ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Ok, here I go:

Jam ne nje vend qe te kujton pak Meksiken, dhe Romen e lashte. Jam duke ndejtur ne nje shtepi me dritare te medha, nga e cila duket nje stadium qe i ngjan Koloseumit, por me permarsa me te vogla. Kam shku per vizite tek nje shok, dhe vijme verdall me nje grup njerezish pa fytyra.
Behet nate dhe shkojme me flejt. Mesa duket keta njerezit kishin nje krevat, dhe i bie qe une te fle ne te njejtin krevat me kete shokun dhe nenen e tij, qe meqe ra fjala nuk e kam pa asnje here ne realitet.
Mamin e ka zan gjumi, dhe ne te dy sa jemi shtri, kur ky robi me shtrengon fort pas vetes dhe pastaj me ven poshte. Me beri cudi se ishte e ema ne te njejtin krevat, por thash "Hajt mo!" dhe zgjas buzet ta puth mazllumin. Kur ky me shtyn dhe thote "Seks po, por jo te puthura! Une ..."
I fus nje te shtyre fort dhe i them "U m'u befsh kurban!"
Nuk e mbaj mend si u rregulluam per naten, por mbaj mend qe vrisja mendjen se cfare do te kishte ndodhur po te kishim vazhduar dhe nese vertet ai nuk ndjente gje, apo ne ate moment pati frike te me jepte me shume :shrug:

Si shpjegohet yllo, se kisha ca kohe pa pare andrra te tilla, me te tille persona /pf/images/graemlins/wink.gif
Une duke pritur :book: :kiss: [/qb]
interesante si gjithmone Alinos.
hmmmm do te thoja qe ke nevoje per nje ndryshim relativisht te dukshem ne jeten tende, be it financiar, shpirteror ose edhe demograf, te pakten for a while. Nuk do t'i pranosh vetesh dicka, nuk e di kujt mendimi i fshihesh ne realitet dhe mundohesh t'a evitosh duke e zene mendjen me gjera te tjera gjithsesi ka momente qe kjo gje/ky mendim, ide, fantazi, oferte te tundon shume. Me mamin tend kam pershtypje se je e lidhur relativisht por keto kohet e fundit nje barriere akoma a padukshme eshte vendosur mes jush per nje muhabet, mbase ndonje mbetje hatri e vogel rre th ndonje gjeje ose mund te jete nje barriere fizike, mund te jeni larg :shrug:
Ti je tip energjik and you love people but something is lacking, sikur dicka te ka penguar rrugen por cfare do qe te jete, qofte nje mendim, qofte nje person ose ngjarje une do thoja "go for it and confront it" you will feel better. /pf/images/graemlins/smile.gif
ti personalisht ke frike t;i japesh me shume dikujt qe ty te kerkon, nuk e di pse nuk jepesh e tera ne ndjenja, barre fizike?? shpirterore, gjeografike???
nuk e di tamam something, dikush nuk te sheh straight in the eye, literally.
keep me updated if anything matches your life /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

ndryshim shpirteror, dy te tjerat nuk funksionuan /pf/images/graemlins/frown.gif
jam larg nga mamka, po s'me ka ngel hatri dhe nuk di si me e konfrontu gjendjen (ate tjetren /pf/images/graemlins/wink.gif ) because there is nothing left to say! Veprimet e robve flasin me shume se fjalet.
Une e di cfare duhet te bej, thjesht nuk po me ndodh.
I just need to leave that behind, but it's still a wound, not yet e scar...
shpjegim interesant though /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

samanta

Primus registratum

Kam pare ne enderr sikur i kisha prere floket e i kisha krejt te shkurtra.Cfare do te thote :confused: :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Kam pare ne enderr sikur i kisha prere floket e i kisha krejt te shkurtra.Cfare do te thote :confused: :wave: [/qb]
kujdes nga nje siklet qe mund te kalosh :idea:

bebivogel

Forumium maestatis

Helene ... kam pare ne enderr sikur gjeta nje beb ... ma kishin lene ne dere... e nje mashkull ( /pf/images/graemlins/tongue.gif ) me thoshte ta lija se nuk eshte beb per mua ... po une kembngulja qe do e rrisja sikur te ishte imi ... /pf/images/graemlins/frown.gif ... s'mbaj mend me ...

I love new york

Primus registratum

Beba pse je konfuze per dicka ti? te mundon nje gje ne lidhje me rushin tend, sikur ke nje paqartesi qe sa here vje puna t'a diskutoni he may avoid the conversaion.
eshte mbase nje deshire per dicka qe ti ke, ose ndonje hobbie or somthing similar qe ai nuk eshte very fond of dhe sikur ju put pak apart, he may be a litle too self-involved right now but you gotta know, he loves you, it's just him. S'ke pse t'a vesh ne ca prova te tipit "do this for me to understand" qe ai te te tregoje qe ai adores you. no pressure, he kinda hates that. /pf/images/graemlins/smile.gif
Ose po t'a shoh nga nje kend me pak i komplikuar, you miss the kids you work with, maybe s'ke qene totally available emotionally or physically for them and now qe ato jane nje pjese e jetes tende te perdithsme deri diku ti ke some feelings of guilt or je simply too emotional kete periudhe /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

you are welcome sweety,
you know me tre rreshta qe ti me the, duhet te krijoj mental pictures ne mendjen time dhe nuk eshte e thjeshte kur nuk ke shume informacion, prandaj kalon neper 2-3 varjante. /pf/images/graemlins/wink.gif

bebivogel

Forumium maestatis

its good ... keshtu shoh shume endrra por smbaj mend asgje ... nje tjeter mbaj mend qe gjyshi im e i cili ka vdekur ... ishte president ... e kishim te ftuar Gaqo Bushaken ... :eek: :lol: edhe Bruce Willis per vizite se do jepte fjalim ... hajde mere vesh ... :lol:

I love new york

Primus registratum

:lol: well if i had more info do mundohesha te te thoja me shume, me kete qe e the ti e bere nje estrade surreale /pf/images/graemlins/laugh.gif
le mos t'a shpjegojme kete :devil:

H

harap

Guest

kam pa ne enderr nje goce qe me pelqen me fustan nuserie perkrah me mua. ???????????
helen shpjegoje njehere /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

Harap, nuk eshte lajm i mire per ate gocen, kujdes moe te te bej ndonje puc ose mos semuret.
ka nje siklet ajo :shrug:

samanta

Primus registratum

Flm.Helen,mbreme kam pare nje enderr tjeter sikur me kishin sjelle nje shporte me trendafila te kuq,por ishte teper erresire dhe s'mund te shihja personin qe m'i solli.U mora ere trendafilave dhe me pas lashe shporten ne nje cep te rruges kaq mbaj mend. /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

abs

nuk e di...

Helen nje njeri i shtrej i imi, na kishte pa ne enderr mua dhe vehten, sikur un do udhtojsha me nje tren shuuuume te gjat e te zi, e po perqafoheshim fooort me dhimbje e lot para se te ndaheshim...cfare don me than :confused:

flmd paraprakisht
:wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Flm.Helen,mbreme kam pare nje enderr tjeter sikur me kishin sjelle nje shporte me trendafila te kuq,por ishte teper erresire dhe s'mund te shihja personin qe m'i solli.U mora ere trendafilave dhe me pas lashe shporten ne nje cep te rruges kaq mbaj mend. /pf/images/graemlins/smile.gif :wave: [/qb]
Samanta them se ka te beje me ndonje djale qe ti e pelqen, edhe ai e pelqen po nuk arrini t'ja thoni njeri-tjetrit ne sy. Sikur te dy prisni tjetrin te bej nje hap, edhe dicka tjeter; pse ndjehesh si fajtore per dicka/ sikur te ka mbetur pishman per nje problem dhe kjo gje nuk te le te ecesh perpara. gjithsesi dikush, mbase ky djali qe e njeh te ka shume qejf, thjrsht dujhet te gjeni menyren qe gjerat t'i beni te work out for both of you. :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] Helen nje njeri i shtrej i imi, na kishte pa ne enderr mua dhe vehten, sikur un do udhtojsha me nje tren shuuuume te gjat e te zi, e po perqafoheshim fooort me dhimbje e lot para se te ndaheshim...cfare don me than :confused:

flmd paraprakisht
:wave: [/qb]
Abs, te mundon dicka ne lidhje me nje person ose me ndonje vend qe ka lidhje me levizje gjeografike? me fjale te tjera sikur e mban koken mbrapa per nje vend, per nje moment, per nje cast ose nje pune, nje projekt ne jeten tende. Se endrra nuk eshte se eshte e jotja, por per kete njeriun mardhenia me ty eshte shume e rendeshishme dhe friksohet shume se mos te te humbase qofte fizikisht ne distance flasim qofte shpirterisht.
Abs, une shoh edhe dicka seksuale going on, nje konfuzjon s'e i pse :idea:

qofsh mire e dashur :wave:

abs

nuk e di...

danke e dashur... :kiss:
...po ne shoku seksi paska dal ktu, ah car ta po i baj :devil:

e kalofsh bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

endrra ime eshte te jem me personin qe dua ne nje vend qe dua dhe me deshirat e mija qe plotsohen pak kerkoj eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

çao Liv /pf/images/graemlins/laugh.gif

n'gjo bubin tashi e habitu:

tek shpia ne pallat, sikur i fut nje termet te fuqishem, qe shkund nga themelet pallatin. pallati qe shkeputet komplet nga themelet, dhe sikur merr e ecen si njeri qe ka lene kepucet pas. merr drejtimin nga shtepia e tim eti. sikur ecte ne nje rruge mes shtepise perdhese.

me pas: sikur isha tek apartamenti i nje shokut tim, nje apartament gjigand, me dhoma te shumta, dhe kto dhoma me pak mobilje...vihej re hapsire e madhe e shtruar me pllaka. kishte dhe nje verande goxha te madhe, me karrige e çadra kashte me njerez te ulur. apartamenti ndodhej ne katet e siperme te pallatit.

endrra pa dialog me nji fjale /pf/images/graemlins/smile.gif