Femrat me duken te gjitha Bi-sexual!

Odea

Primus registratum
Re: Femrat me duken te gjitha Bi-sexual!

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Rozalina ka te drejte shumica e ne shqiptareve jemi ndryshe nga te huajat dhe kemi principe e deshira te forta heteroseksuale. [/qb]
Hahaha, albana nuk e di pse po postimi jot me shkriu. Nuk eshte se eshte i gabuar por solli tek une imazhe qesharake. Deshira te forta seksuale, hahaha, ne mendje me vjen imazhi im si nje dem i terbuar keq /pf/images/graemlins/laugh.gif
Oh, it's so funny...

Daredevil, vallai me thon te drejten kurre ne jeten time sme ka shku menja per me puth nje femer tjeter, lene mo me shku me te.

Puna e femrave te huaja eshte se ato shohin kaq shume vajza te moshes se tyre qe jane homoseksuale dhe menjehere atyre iu vjen ne tru pyetja qe mos jam edhe une ashtu? Edhe meqe skane frike te provojne gjithcka, i futen te gjitha gjerave si eksperiment. Prandaj kur tregojne per nje eksperience te tyre, thone thjesht si kurioze, trying things out /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te zgjuta ato ereee...Me mor shembull ne shqipot :rolleyes:

Odea

J.P

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Odi:
[qb]
Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Rozalina ka te drejte shumica e ne shqiptareve jemi ndryshe nga te huajat dhe kemi principe e deshira te forta heteroseksuale. [/qb]
Hahaha, albana nuk e di pse po postimi jot me shkriu. Nuk eshte se eshte i gabuar por solli tek une imazhe qesharake. Deshira te forta seksuale, hahaha, ne mendje me vjen imazhi im si nje dem i terbuar keq /pf/images/graemlins/laugh.gif
Oh, it's so funny...

Daredevil, vallai me thon te drejten kurre ne jeten time sme ka shku menja per me puth nje femer tjeter, lene mo me shku me te.

Puna e femrave te huaja eshte se ato shohin kaq shume vajza te moshes se tyre qe jane homoseksuale dhe menjehere atyre iu vjen ne tru pyetja qe mos jam edhe une ashtu? Edhe meqe skane frike te provojne gjithcka, i futen te gjitha gjerave si eksperiment. Prandaj kur tregojne per nje eksperience te tyre, thone thjesht si kurioze, trying things out /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te zgjuta ato ereee...Me mor shembull ne shqipot :rolleyes:

Odea [/qb]
Ok ok, ke te drejte qe shume raste jane pasoje e kuriozitetit, por mos mendo se nuk e pelqejne pasi e kane provuar.
Dhe sa per ShQiPtArEt.......
Femra me kurioze s'ka!

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb]
Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] me tregoni nga e dalloni nje femer bisex se spo marr gje vesh une /pf/images/graemlins/blush.gif :confused: :shrug: [/qb]
Rudo c ben ketu ti mer, shko mer dreq ke kendi i femive se sjane tema per ty keto /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ahaha. HIGHLANDERSS do e mesosh. Trade secrets my son.

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Vogelushja*:
[qb] Kjo po qe eshte teme...
[/qb]
Ja highlander si dallohen. Ska nevoje te i shofesh ne action. Pa e pare me sy e them vogelushja eshte very bi curious. Fjalet jane me shume se veprimi.

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Macho Angel:
[qb] Kjo gje nuk me vret nuk me trishton, gati me gezon! ndoshta goboj ndoshta jo! Ky eshte mendimi im! Ju njeres si mendoni? [/qb]
Une mendoj qe ti Macho Angel ke probleme serioze, qe sigurisht mos prit te t'i zgjidhim ne ketu ne AF. Keshillohu me psikologun... a gjej nje te dashur... :rolleyes:

mostro

Putraku

Nuk duhet te biem pre e provokimeve femrore,le ti pergjigjemi me te njejtin shembulll...
Cuna te gjithe ke shpia ime se do bojm strip /pf/images/graemlins/tongue.gif

RecurrentDream

Forumium praecox

Putraku, po me sjell neper mend ca skena nga filmi "Full Monty"... /pf/images/graemlins/wink.gif

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Nuk duhet te biem pre e provokimeve femrore,le ti pergjigjemi me te njejtin shembulll...
Cuna te gjithe ke shpia ime se do bojm strip /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
yikes! Po te kete femra stripper po.
Ka me bukur se femra te jete bi. Mbase bie ndonje shoqe me vete. Nuk e besoj qe e thashe. Me falni femra.

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Daredevil:
Dhe sa per ShQiPtArEt.......
Femra me kurioze s'ka! [/QB]
Vallai shume kurioze jam, por per gjera qe sme sjellin ndonje kuriozitet te madh si psh te vras nje person, te lendoj nje person, te shkoj me gra te tjera, as qe nuk me vijne ne mendje. Ndoshta ngaqe jemi rritur me mendimin qe kurre nje njeri nuk duhet te mendoje per keto gjera. Nuk e di, mentaliteti yne eshte kaq ndryshe me keta te huajt keshtu qe nuk mund te fusim veten tone me ata ne nje thes kur vjen puna per tema te ketilla.

Odea /pf/images/graemlins/frown.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Shqiptare qenkan? Jazek i qoft

Nejse mor i lumt qe jan...

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:eek: edhe ti... :eek:

J.P

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mirror:
[qb]
Fillimisht postuar nga Macho Angel:
[qb] Kjo gje nuk me vret nuk me trishton, gati me gezon! ndoshta goboj ndoshta jo! Ky eshte mendimi im! Ju njeres si mendoni? [/qb]
Une mendoj qe ti Macho Angel ke probleme serioze, qe sigurisht mos prit te t'i zgjidhim ne ketu ne AF. Keshillohu me psikologun... a gjej nje te dashur... :rolleyes: [/qb]
I'm just telling to you what I see! Believe it or not! Per te psikologu, se besoj se do ta mar parasysh. Te dashur nuk dua. Mjaftojne vetem (FASIT) "aventurat"!

KORCARIA

Primus registratum

FLOBO na marsh te keqijat vllacko se si ne ska nikoqire zdalim nga shpija,dhe shume shume te tjera.
U merafte rufeja harova ku e lashe:p
nejse nje femer me nje femer eshte normale po nje djale me nje djale qyqja na mori lumi highlander ti sje ne rezik yllo mos caj koke se ta tregoj une ty zborin ne tirane :goofy: :kiss: :kiss:

J.P

Primus registratum

Ping Ping, Dbani!
Besoj se me kupton!
Ti e di me mire se une!

belle

Primus registratum

ti daredevil ke dhene thjesht nje mendim, po asnje baze :shrug:
c'do me thene kjo? eshte njesoj sikur une te hap nje teme te njejte per ju djemte :confused:
pa baze fare...te pakten na trego ndonje eksperience, nese ke :rolleyes:

dbani

Primus registratum

kurodaredevilpotijenjekokeloqebytheqiredhepederastbitchindyresepotegjetadoteteqinebythepra ndajmosshkruajngaketokarlleqesemangritekarinbitchajdeja :lol: :cry: /pf/images/graemlins/tongue.gif :rockband: :tipsy: :kiss: :smash: :goofy: