Femrat me duken te gjitha Bi-sexual!

Hild

Primus registratum
Re: Femrat me duken te gjitha Bi-sexual!

Ok, nje qasje tjeter mbi edukaten dhe kulturen ehe mund ta arsyetonte biseksualizmin, kjo edhe nuk jep shpjegim. Thjesht, per femrat apo edhe mashkujt, kundershtia qendron ne harmonin e natures. Mire ja se ndruam edukate, dhe shoqeria e pranoi, po naturen ndrrojme,jo.
Pa keqkuptim, po flas ne kontekstin filozofik, dhe jo ne parametra te tolerances shoqerore.....

J.P

Primus registratum

<<<<<<<<<<<<<<FALEMINDERIT PER PJESMARJEN NE EXPERIMENTIN TIM>>>>>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<CDO NJERI PREJ JUSH KONTRIBUOI NE MENYRE ABSOLUTE>>>>>>>>>>>>

Seelenschmerz

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Macho Angel:
[qb] Kjo gje nuk me vret nuk me trishton, gati me gezon! ndoshta goboj ndoshta jo! Ky eshte mendimi im! Ju njeres si mendoni? [/qb]
Ndoshta deshiron aq shume, sa te genjen syri. /pf/images/graemlins/wink.gif

hahahahahah

Ne fakt ke te drejt. Ka ca femra qe thon "hihi! Cunat i pelqejn lesbiget, hajde puthemi njecek sa per ti marr mendjen ndonjerit! hihi!" Sa inat i kam ato.

lover boy

Primus registratum

[qb] Femrat me duken te gjitha Bi-sexual! Kjo gje nuk me vret nuk me trishton, gati me gezon! ndoshta goboj ndoshta jo! Ky eshte mendimi im! Ju njeres si mendoni? [/qb]
Keq me vjen qe po ta them po e ke ngaqe akoma nuk ke mesuar ti njohesh.

largesi

Primus registratum

[qb] Kjo gje nuk me vret nuk me trishton, gati me gezon! ndoshta goboj ndoshta jo! Ky eshte mendimi im! Ju njeres si mendoni? [/qb]
Mund te me thush c'te shtyn te mendosh kshu??

Princesha

Primus registratum

ca mor ca te gjitha femnat biseksuale?

it's true /pf/images/graemlins/laugh.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Femrat jane bere lesbike se ska me meshkuj!Mund te jete ky nje opcion?! Po them une.

Zippo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb] Femrat jane bere lesbike se ska me meshkuj!Mund te jete ky nje opcion?! Po them une. [/qb]
Te kush film e ke pare ket batute? /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo te kush reviste per femra e ke lexuar? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mu m’duket se duhet me e korrigju ate batute. Duhet me thone jo qe s’ka me meshkuj, po qe s’ka me meshkuj qe gjujn Joniden! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jim

Primus registratum

Sipas disa sondazheve thuhet se mbi 50% e femrave kane prirje Bi e sa eshte kjo e vertete nuk di.

true confidental

Forumium maestatis

Kam pas dy shoqe qe kishin prirje te tilla, sa here me afroheshin kuptoja qe kishte dicka qe nuk shkonte ke prekjet e tyre, u largohesha me lezet /pf/images/graemlins/laugh.gif , tani kur e kujtoj me vjen per te qesh, por me se fundi kan afirmu veten ke kampi heteroseksual, good for them /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sa per statistika 50% me duket icik si shume, le te themi 49.99% /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kenti

Primus registratum

Shumica ketu e marrin si ofendim personal kur thuhet qe femrat jane homoseksuale.Nuk po flasim per ndonje smundje vdekjeprurese por thjesht per nje tendence seksuale ndryshe nga turma.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Propozoj te behemi te gjithe gay..prej inotit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Meqe ishte idea jote bohu ti i pari. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une po te me duhej me zgjedh do isha bo lesbik. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

e mire pra hajt se bohem bjonde una
po te dush nderroj dhe emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
Propozoj te behemi te gjithe gay..prej inotit /pf/images/graemlins/laugh.gif
PUTRAKU te uroj qe deshira jote te behet sa me shpejt realitet.......
le te na vije inat ne te tjereve :lol: :lol:

mostro

Putraku

PO e kom thon ne 25 shkurt mer amon..akoma aty keni met ju,po nuk vjen turp xhanem..

nejse nejse....si e kemi rinin sot,a jeni te fort bash si mali..
hajt pershendetje :wave:

Le_Routard

Forumium maestatis

A ke ardh me menie t're sot a jo?

Ti kujto se gocat tona i hane ato qe thu ti. Nuk t'afrohen ty ato jooooo, se e din qe je i xerikshem, mos u hiq si gay se s'te shko. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

tesh ajo ideja jote e pak me perpara me u ba lexbik nuk o keq besa..do bahem suport i fuqishem i sexyt femer,keshtu mbase fitoj prap vot besimin qe kom hup para disa koheve per arsye dhe rrethana jo fort te kiarta... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Mund te na japesh ca detaje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Per ceshtje private (detaje,sqarime,konsultim ndjenjash)hajde dil knej nga shpia ime ku kam dhe studion e pritjeve..
vila tre katshe..ne kat te par kom dyqonin,ne kat te dyte rri motra me kunatin,kat tret jom una,dera jeshila nona baba,dera e kuqe e imja...
kujdes nga Torrja... qeni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

QYQA MI NONE

Hec mo dera kuqe e jeshile hallal nona me baben po nga qeni kam frik. S'vij dot. Me trembe.