuni pak te zgjuta, me ndillni, gjeni nje metode qe te me shkoje vet dora te.....çelsta e ta hap "deren" lol. Psh sikur ti benit nje te lare xhamit te blindum topless /pf/images/graemlins/wink.gif Masnej lereni te zgjatet pak kenaqesia, mos me beni te zhgenjehem, une e dija se femrat jane me cerebrale se meshkujt, ju qekeni vampire fare :eek: :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

beht edhe qe te ikim fare e ta lejme ate muhabet.si te duket si metode?do e hapje deren ne kete rast? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

epo ne kete rast do largoheshin me "nder" te dyja palet keshtu qe dera e daljes eshte e hapur e nuk kontrollohet nga une /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

mor djale...duhet te mesosh te luftosh per gjerat qe do. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

MLK

Primus registratum

More me duket se ti na gjete rruges ne se ma men fillimin :eek: une vetem po mbrohesha nga perdhunimi keshtu qe deren e shtrengova fort (ate te xhamit jo te jashtmen /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Kurse ti harrove po i dole ne krah floris-it keshtu qe une nuk humba gje ne kete rast /pf/images/graemlins/wink.gif Nejse gjithsesi nga krahu jot ke floris keshtu qe je qe je futja nje te perdhunume asaj ne barazimin ne xhep e ke e ste doli huq :lol: Pa frike se arbitrin e bej une :goofy:

MLK

Primus registratum

Ahh kur ishte puna per mu doje me me perdhunu pa mar leje fare /pf/images/graemlins/laugh.gif kur vje puna te floris u dashka me ju drejtu keshillit te lagjes :smash: Pse gjithe jeten me mik ne me keshillin e lagjes do ta shtyjme ne :tipsy: U pa puna me duket se do sakrifikohem une per te miren e partise :lol:

epiphany

Primus registratum

po jo mo po ngaqe eshte femer prandaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse...e rendesishme eshte qe u vendose.keshtu duhen meshkujt , te vendosur.hajt pra, hape ate dere... /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Aman moj Denna c'eshte ky mashkull kot :smash: te tjeret plasin qe te perdhunohen kurse ketij s'ja ndjen fare mos eshte homo /pf/images/graemlins/frown.gif ta leme e te merremi me Oroshin mbase kemi me sukses /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

dukesh qe qenke pak e re ti floris ne fushen e perdhunimeve :goofy: Qe te rritet adrenalina e te rritet kenaqesia gjerat zgjaten, pastaj sa me e madhe eshte veshtiresia aq me e madhe eshte kenaqesia nuk e di ti kete /pf/images/graemlins/wink.gif Sa per punen e preferencave te mija seksuale ai ngelet sektor qe do te duhet ta zbulosh se me fjale nuk shpjegohet dot :tipsy: Pak durim e do kalosh dhe ti pertej "xhamit" :lol:

epiphany

Primus registratum

pse une kalova dmth??? :goofy:
jupiiiiiiiii :rockband: :lol:
si i behet qe dua dhe florisin brenda? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Do dhe florisin brenda :eek: more po sa centimetra eshte floris qe e dashke dhe ate brenda ti ? :lol:

epiphany

Primus registratum

:lol: :lol: po brenda deres me xham mo!!!uaaa turp!!!c'jane keto qe thua :eek: une s'jam dhe keshtu natyre /pf/images/graemlins/laugh.gif