Kur isha i Vogel me donin te gjithe me puthnin e direkt behesha me pucrra,dmth kam alergji njerzit qe ne fillim jetes....
Ne moshen shkollore 6_7vjec isha shume i prape,kur vinin pushimet verore organizoja me shoket e lagjes te iknim pa leje prinderve drejt liqenit....dhe te gjithe prinderit e femijve direkt e dinin se isha une i mbrapshti.shkonim neper parcelat e medha plot miser,hynim ne ferma me fruta,ku rojet na leshonin qente,sa her me ngecnin sandalet ne balte e keputeshin,hynim ne pyllin e madh te liqenit,hanim gjithcka e misra te pa pjekura,kumbulla te egra,zinim gjarperinj bretkoca,e kur vinte darka me priste mbytesja e mizave ne duart e mamit,direkt banjo e gjume duke i premtuar se nuk do beja me gabim e te nesermen edhe me shume haahaahhaah edhe ato femij te poshter se vinin ne mengjez tek une me therisnin gjoja hajde lozim top,e une jipja ide a ikim lahemi liqen,se qe femije Noti per mua ka qene endera ime prioritet,ku nje dite u realizua kjo ender .Me gjithese isha i mbrapshte ,prap ne shkolle kam qen fenomenal mesoja lenda ime preferuar ka qene fizika dhe gjeografia,e prinderit e mi sa her thonin si eshte e mundur qe je edhe i mbrapsht e meson?e sot po ate natyre kam pervec se mosha me ndan!