agim40
Valoris scriptorum
Nuk laheshin perdet pa u bere une nuse me pare Lol
![]()
awww sa fëmi i bukur!!

Po sikur do të konkuroja edhe unë me një foto fëmijërie....?

Nuk laheshin perdet pa u bere une nuse me pare Lol
![]()

Silleawww sa fëmi i bukur!!
Po sikur do të konkuroja edhe unë me një foto fëmijërie....?![]()
konkursi eshte i hapur. Por jo per te zgjedhur femijen me te bukur se te gjithe femijet te bukur jane por me shume per faktin qe tiu shtyj juve te sillni foto 
Po spaske ndryshuar fare nga 8 vjec der tani.. Nje surrat ke si tek foto profilit si te ajo qe solle Loledhe tani jam i bukur, biles edhe më i bukur
hahaha 15 i kam kaluar moti.....Jam gati në at moshë që t'pëlqen tye.....![]()

).... S'pari u regjistrova pa numër, por emri ishte i regjistruar nga ndonjë agim tjetër (më quajnë ndryshe) dhe ja futa 40...numrit të shtëpisë...
...Nuk laheshin perdet pa u bere une nuse me pare Lol
![]()

Akoma me shkojne baluket thjesht sme pelqejne ndaj si presSa te shkokan balluket oj Alm. Po ai arushi zevendesonte Dhendrin
ai qeni ishte lodra ime preferuar. Kur isha cik me e vogel se tek foto, I hipja siper dhe mami e shtynte & ai gjoja ecte.Duhet te kem qen 3 ose 4 besoj por dukesha perhere me e madhe se'c isha nga gjatesia
Tani i kam pa baluke , me shkallezim qe vjen ne form V-je ne fund
E cmendur? Hmm ndoshta jam pak akoma por qenit si hipi me nje here, kjo eshte e sigurt![]()
Ja pra jan ca gjera tek ti qe i percjell akoma dhe ne matur egersia ti je si ndonje perbindeshe e per ket skam dyshime. A e din qe thone tbejsh si nuse sjell ters apo thuj ti e deshiron faktin qe tjesh single per nje kohe dhe te gjat mbase sperben problem. Imagjinoj ty me vello ne ditet e sotme hahaha. Ja tpys per dicka o Miss ca te ecure keni ju. Mami a skisht ndonje boqe hudhre apo gur kali dhe si perfundim a arriten te mernin sysh ndonjeher.

sot e degjova per here te pare nga ty! Uroj te jete budallalliku jot i rradhes , Lol