Federate HatTrick per AF

Juir

Forumium maestatis
Re: Hattrick per tifozat shqiptare

Ah mo Harap te kam thene sa here mos perdor formacionin baze per te luajtur miqesoret(se po te qe per ate une luaj me 33 yje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ),me vjen keq per ata lojtaret qe tu demtuan....

S

Scorpion

Guest

Juir, pranoje ftesen per miqesore qe te kam bere une, ne ndryshim nga Harapi, do aktivizoj lojtaret me te lodh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Nuk e di kur mund te kalohen keto lojtaret e Youth ne ekipin e te rriturve, por besoj se pa mbaru faza e kampionatit, nuk mund ti aktivizosh dot ne kategorine e te medhenjve, apo e kam gabim...?

H

harap

Guest

Juir ja fut kot.Une gjysmen e ekipit e kam te dyte me ty.Te gjithe vecorite e lojtareve i kam njelloj Juir.Ujku ku jane leket se po falimentoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Po te rinjte si i merr se i kam ca me 4 yje.

H

harap

Guest

kam 14 lojtare tek te rinjte si ti bej 16 ?

Juir

Forumium maestatis

Aktivizoni cfare lojtare te doni,nuk eshte ndonje problem,ndeshjet miqesore nuk dalin ashtu sic priten edhe pse une mund te jem me i forte se tjetri.

Harap hala se paske msu si te drejtosh skuadren...... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif shif leket i ke tek faqja e pare sa identifikohes ne cep djathtas,ndersa tek te rinjte shiko scoutin kur e merr ne tek te thote ai qe ke kete lojtar e nqs do ta marresh ne skuader klikoji ok....nje here ne jave mund te maresh ne tel scoutin prandaj mund te marresh nje lojtare ne jave nese ti e shikon qe ja vlen nga komenti qe te thote scouti.....

H

harap

Guest

Mirmengjes Juiro /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Ca them une........ /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

H

harap

Guest

ku e call pra se spo e gjej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Juir

Forumium maestatis

Kur klikon te shikosh te rinjte sa te hapet faqja e pare ne mes te faqes e ke te shkrojtur nje si kjo sic e kam une psh :

Scout
Stelush Seitaj, 57 anni
Sta cercando un 'Portiere' in Tiranë (Shqiperia)
Hai chiamato Stelush 5 giorni, 23 ore e 29 minuti fa
Cambia
Assumi uno scout addizionale

une e kam marre ne tel e nuk te del me qe ta marresh,prandaj duhet te presesh qe te kaloje java,duhet ti lexosh mire ato qe te thote scouti per lojtaret qe ka gjetur nqs ja vlen ta marresh ate lojtar apo jo......

H

harap

Guest

mu me thote you called last time para 26 ditesh.po se gjej ndonje opsion per ta call.Ku behet call

Juir

Forumium maestatis

Po nje fjale te shkrojtur call aty poshte ku te thote called last time para 26 ditesh,mos te ka lene ne balte scouti more se e pa ca presidenti kishte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

H

harap

Guest

po mo po /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif avash ti se kam ekip me 18 vjecare me nje te ardhme te ndritur qe sezonin tjeter do jene gjithe excellent e formidable

S

Scorpion

Guest

Keto te rinjte e daje Ujkut ma moren te keqen, nga 0-3 per te ne 7-3 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Thuaj atyre Scout te te gjejne nje portier, se je keq ne porte.

ujku81

Primus registratum

Ce dua portierin, une stervis sulmues dhe winger. Te rinjte i kam vetem per te nxjerre dy-tre lojtare te hajrit ne sezon, dhe per te kalu kohen ditet kur nuk kane ndeshje ekipi i pare. Ti fiton miqesore me te rinjte (kulmi i padobishmerise ne HT dhe ne futboll ne pergjithesi)hajt luajme me te rriturit miqesore, ti loz me ekipin me te mire qe ke, une po loz me rezervat me te lodhura qe kam, dhe prape te rraf /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

O Daje po ato 4-5 kokrra qe kam te te rinjte i du per ekipin e te rriturve. Pastaj ekipi pare i imi nuk synon per te fitu titullin, se s kam aq lojtare cilesore. Po ashtu dhe ti qe nuk ke pretendime shume, dmth te dy ne kategorine e III ngelemi. Te rinjte jane e ardhmja kombit mer daje... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

ujku81

Primus registratum

PO mer daje po, po ti me ate ekip ke per te ngel ne kategorine e III pergjithmone, une kam planifiku per nja dy sezone me u ngjit me lart, dhe po te mos me kishte rene liga III.15 qe eshte shume e forte mund te pretendoja qe sezonin tjeter.
Ishalla po te dalin mire keta te rinjte...

H

harap

Guest

eh si po vij une nga ajo kategoria e boteve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif kam ekipin yll fare.me te keqin solid do e kem ne 11 te pare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif do shes e do bej transferta te papara sezonin qe vjen :)gjithe te rinj i kam me te ardhme te sigurte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Juir

Forumium maestatis

Harap e paske kap veten,papapapapa ke fillu tregtin me lojtare tani.....

H

harap

Guest

ka edhe dy ndeshje me perfundu kampionati edhe e kam siguru vendin ne kategori me siper.abababa sa i keq jam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif do e mbys scorpionin ne kategorine qe vjen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Hahahaha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Scorpioni ka ca te rinj te mire, qe do i aktivizoje sezonin qe vjen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

H

harap

Guest

po mo ti po se te rinjte do te te shpetojne ty.kam ato dy sulmuesat e rinj qe jane bombere te vertet.imagjino te tjeret qe kam tani.kam mesatare skuadre 20 vjec edhe jane me i keqi solid. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif