Femrat me duken te gjitha Bi-sexual!

assassino26

Primus registratum
Re: Femrat me duken te gjitha Bi-sexual!

Edhe une jam dakort me hapesin e temes.
per ta moderuar icik s'them te gjitha,por shume shume shume shume me teper se djemte.
Shume femra qe kam njohur qe ishin shoqe te ngushta se kishin problem te putheshin ne buze me njera tjetren.Ne cunat sputhemi kurre ne buze me njeri-tjetrin
Masnej pse merziteni juve goca.Pa me thoni sa prej jush lahen ne dush me njera tjetren....
Ne cunat s'lahemi kurre me njeri tjetrin,
Pra dal ne konkluzionin qe keni me teper tendenca dhe mundesi per tu bere bisexuale.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Shume femra qe kam njohur qe ishin shoqe te ngushta se kishin problem te putheshin ne buze me njera tjetren.Ne cunat sputhemi kurre ne buze me njeri-tjetrin
Masnej pse merziteni juve goca.Pa me thoni sa prej jush lahen ne dush me njera tjetren....
Ne cunat s'lahemi kurre me njeri tjetrin...

Beh yll ke e puthmja ne buze mes dy shoqesh, pa pike interesi tjeter pervec nje dashurie e admirimi per njat njeri tjeter gje s'ka!

Kjo mudn te kthehet me te kunderten! Ju djemt nuk putheni apo pershendeteni sic vajzat, por prekni (*****) " kapitalizmin tuj" /pf/images/graemlins/laugh.gif njani- tjetrit si pershendetje o per loje!

Vajzat nje gje te tille s'e bejne kurre!

Kur luani futboll, skuadrat nga kjo bote e bote dihet se djemt lahen neper banjo tan lakuriq pa pike marrje ndaj njeri- tjetrit!

1+1=2!!!!

tesoro

Primus registratum

Femrat me duken te gjitha Bi-sexual

kjo eshte nje fantazi e nje mashkulli mesiguri
sepse meshkujt kane te tilla fantazirash
dhe keto fantazira i projektojne ne realitet...

por fundja fundit mendimet e juajne po jepni
ashtu sic dhe une timin :goofy: :goofy: :goofy:

Irish007

Primus registratum

e vertete!
mendo qe kam pare dy kusherira duke u puthur ne sy te se emes se njeres prej tyre :eek:

J.P

Primus registratum

ti daredevil ke dhene thjesht nje mendim, po asnje baze
c'do me thene kjo? eshte njesoj sikur une te hap nje teme te njejte per ju djemte
pa baze fare...te pakten na trego ndonje eksperience, nese ke
.......................................

Po me vajze ke te drejte ti! Po si te ta shpjegoj une ty qe kjo qe po them eshte keshtu dhe pik!
U mundova duke ju treguar eksperiencen time me ket fakt, dhe nisen gjykimet etj etj. Tani cfar me mbetet tju them eshte vetem hajdeni me takoni dhe tjua tregoj une se si shume vajza behen pre e nje vajze lezbike pa ndo1 veshtiresi te madhe!

RAUL

Primus registratum

me ardhe gjith ne me te takuar,neve e bojm ate goce si mos ti bjer ndermend as per male dhe as female..ok.
edhe ti mos i fut te gjitha femrat ne nje kallep.
e shikon si te ofendojn sepse jon femra te ndershme keta o trim. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Po mire femrat qenkan, po meshkujt? :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Jam dakort me rozalinen...
Edhe ne meshkujt jemi shume shume shume biseksuale,por me femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Entelina

Primus registratum

ore ky do te ket pa njaj film qe i kane hy mendime te ketilla, jo te gjitha qe shef ne film jane te verteta...

J.P

Primus registratum

.......................................................................................... .........................................................LESBIAN

mostro

Putraku

Propozoj te behemi te gjithe gay..prej inotit /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

nuk eshte ceshtja qe femrat jane me te predispozuara per te qene bi-sexual.nje pershtypje e tille krijohet thjeshte per faktin se meshkujt duke qene se shpesh here kane mungesa sigurie ne seksualitetin e tyre e kane shume me te veshtire te shprehin afeksion ndaj nje mashkulli tjeter.nje peroblem i tille tek femrat eshte ne permasa shume me te vogla.

Guest

Kane ndonje parti bisexualet Shqiptare ?

alinos

Forumium maestatis

po te kishim edukim tjeter dhe kulture tjeter, te gjithe do te ishim biseksuale...

Guest

nga Korcarja: .....nje femer me nje femer eshte normale ..
------------------------

nejse kjo tema dhe me fytyra si ju nuk eshte per te diskutuar fare, por! une nje femer me nje femer nuk e quaj aspak normale dhe madje me neverit

@d@

Primus registratum

Ncuq, nuk eshte e vertet /pf/images/graemlins/laugh.gif

gay po ka sa te duash :shrug:

Trista

Primus registratum

Takohen burrat/cunat shqiptare me njeri tjetrin duke dhene doren dhe duke shkembyer nga nje puthje ne te dyja faqet- amerikanet hapin syte dhe direkt pyesin -are they gay? -jo nuk jane!
Tani dhe kjo puna e menyres se si punon truri yt Devil, esht njesoj. Ti je duke gjuajtur se kur do ndodhe qe dy femra te tregojne tendenca biseksuale: kur takohen me njera tjetren, sa puthje do shkembejne? do i bejne njera-tjetres komplimente per bluzen, pantallonat, fundin, sandalet, do i thone "sa sexy dukesh sot" ? Dhe ti fap me ate trurin e vogel mendon se keto duan "t'ja fusin" njera-tjetres, por nuk funksionon keshtu. Un them qe ti te dalesh njehere nga lagjia jote, e te ikesh ne ndonje lagje tjeter dhe te shofesh sa me shume, hyr ne muhabet me cuna goca, ose thjesht degjo, mos luaj gjithe diten me Playstation. /pf/images/graemlins/wink.gif

epiphany

Primus registratum

si eshte e mundur qe meshkujt jane kaq te mbytur nga komplekset?

mostro

Putraku

Meshkujt kane shume komplekse sepse gjysmave u ka rrjedh truri prej mengeve te kemishes.Kush nuk eshte i zoti me kap,e arsyeton ne kete menyre.Dhe e fundit,meshkuj te cilet kane komplekse te tilla nuk arrijne dot te kuptojne biseksualitetin e tyre,faktori nr 1 injoranca,opinioni,nuk din se cfare duan,dhe kshu te gjitha femrat na dalin bisex.. /pf/images/graemlins/laugh.gif