"Femrat ne timon nje rrezik konstant"...e vertete?

eM

Paper Moon
Re: "Femrat ne timon nje rrezik konstant"...e vertete?

APACHe gjysma e gjerave qe kishe thene nuk kishin te benin fare me si nje femer i jep makines!

Nje tjeter gje, nuk ke pare kurre meshkuj ne mengjes qe ruhen ne makine? Nuk eshte e njejta gje?

Katja

Primus registratum

Appache te lista e ke vendin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pse nxefesh mo cun dhe na sjell ktu gjithe ato pictura qe ta cojne moralin ne 0 . Ti kujton se si kemi pa neve ato me para??? I kemi pa se puna e pare qe ben i dashuri kur i thua do futem ne kurs , te sjell me e-mail keto fotot /pf/images/graemlins/tongue.gif
Qetsohu he te keqen /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erind

Forumium maestatis

apach ben shume mire qe risjell keto foto here pas here, ju mban te agiornuara, /pf/images/graemlins/wink.gif per problemin qe na rethon. /pf/images/graemlins/smile.gif " è un mondo difficile " /pf/images/graemlins/smile.gif qe na duhet te jetojme.

Essenza

Primus registratum

Apache sot ra nje mit per mua /pf/images/graemlins/blush.gif Hajde merr kthesen e mos bej qe kjo teme te mbyllet keshtu /pf/images/graemlins/wink.gif

Apache i qenke futur temes shume vite para me duket ,apo mos punon ne ndonje arkiv /pf/images/graemlins/wink.gif Po vetem keto foto paska keto vitet e fundit...???Na sill ndonje gje te re ,une po t'i isha futur kaq seriozisht s'do t'ju kisha lene dite pa foto /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erind

Forumium maestatis

donne.gif

/pf/images/graemlins/blush.gif
donne2.jpg

/pf/images/graemlins/blush.gif
Per pasurimin e temes, shtojme dhe keto foto. /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

Jo jo! Se kishte vetem me Kaq APACHE.
Nese kjo do te ishte nje beteje, une sapo avancova kembesorine. Masneja jane shigjetaret e me pas akoma kaloresit.
Duhet vullnet ekstra per APACHE-in. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.
Po me duket qesharake
me shkrujt akoma ketu.
Tashme jeni te rritura
i kuptoni vete disa gjera /pf/images/graemlins/laugh.gif .

albscutar

Primus registratum

Femrat jane me te vertet nje rrezik shume i madh jo vetem ne timon por dhe ne vend te pare,po prap dhe mbapa me rrezik jane se nuk ju pushon nje here llapa gagagaagga.
Per mendimin tim femrat nuk jane te rrezikshme vetem po ti hypish ne karroceri te naj kamioni.

TranofiljA

Primus registratum

femaledrivers.jpg

..thoni c'te doni po dhe nje "sigurim" special e kane bere.. :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

autoaf.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------
[qb]Per shoferet e kesaj teme. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]

gjekec

Primus registratum

Aksidentin e fundit e bera me nje shofere qe ndroi linjen, e forta ishte se ishim tu pa njoni-tjetrin .. :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fity Sents:
[qb] Aksidentin e fundit e bera me nje shofere qe ndroi linjen, e forta ishte se ishim tu pa njoni-tjetrin .. :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
oooo, did you guys have a CRUSH on each-other? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Yes, and i got paid for it /pf/images/graemlins/laugh.gif

sonida

Primus registratum

un per te mesuar makinen kam prishur dy makina
po skam ber karambol me njeri d.dh skam shkaktuar deme te tjerve te pares ja kam djeg motorin te dyten e kam perplas po nuk jam demtuar un hahhahah
po tani edhe pse jam femer jam shofere shum e mir keshtu qe mos na akuzone ne gjinin femerore
se rreziqet e medhaja i beni ju djeeeeeeeeeeeeeeeeeemt

bona

Primus registratum

Kam tre vjet qe i jap makines , jam ndaluar 10 here ose me shume nga policia por vetem nje ticket kam marre deri tani nga policia kur police officer ishte grua.
Fotografite ishin gallate.

Katja

Primus registratum

To Ersi :

Ta honksha makinen mi trali /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une e shkreta nji cope fiat kam ky shkon me vizaton i derr makine(se kam idene ca makine osht)qe te bo me pa ondrra /pf/images/graemlins/frown.gif
Mos kujto se dole nga lista jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: papapa ca kombinimi i kam bo makines me robat e banjos /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erind

Forumium maestatis

<ul type="square">
[*]Po kush te tha te me levizesh nga lista, aty te parin te me lesh, bashke me nje flamur afer per te treguar rendesine. /pf/images/graemlins/smile.gif

ps. sa mbresa te kishte lene ajo makina /pf/images/graemlins/smile.gif
[/list]

JoNiDa1

Primus registratum

Akoma vazhdoni me ket teme ju mer amon...
E bete terkuz mo.. :eek:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDa1:
[qb] Akoma vazhdoni me ket teme ju mer amon...
E bete terkuz mo.. :eek: [/qb]
E verteta eshte e dhimshme por duhet vene ne dukje,prandaj zgjat kjo teme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

Kjo eshte germa qe duhet te vini mbrapa makines.
donna_al_volante.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif