"Femrat ne timon nje rrezik konstant"...e vertete?

Katja

Primus registratum
Re: "Femrat ne timon nje rrezik konstant"...e vertete?

Une nuk di se ca bohet ne europe apo ne NY por ketu ne tirane numri i femrave me makine po rritet aq shume sa cuditesh. Vertet femrat nuk jane sh te mira per parking por ama per driving?? jane far better than cunat.
dhe juve cunat mos na u mburrni qe jeni te zgjuar shume dhe i kapni gjonat me shpejt se neve. Kur bera une kursin pjesa me e madhe e cunave ngelen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj hajde shikoni si e ngasin makinen meshkujt ne tirane, te ze tmerri te dalesh ne rruge me makine. Te qellon qe ke perballe ose mbrapa nje femer ne timon te ka lezet shpirti, te hap rrugen , dhe nuk vjen te ngjitet te bytha makines sic bejne meshkujt.
Une per vete e pranoj qe per parking we suck /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ama per timon e????? jemi shuuuuuume me te kujdesshme se meshkujt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Katja

Primus registratum

A e dini cfare??? JUve cunave ju vjen inat pse neve ngasim makinen. Keni inat pse jemi independent. Sado te jetoni jashte juve, ne amerike e europe prape shqipo do mbeteni , maskiliste ne kulm (ka edhe perjashtime sigurisht)

I kam lexuar dy here te gjitha mesazhet e postuara ketu dhe sme pelqen hic menyra se si shkruani per femrat , i tregoni te trasha dhe idiote :mad: Ju pelqen apo sju pelqen juve cunave neve jemi shume te kujdeshme ne timon , keni inat ?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S : ate shqipo me lart e thashe me kuptimin e mire e?? Se mos na nxefeni juve . Edhe une jam shqiptare dhe jam proud of that /pf/images/graemlins/smile.gif

rovena

Primus registratum

ehhhh kur kam marre edhe patenten e amerikes...smbet njeri pa e marre....
Eshte e kote me thane qe femrat jane me te kujdeseshme se meshkujt......sepse une njof meshkuj qe jane shume me tu kujdesshem se une ne makine....hihhhihihhhiih

DriniS

Ecejak

Isha ne rruge me makine bashke me cunin e xhaxhait, dhe perpara kisha nje makine tjeter. Meqenese ishte rruge fshati, prita nga mbrapa derisa rruga u zgjerua ca, aq sa per te me dhene mundesine te parakaloja, dhe ndeza sinjalin e parakalimit, dhe ia bej makines perpara me shenje burie qe doja te parakaloja dhe te me hapte pak rrugen se e kishte zene te gjithen.

Per bukuri, makina perpara ndez sinjalin qe po mbante krahun e po me lejonte te parakaloja, dhe ne ate kohe i jap gaz makines duke u futur ne krahun e parakalimit, kur.... ne moment makina qe doja te parakaloja, me ze rrugen dhe do kisha perfunduar ne kanal nese nuk do kisha frenuar fort. Hej dreq o pune, vazhdova prape rrugen dhe kur gjeta rastin, e parakalova makinen me kemben ne gaz deri ne fund, dhe gjate parakalimit, hedh syte per te pare shoferin, kur... ishte femer!!! Grrrrrrrr........

Femrat ndoshta jane te kujdesshme ne timon, por ato jane vec per veten e tyre pa pyetur per te tjeret, dhe nga ana tjeter jane te pakta ato femra qe kujdesen per mbarevajtjen e makines, (qe te mos e mundojne motorin apo qe te mos e shkundin makinen etj etj) apo gabohem?

DriniS

Ecejak

tr@l@l@ , sill makinen dhe marrim mamane time qe e ka patenten, dhe ulemi bashke si pasagjere dhe e shofim si i jep. Ama nuk mbaj pergjegjesi per rregullimin e makines, je dakort? /pf/images/graemlins/smile.gif

Erind

Forumium maestatis

O tr@l@l@ mos pergjitheso, se askush spo behet maskilist, po flitet per makinen dhe po thuhet nje realitet, ti e dhe shembullin tend, basta, mos u zgjat me temen maskilizem dhe feminizem se eshte e vjeter sa vet bota.

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Drini S.:
[qb]tr@l@l@ , sill makinen dhe marrim mamane time qe e ka patenten, dhe ulemi bashke si pasagjere dhe e shofim si i jep. Ama nuk mbaj pergjegjesi per rregullimin e makines, je dakort? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
O Drini po si jo mo, patente ka trecereku njerezve ne shqiperi. If mami jot e nget makinen , ska prob fare , e bejme ate xhiron , if e ka patenten sa per ta pas , ne sirtar prej 10 vjetesh ateher flm /pf/images/graemlins/smile.gif . Per nje xhiro se gjen gje makinen time , puna osht mos ta lej nji jave /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ersi:
[qb]O tr@l@l@ mos pergjitheso, se askush spo behet maskilist, po flitet per makinen dhe po thuhet nje realitet, ti e dhe shembullin tend, basta, mos u zgjat me temen maskilizem dhe feminizem se eshte e vjeter sa vet bota.[/qb]
Ersi ti pse nxefesh mo xhan , pse me thua mjaft, qepe, zgjate apo mos e zgjat?? Ti fole u kenaqe, i dhe mendimet e tua dhe ste tha njeri pusho. Sic te lexuam neve , lexo dhe ti. Ke inat ti se jane femrat te zonjat?? Well, do vije dhe ajo kohe (sic e kane thene me lart)kur burrat te rrine ne shpi te lajne pjatat dhe femrat te punojne /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Atehere ca do besh ti Ersi ?? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elian

Primus registratum

Eh ... se di pse po e vertete eshte. Te mjafton te besh nje xhiro ne nje dite me diell neper Pisa, dhe ku ka aksident, do gjesh nje femer te deshperuar qe mendon ... sa do me kushtoje sigurimi i ketij/ksaj qe sapo shtypa?

Mjafton te ecesh ne Pisa, te provosh te kalosh ne vijat e bardha, dhe do shofish qe asnje femer nuk te le me kalu, edhe pse te takon, dhe ajo vete rrezikon shume.

Pastaj sic thote dhe shprehja "Donna in volante, pericolo costante". Nuk eshte budalla ai qe e ka thene jo /pf/images/graemlins/smile.gif

Erind

Forumium maestatis

Ersi ti pse nxefesh mo xhan , pse me thua mjaft, qepe, zgjate apo mos e zgjat?? Ti fole u kenaqe, i dhe mendimet e tua dhe ste tha njeri pusho. Sic te lexuam neve , lexo dhe ti. Ke inat ti se jane femrat te zonjat?? Well, do vije dhe ajo kohe (sic e kane thene me lart)kur burrat te rrine ne shpi te lajne pjatat dhe femrat te punojne /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Atehere ca do besh ti Ersi ?? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
[qb]O tr@l@l@ sme interesone shume tema maskilizem dhe feminizem, per mua cdo gje ka kohen e vete, por ama sme pelqene, qe ju e sillni cdo here kete teme per te bere viktimizem. Edhe mua me ka qelluar te laje pjata dhe nuk imponoj asnje gje njeriut. Kurse ketu skam dashur te bej maskilizem por thjeshte solla nje realitet, qe shume e vertetojne. Nuk te thashe qepe, mjaft, zgjate apo mos e zgjat per imponime, keto gjera do tja thoja edhe atite te seksit M, kur shkruan sa per te pasur radhen. Prandaj "stellina" una bella "KAMOMILA" para se te flesh gjume dhe naten e mire... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]

eM

Paper Moon

Ne mos ma luj kushon se prishemi bashke /pf/images/graemlins/wink.gif