Eshte e drejte te vazhdoj?

Woell Artan

Primus registratum
Re: Eshte e drejte te vazhdoj?

Hey Sexy baby! Se pari te uroj cdo te mire! Se dyti, do te me interesonte te dija: a ja tregove rrugen atij babushit te paturpshem me shume para? Liebe Grüße Kleines!

symacja

Primus registratum

O baby me vjen shume keq per sa te ka ndodhur dhe qe po vuan vetem se dua te te kthej me kembe ne toke.Ti thua se ai te ka dashur shume.Nje cike e veshtire per tu besuar.Qe ai eshte terhequr prej teje kete se diskutoj,vetem se po te donte ai ,ashtu sic e gjeti guximin per te ardhur mbrapa ashtu do ta gjente edhe tani per te mbajtur dhe per te qendruar me ty.Kur tu vu mbrapa ai nuk mendoi per familjen por tani qe mbaroi pune me ty(me fal qe perdor kete shprehje) nisi plaku te mendoje per familjen.Ti thua se te thote shpirt e zemer ne tel por kjo sdo te thote se te do.Kjo do te thote se ska guximin te te thote te verteten aq shabllon dhe shmanget derisa ti nje dite te lodhesh duke e kerkuar .Historia jote eshte shume e modes keto kohe pervecse moshes se madhe te te dashurit tend 28 vjet.Burra te martuar ne kerkim te eksperiencave te reja dhe te mistershme sepse jane velur duke ngrene te "njejten gjelle" dhe vajza te reja qe se kuptojne se si rrodhen kaq shpejt ngjarjet dhe si rane ne dashuri dhe qe vuajne por edhe shpresojne qe dashurit e tyre ti ndajne grate dhe te rrijne me to, vetem se jane raste te rralla qe burri shkaterron familjen e pare.E kuptoj qe po vuan shume por perpiqu te gjesh focat dhe ta harrosh.Edhe po e kujtove kujtoje si maskarai qe te mashtroi sepse kjo eshte e verteta.Perpiqu te besh gjerat qe te argetojne me shume, sport, libra, kinema dhe shoqeri patjeter. Shpresoj qe te njohesh ndonje djale per se mbari (vetem jo shume shpejt se pa e kuptuar dhe vete do shkosh lule me lule) dhe ta haqesh fare nga kujtesa ate njeri maskara qe abuzoi me pafajsine tende tipike adoleshente.

Ema

Goddes

Goce vogel!
Eshte fat i madh per ty qe ai po largohet vete.Nga c'kam lexuar une ketu me mire nuk mund te behej.Meqe te ka lene ai ty s'te vret me fakti qe e doje por krenaria e humbur.E per kete arsye vuan.Por besome:"Ca njerez eshte me mire ti humbesh".
Zoti s'mund te te kish ndihmu me mire se kaq!

Take care of you edhe dil me bashkemoshatare!

Leandra

Primus registratum

Sweet _baby pak a shume kjo gje me ka ndodhur dhe mua para ca vitesh. Njoha nje cun sigurisht ishte i ri dhe kishte 3 muaj martese. Sipas shpjegimit te tij gruan e kishte marre me shkuesi dhe e kishta para vetem njehere ne foto pastaj ishin fejuar dhe martuar, nejse. Une flisja per miqesi qe kishte babai me te pasi e shkonin shume edhe pse ai ishte shume me i ri se babai. Pas pak muajsh pasi e njoha ai me the se nuk e donte me gruan e tij dhe donte te lidhej me mua dhe me tha se do ta linte gruan nese une lidhesha me te. Une nuk i tregova prinderve por vetem i thashe kurren e kurres nuk do ndodhte ajo pune. Ai vazhdonte te vinte tek puna apo shkolla etj kur gruan e kishte ne shtepi, derisa nje dite i thashe qe une doja dike tjeter dhe sikur ai te kishte qene beqar kurre nuk do te lidhesha me te sepse ishte tipi i kundert me mua dhe sepse nuk e doja. Qe atehere s'me ka folur me vetem me kunja dhe as me sy se kam pare me vetem kur vinte per vizite me gruan tek shtepia ime....
Pra nuk je e vetmja qe i ka ndodhur por mos u fut ne gracken e tyre qe jane njerez hipokrite dhe duan vetem te te mashtrojne aq me teper ato qe jane shume me te medhenje se ty. Sa te kalojshe ti adoloshencen do kutposh se cfare ndryshimi ke me moshen qe ke tani...
Ai njeri duhet varur ne litar qe merret me dike kaq me te vogel se ai dhe aq me teper me bijen e shokut te tij...

Gjithe te mirat.

chocolate

Primus registratum

moj goce po i therret mendjes ti moj??? 28 vjet me i madh se ty???????????/ i martuar me familje??????????????? me femije???????
a do jesh e lumtur edhe po te lidhesh me te dhe ai te lere familjen e tij per ty?????????
pastaj o goce ke gjithe jeten perpara pse ngaterrohesh me kesoj problemesh?????? do vuash gjithe jeten........
jane kesoj lloj situatash qe i cojne vajzat ne vetevrasje pastaj mendohu mire seshte shaka

luljeta hato

Primus registratum

Me lejo dhe mua te te jam nje mendim.Burrat shqiptare,mbi 40 vjec,dhe qe demokracia i kapi te martuar e me femije ,jane ziliqare ndaj te rinjve,te cilet sot kane mundesi ta shijojne me lirshem jeten e tyre.Sidomos dhe kur kushtet ekonomike i kane te mira e kujtojne se ne jete kane arritur gjithcka.E cfare ju mungon?Nje dashuri e re.Me kupto,nuk eshte se e bejne me qellim.Mund te jete dhe faktor psikologjik.Madje dhe problemet me gruan mund te lidhen pikerisht me kete fakt.Megjithate mendoj qe dhe per te kjo do te jete kalimtare.Ju jeni dy breza te ndryshem,te lindur ne dy shoqeri te ndryshme,nuk keni asnje gje te perbashket.Keta burra,per te cilet do te duhej nje psikolog e ketu per fat te keq mungojne,duhet te gjejne forca te bejne jeten e tyre,nese me te vertete duan nje dashuri te re ta gjejne tek shoqet e tyre.

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lule54:
[qb] .......Me kupto,nuk eshte se e bejne me qellim.Mund te jete dhe faktor psikologjik.Madje dhe problemet me gruan mund te lidhen pikerisht me kete fakt....... [/qb]
e vertete, kjo vjen ngaqe burrat plaken ngadale, ndersa grate shpejt. dhe jo vetem kaq, burri eshte si vera, sa me e vjeter aq me e mire, ndersa gruja si uthlla (ngaqe i mungon tapa). e tjer e tjer...

I love new york

Primus registratum

si i ke keto analogjite mor zog, tak fak
smash.gif
:tipsy:

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb]
Fillimisht postuar nga lule54:
[qb] .......Me kupto,nuk eshte se e bejne me qellim.Mund te jete dhe faktor psikologjik.Madje dhe problemet me gruan mund te lidhen pikerisht me kete fakt....... [/qb]
e vertete, kjo vjen ngaqe burrat plaken ngadale, ndersa grate shpejt. dhe jo vetem kaq, burri eshte si vera, sa me e vjeter aq me e mire, ndersa gruja si uthlla (ngaqe i mungon tapa). e tjer e tjer... [/qb]
Tek America pie ai cuni i thote asaj gruas qe femra eshte si vera,sa me e vjeter qe te jete aq me e shijshme behet.
Une vete djale jam por duhet ti themi gjerat ashtu siq jane:).
Here tjeter shihi filmat pak me me vemendje:)

eros111

Primus registratum

shpresoj ne rradhe te pare qe te jesh mire sexy_baby dhe tani dua qe te mendosh vetem per dicka...vete fakti se ti ke dashur te na e thuash problemin tend(ta theksoj qe ti e quan problem) do te thote qe thelle thelle ti e ndjen qe ne kete lidhje ka dicka te gabuar sepse ka situata edhe me te nderlikuara se kjo e jotja dhe ne shume raste nuk jane me te vertete probleme per njerezit qe i jetojne...per mendimin tim e ke pasur te qarte zgjidhjen qe duhet t'i jepje,qe kur shkruajte ketu ne forum, sepse ndergjegjia jote e quan kete lidhje si te gabuar, por thjesht eshte e veshtire ta pranosh dhe e di shume mire se si ndihesh se kam qene edhe une ne situata ne ngjashme...Dua te te jap pak kurajo pra...HARROJE...