Re: Eshte e drejte te vazhdoj?
Degjo ketu sweet,
se je dhe cupuline e vogel ke kohe akoma perpara per te njohur jeten dhe njerezit qe te rrethojne.
Kam 23 vjet ne kete toke dhe kam pare me shume se ty dhe kam nje familje shqiptare nen catine time, por asnjehere skam degjuar qe miku qe sjell im at ne shtepi te ma luaj mua dhe une te bie brenda keq dhe njekohesisht ime me te me japi keshilla per te miren time duke me stimuluar per ate qe me ndjen zemra. Goce me mire dru te te jipte sesa fjalet e embela e me the te thashe. Je 17 vjec, ti sdi akoma sec kekron nga vetja e si do drejtosh ti jeten tende, jot eme ka pare me shume dhe ajo e ka per detyre te te drejtoje dhe spres prej saj te te degjoj ty e pasionet e tua adoleshente. Me vjen keq qe ta them serish, dhe nese do mendim troc e te drejte kete gje po te them ske nevoje per furca. Mamaja jote eshte sjell ne menyre absolute shume keq me vendimin tend qe ke marr ne kete ceshtje. Dhe ate mikun e babait tend ta kishte shporrur nga shtepia, se nena ka ate veti qe nuhat cdo gje sdo shume intuite te kuptoj se ai shok i te shoqit po i vardiset vajzes, vecse me qen ku e di une....
Sweet as mos te te vij keq fare, rendesi ka qe ke marr nje vendim dhe mos u tund, as mos i telefono as ne rruge po e pe mos ti flasesh. Ku e ke krenarine tende ti? E per ke? Per nje bastard qe ja dredh gruas me gocen e tij ne moshe qe se ka per gje te marri ne qafe nje goc tjeter si ty. Apo miqesine qe ka me tet at e ja punon keshtu pas kraheve? Sado i moralshem qofte, marrim anen ekstreme qe vertet te ka dashur nese ishte burre me mend do largohej, sdo deshte te shkaterronte nje familje dhe jeten tende te brishte.
E perseris dhe njehere qe ajo cthem te duket shume e ashper por se kam per natyre te te llustroj e te te jap zemer. Ne jete ka shume dallge te egra mesou ti perballosh me krenarine tende e mos ler njeri te te shkeli ne kallo, aq me shume ne te drejten tende.. Do ishte mire te komunikoje me nenen tende se cdo vajze ka nevoje ta bej ate gje por ama nese nena jote eshte me e re se ty nga trute ajo eshte fatkeqesi..
Nejse, pune e mbaruar per ty, rendesi ka qe ta mbash deri ne fund qendrimin tend.. dhe mos harro jeta te ofron shume raste perpiqu te perzgjedhesh ate qe te takon ty... Dhe mos harro ne disa raste duhet te jesh k**** (ne sensin e mire te fjales, jo te bredhesh) per te marr cte takon.
Good luck again!!!