"Femrat ne timon nje rrezik konstant"...e vertete?

Katja

Primus registratum
Re: "Femrat ne timon nje rrezik konstant"...e vertete?

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Hermes car e ka ajo targen mer aman se jo per noi gjo po ma paska bo ben. Me sa qef e kisha me vajt ne vere ne shpi, po ce do ajo ma kalli daten. U pa puna duhet me ble noi tank per me hec i qete nga tralalaja.

Per temen. Kjo ka ndodh me te vertete.
Kur isha ne autoshkolle, ditet e para e instruktori pyet nje goc: Per car mendon ti qe shreben kjo pasqyra(dmth ajo perbrenda makines siper ne xham).
Edhe ajo i pergjigjet: Per ti dhene nje dore makiazh shpejt e shpejt fytyres. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Apache ajo cupa qe thua ti ka dashur ti prishe mendjen instructorit qe ti hynte mik per patenten, se funxionin e asaj te mesit (pasqyres ta kam fjalen) e dine te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per ate viziten ne vere, mendohu mireeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erind

Forumium maestatis

I gjori apach, ke qene i forte qe ke luftuar me gjithe pjesen femerore te forumit tone dhe po mundohem qe ti vij pak ne ndihme /pf/images/graemlins/smile.gif . Une se kuptoj se cfare faktesh te tjera duhet te sjellim qe te binden qe "femrat ne timon jane rezik konstant". po ju thame qe nuk dine te parkojne, jane te hutuara, bllokojne trafikun e tje. "zoti na ruajte" edhe pse jemi ateiste, kemi filluar lutim zotin me zor /pf/images/graemlins/smile.gif . "mundohuni te pranoni kritikat" se duke polemizuar tregoni shenje inferioriteti.
Nje puthje te madhe te gjithave vajzave,"te reja mundesisht" qe na japin mundesine te bejme barcaleta me to.

Essenza

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ersi:
[qb] I gjori apach, ke qene i forte qe ke luftuar me gjithe pjesen femerore te forumit tone dhe po mundohem qe ti vij pak ne ndihme /pf/images/graemlins/smile.gif . "zoti na ruajte" edhe pse jemi ateiste, kemi filluar lutim zotin me zor /pf/images/graemlins/smile.gif . "mundohuni te pranoni kritikat" se duke polemizuar tregoni shenje inferioriteti.
Nje puthje te madhe te gjithave vajzave,"te reja mundesisht" qe na japin mundesine te bejme barcaleta me to. [/qb]
E sheh apo jo qe e kape esencen e muhabetit
/pf/images/graemlins/tongue.gif Doshim tju coshim ne rugen e zotit.. dhe jo te bllokoshim trafikun /pf/images/graemlins/tongue.gif Three cheers per gocat qe jane gjithe mendim per cunat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Essenza

Primus registratum

[qb] I gjori apach, ke qene i forte qe ke luftuar me gjithe pjesen femerore te forumit tone dhe po mundohem qe ti vij pak ne ndihme /pf/images/graemlins/smile.gif . "zoti na ruajte" edhe pse jemi ateiste, kemi filluar lutim zotin me zor /pf/images/graemlins/smile.gif . "mundohuni te pranoni kritikat" se duke polemizuar tregoni shenje inferioriteti.
Nje puthje te madhe te gjithave vajzave,"te reja mundesisht" qe na japin mundesine te bejme barcaleta me to. [/qb]
E sheh apo jo qe e kape esencen e muhabetit
/pf/images/graemlins/tongue.gif Doshim tju coshim ne rugen e zotit.. dhe jo te bllokoshim trafikun /pf/images/graemlins/tongue.gif Three cheers per gocat qe jane gjithe mendim per cunat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Katja

Primus registratum

[qb] I gjori apach, ke qene i forte qe ke luftuar me gjithe pjesen femerore te forumit tone dhe po mundohem qe ti vij pak ne ndihme /pf/images/graemlins/smile.gif . Une se kuptoj se cfare faktesh te tjera duhet te sjellim qe te binden qe "femrat ne timon jane rezik konstant". po ju thame qe nuk dine te parkojne, jane te hutuara, bllokojne trafikun e tje. "zoti na ruajte" edhe pse jemi ateiste, kemi filluar lutim zotin me zor /pf/images/graemlins/smile.gif . "mundohuni te pranoni kritikat" se duke polemizuar tregoni shenje inferioriteti.
Ore Ersi si e ke hallin ti do me u fut ne liste me apachen e?? /pf/images/graemlins/tongue.gif Per parking e kemi pranuar qe we suck (ka edhe shume perjashtime nuk diskurtohet, une per vete nuk hyj te perjashtimet), por per driving na merrni te keqen se jemi shume me te kujdesshme sesa meshkujt. Pse siguracionet jane me te uleta per shoferet femra sesa per meshkujt??? sepse bejne shume aksidente?? Of course qe jo. Tani, na keni inatin na falni hakun i thone nje fjale te urte /pf/images/graemlins/smile.gif
byesssss /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Ne fakt mire e ke qe siguracioni eshte i ulur per femrat, sepse jemi ne qe ju biem juve.
Nje aksident qe kam bere nje here ishte nje grua kishte ndaluar ne mes te rruges ne nje kthes te lehte dhe njekohesisht kishte dhe nje rruge jokryesore majtas. Tabela ishte jo me shume se 90kmh edhe un isha me nja 70( ne kthese me. eshte normale) edhe iki ene BAM kesaj zonjushes nga mbrapa. Dal nga makina edhe e pyes per car kishte ndaluar ne kthes? Ajo me thote doja tu fusja ne rrugen majtas por kur ngadalesova shpejtesin, mu fik makina.

Katja

Primus registratum

[qb] Ne fakt mire e ke qe siguracioni eshte i ulur per femrat, sepse jemi ne qe ju biem juve.
Nje aksident qe kam bere nje here ishte nje grua kishte ndaluar ne mes te rruges ne nje kthes te lehte dhe njekohesisht kishte dhe nje rruge jokryesore majtas. Tabela ishte jo me shume se 90kmh edhe un isha me nja 70( ne kthese me. eshte normale) edhe iki ene BAM kesaj zonjushes nga mbrapa. Dal nga makina edhe e pyes per car kishte ndaluar ne kthes? Ajo me thote doja tu fusja ne rrugen majtas por kur ngadalesova shpejtesin, mu fik makina. [/qb]
hahahahaha cfare pergjigje . ti cuno paske shume experienca te hidhura me femrat ne timon prandaj e urreke sojin tone me makine /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Iness

Primus registratum

Me thene te drejten kam qeshur shume te kjo tema... /pf/images/graemlins/laugh.gif
I di qe nuk duhet te qesh po duhet te me ngrihen nervat se femer jam vete, po po e bej si te barcaletat me bjondet qe mgjths jam bjonde shkrihem tu qesh...
Nejse, femrat kane c'kane jane me te kujdesshme dhe bejne me pak aksidente ne timon. Ky eshte fakt dhe kjo ka rendesi apo jo? /pf/images/graemlins/wink.gif
Shume e qarte qe nuk bejme akrobacira me makinen po makina duhet te te coje neper vende sagllam dhe ne kete e bejme! :cool: (Mbase mund te humbim rrugen, dhe mbase kerkojme ndihme per parkime te veshtira, po na falet sepse femra jemi) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mua me ngrihen nervat me te dashurin tim qe nuk hypen ne autobuz kur eshte shoferi femer... "ok makinat e vogla edhe mund ti ngasin" thote bukuroshi, "po ama autobuzat, mos o zot!" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Ju urrej???!!! /pf/images/graemlins/blush.gif Mos o zot!
Une vetem po them qe ne timon femra mos te enderroj, por te kete pak me shum seriozitet.

agbejtja

Primus registratum

Edhe une jam nje femer dhe ndihem pak keq per kete qe thua ti ersi por megjithate besoj se ke te drejte pasi ne jemi me te vertete nje rrezik ne timon

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erelda:
[qb] Edhe une jam nje femer dhe ndihem pak keq per kete qe thua ti ersi por megjithate besoj se ke te drejte pasi ne jemi me te vertete nje rrezik ne timon [/qb]
Erelda se e ke marre ti patenten me mik, sta ka fajin njeri goce, ose se e nget makinen duke fjetur ti , prape neve nuk kemi faj , keshtu qe fol per vete jo per femrat ne pergjithesi /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe qe ti apache na ke inat ajo dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

Faktin qe femrat e kane asikuracionin me te ulet e kam pas shpjeguar tek disa shkrime me perpara.
Une do te kisha nje propozim, sikur te benim nje gare te vogel, po nuk e di sa mund te jete e mundur, nese pranojne vajzat apo jo. /pf/images/graemlins/smile.gif :cool:

Fillimisht postuar nga Archi:
[QB] Une per veten time kam me teper qejf te jem pasagjer dhe e dashura ime te ngase makinen sesa t´i jap une makines dhe te kem te dashuren pesagjere. Me besoni o njerez, nuk ka gje me te merzitshme sesa e dashura ime kur eshte e ulur si pasagjere. E gjitha fillon me pyetjen:
"Kush do e ngasi makinen?"
"Ke qejf ta ngasesh ti?" - i them.
"Si te duash ti"- me thote.
"Ok" i them "po e ngas une". Kjo thjesht nga prakticiteti dhe per te mos vazhduar debatin "Kush do e ngasi makinen" ne -6 grade Celsius. Por nuk eshte e thene. Sa nisemi fillon tortura:
"Ti akoma kujton se une nuk di ta ngas makinen po aq mire sa ti"
"Ti akoma nuk ke besim tek mua"
"Shpirt po ecen, shume shpejt"
"Shpirt ketu lejohet vetem 30 km/h"
"Po futet ai nga e majta"
"Me ngadale"
"Futi marsh tjeter" (nuk e di ku e ka mesuar kete fjali, sepse makina ime ka marshet automatike).
"I ke ndezur dritat?" (Kjo kur eshte ora dy e nates dhe kemi rreth nje ore qe ecim. Kam pershtypjen se e dashura ime nuk ben dallim mes erresires se plote dhe dritave te makines)
"Ti harxhon shume benzine" (Kjo nje menyre e terthorte per te me thene qe une eci me shpejtesi)
----------------------------------------------
O Archi.....po ajo sikur shpetoi prej teje e mora vesh une tek"A dini te silleni me nevojat emocionale te femres"
:thumbsup: Apo eshte tjeter kjo ..........Po ku te bien ty gjithe vesveket :smash: :smash:

Katja

Primus registratum

[qb] Faktin qe femrat e kane asikuracionin me te ulet e kam pas shpjeguar tek disa shkrime me perpara.
Une do te kisha nje propozim, sikur te benim nje gare te vogel, po nuk e di sa mund te jete e mundur, nese pranojne vajzat apo jo. /pf/images/graemlins/smile.gif :cool: [/qb]
Of course qe pranojme. pse ca kujton ti se kemi frike e??? :smash:
Ti apache heq dore se sta mban /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Of course qe sma mban.
ninja.gif

Une e them troc.
KUR KAM FEMER PERPARA KUJTOJ TE GJITHA KESHILLAT E INSTRUKTORIT. :smash: :smash:

Katja

Primus registratum

[qb] Of course qe sma mban.
ninja.gif

Une e them troc.
KUR KAM FEMER PERPARA KUJTOJ TE GJITHA KESHILLAT E INSTRUKTORIT. :smash: :smash: [/qb]
Ou??? e kush na qeka ky instruktor "xha sulo" qe paske pas ti??? :mad:
Apache je tu e mbush kupen pak nga pak /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

[QB] Of course qe sma mban.
ninja.gif

Une e them troc.
KUR KAM FEMER PERPARA KUJTOJ INSTRUKTORIN. :wub:
Ha ha ha Pse sthua ti qe paske kujtime te bukura me instruktorin /pf/images/graemlins/wink.gif Me ben kureshtare :Cfare bie ti me instruktorin ......... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erison700

Forumium maestatis

Sa per sqarim.
Nc...nc...nc...Instruktori ishte nje instruktor. Edhe una jam mashkull, edhe sidomos per femrat jam me plote gojen super, mega, etj.etj mashkull. Por ju qe jeni vajza mos valle mesoni te tjera mesime me instruktoret qe nuk i kapni shpejt reflekset e shkathesis ne timon.
biggrin-.gif
tongue-.gif
:tipsy:

Nje e njohura ime mesoi qe te niste makinen nga vendi pa kolpo vetem 2 muaj mbasi mori patenten.
Uuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

[qb] Sa per sqarim.
Nc...nc...nc...Instruktori ishte nje instruktor. Edhe una jam mashkull, edhe sidomos per femrat jam me plote gojen super, mega, etj.etj mashkull. Por ju qe jeni vajza mos valle mesoni te tjera mesime me instruktoret qe nuk i kapni shpejt reflekset e shkathesis ne timon.
biggrin-.gif
tongue-.gif
:tipsy:

Nje e njohura ime mesoi qe te niste makinen nga vendi pa kolpo vetem 2 muaj mbasi mori patenten.
Uuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [/qb]
E kuptova qe me femrat je....po s'na the gje per instruktorin.Thone qe ato dashurite e verteta nuk perfliten /pf/images/graemlins/wink.gifSka gje e perfytyroj . /pf/images/graemlins/tongue.gif