Re: Fakulteti Ekonomik duhet reformuar, por si?
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
....jane ato studente injorante te cilet te kane bere ty te ndihesh i afte dhe i zoti,
[/ QUOTE ]
o Dimir...po une jam i zoti...
....per fatin tim te mire arrij te realizoj objektivat qe vendos.
Kur une kam qene si puna jote kam arritur shume me mire notat qe doja, pa njohur askend, dhe isha shume me pak arrogant se lipsi.
[/ QUOTE ]
Arroganca ime ne krahasim ne cinizmin tend eshte buke me djath i dashur Santiago.
Te siguroj qe jam detyruar nga shkrimet e tua te behem arrogante,duke u nisur nga paragjykimet qe ke kundrejt studenteve duke u kapur me mbartesit qe nuk mesojne,dhe duke u kapur me studentet e mire te cilet qahen kot.Sa per dijeni ,une ne ate provim per te cilin ti po thua se jam qare,kam per te marre nje note shume te mire sepse e di nivelin tim,por edhe pse me note te mire sdo me pengonte te shkruaja ketu kritikat qe kam kundrejt fakultetit.
Nuk ka te beje me qarje,as me ankesa per te justifikuar ndonje gje,ka te beje me FAKT,dhe ky FAKT eshte ai qe ti duke mos e justifikuar dot,kalon ne degen tjeter duke me quajtur mua arrogante.Mos harro qe profesoret une i respektoj ,shume madje,kam permendur qe shume profesora si tmerr te fakultetit mua me hedhin doren ne supe dhe prej tyre kam marre dhe referenca per veten,por aty ku eshte per tu permisuar duhet vene theksi dhe gjithe forcat si te studenteve dhe te pedagogeve bashke.
P.S.Menyra jote e te shkruarit eshte shume destruktive Santiago sepse synon te thelloje hendekun e armiqesise midis studenteve dhe pedagogut dhe jo bashkepunimit te tyre.Ne ( studentet) besojme ne shkollen tone,besojme se mund te behet shume me mire,ndaj dhe bashkepunojme me dekanin e shkolles.Nuk na nevojiten persona arrogante,cinik dhe etj etj per te na penguar te reformojme universitetin qe deri me sot konsiderohet me i miri ne Shqiperi.