Federate HatTrick per AF

ujku81

Primus registratum
Re: Hattrick per tifozat shqiptare

E pashe e pashe, per momentin eshte pak jashte mundesive te mija, me shume sepse para dy javesh bleva nje te ngjashem me te qe eshte dhe me i ri.

Juir

Forumium maestatis

Ok....Ke shume lojtar ky ishte nje nga shkaqet qe une falimetova kisha 24,nuk ke ca i do kaq shume,max 17,te pashe qe paske te dentuar nje nga te cilet deri me +6 jave,shiti ca lojtare,mgjth skuadren e ke shume te mire.....ciao.

Ndersa me sa pashe une stafin duhet ta kesh jo me shume se kaq:

Allenatori portieri: 1
Allenatori assistenti: 9
Psicologi sportivi: 1
Portavoce: 3
Economisti: 1
Fisioterapisti: 1
Medici: 0

Paastaj mjeket dhe terapistet i ble kur te kesh nevoje.

Juir

Forumium maestatis

O ukjo pashe ato skuadrat e kadegorise tende po qenka te gjitha pervec teje te drejtuara nga kompjuteri deri sa tja japin dikujt:
Questa squadra è gestita dal computer e schiererà una semplice formazione di base finché non sarà assegnata a un nuovo utente. È gestita dal computer dal 20/04/2006.

Nuk paske kundershtare te denje,mgjth ke arritur te krijosh nje skuader shume te mire,ishalla po me japin nje skuader tek kjo kadegori /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ujku81

Primus registratum

Po normal mor burre, une ket sezon jam vec per te rrit skuadren.
Dy lojtare mu demtuan dje (njeri +6 me rob shpie), sot shtova physiot dhe nje doktor. Ekonomist nuk marr se s'kam aq lek dhe s'me ben pune, psikologu po ashtu s'me duhet ket sezon.
Lojtaret mire eshte te kesh 22, qe te kesh dy skuadra per dy ndeshjet qe zhvillon gjate javes, plus qe te mbulosh dhe demtimet. E rendesishme eshte qe nese trajnon p.sh mefushore te kesh 10 te tille( 6 qendrore dhe 4 wingers), nese trajnon sulmues 6, qe te marresh maksimumin nga trajnimi.

H

harap

Guest

une spo i bie fare ne te se si luhet.

ujku81

Primus registratum

Me thuaj ca ekipi ke dhe ne ca lige, dhe te tregoj ca gjera per lojen. Ki parasysh qe ndeshjet i luan "match engine", nuk eshte se i luan ti lojtaret.

H

harap

Guest

perashi ka emrin skuadra e luaj III1 me thote

ujku81

Primus registratum

Harap kontrollo mailboxin ne Hattrick, do te coj ca "tips".
Te paska rene cik keq, se ke rene ne lige te forte, megjithate po loze mire mund te mos biesh nga kategoria, se ke dy skuadra te tjera qe jane vetem nje pike nga ty.

ujku81

Primus registratum

Blihen po duhet te njofesh Moggin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juir

Forumium maestatis

Paska dale ekipi i shqiperise ne shitje,falimetovi e Ballisti,sna nderovi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Nazionale Shqiperia (3178)

Selezionatore: Ballist
Allenatore: Flurim Jani
Paese: Shqiperia
Punteggio: 90
Club tifosi: 1115
Tifosi: furiosi
Spirito di squadra: furiosi
Fiducia: decente

Esperienza Formazione
4-3-3: scarso 4-5-1: insufficiente
3-5-2: accettabile 5-3-2: eccellente
3-4-3: insufficiente 5-4-1: buono

L'allenatore informa

10/01/2007 Goalkeeper for sale

Larush Shehu (65466054) our best
goalkeeper is up for sale, please anyone
who is interested on buying him then
please do contact me for further info.
His current owner is misstreating our
player, not giving him training, not even
letting him play. We can not afford to
lose yet another classplayer.

Juir

Forumium maestatis

Kujtova se gjithe ekipi,nese,shif se kam vene ne shitje ca lojtare te tjere,nje mesfushor ofensiv,nje mbrojtes te mire,e 2 trekuartist qe luajne dhe mbrojtesa,i ke te mire,shikoji njere po qe se te duhen,ciao.

KoDoShi

Primus registratum

Un per vete jam n'vend par(kategoria IV.59) ...sepse ne sezonin 7' dola i parafunit(III.14) dhe rashe nje kategori(IV.59)...tani kam bo edhe ca blerje t'reja edhe jam disi keq me financen...shes lojtar kushdo, ti shikoj nji her ka ca qe jane ne shitje qe ja vlen ti marresh n'ekip

K.S.Kembald (1668729)

Ujko shif nji her s'e mos t'interesoj noi lojtar /pf/images/graemlins/laugh.gif! (I shes ene lire, jo per gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif)

ujku81

Primus registratum

Nje winger e kishe te mire (i bera bid), po gjysmat e atyre i ke per ti cuar ne are, nuk ti blen njeri dhe mos i kuoto kot se te iken 200 mije lekeshi.

Edhe une si puna jote jam, ne ligen IV.42, kete sezon duhet me rrit skuadren. Cfare trajnon ti?

H

harap

Guest

edhe une nga III ne IV do perfundokam dmth.

Juir

Forumium maestatis

Harap ti qenke dobet nese shpresojme te te vijne dite me te mira.

O Kodi ca i ke ato cmime per lojtaret ,e shef ndopak merkaton ti apo ja u fut ashtu si te te vine shifrat, i ke shume te shtrenje,imagjino sa duhet tja u ve une lojtareve te mi qe jane me te mire,nese ti e di shpresoj ti sheses,ciao.

KoDoShi

Primus registratum

Juir t'them te drejten disave ja futa kot...(sic the dhe ti, nuk e kam pare mire markaton....dhe kur i pashe me vemendje cmimet, dilte qe une ja kisha fut kot cmimet per lojtaret e mij)...ashtu them dhe un ishalla del ndo1 budalla dhe blen ndokend.

tani per tani po mundohem t'forcoj mbrojten...piken e dobet qe ka skuadra, pa harruar edhe portierin Ujko qe e kam skandal, per faqe t'zez.

Shpresojm per ndo1 miqesore mu ju djema...

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Cuna, nese ju duhet ndihme per hattrikun, mund te me drejtoheni mua. Ekipi e ka ID 1668707, sic jua kam thene dhe me pare. Nese dini italisht konsultoni www.htita.it, ndersa anglisht www.hottrick.org. Loja eshte nje maratone, nuk luhet dot shpejt, dhe gjeja kryesore qe duhet te beni eshte trajnimi i lojtareve sa me te rinj.
Kodi, nje keshille. Mundohu te mos shesesh lojtare te vetja ose te shoket, se do te heqin ekipet per cheating.
Futuni dhe te konferenca e Shqiperise, apo Newbies, ne anglisht, ku mund te pyesni cfare te doni.
Suksese, dhe mos u frenoni asnjehere te pyesni...
Ujku, po ben trajnim shume te mire, e do i marre frytet ne ligen e 3, dhe ju te tjeret duhet te beni dicka te tille

ujku81

Primus registratum

Perseris keshillat e Sintetikut dhe gjithashtu mire eshte te perdornji nje program qe ju ndihmone te manaxhoni skuadren (Hattrick Control, ose Hattrick Organizer, ose Hattrick Manager).

Harap, ti je ne te njejten situate si une sezonin e kaluar, re ne nje lige te forte kur je fillestar.

Juir a e more skuadren ne Shqiperi??
Suksese te gjitheve per ndeshjet sot. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

P.S: Me duket se dhe S6 luan ne Hattrick, e kena mbush me Af-ista /pf/images/graemlins/laugh.gif