ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Helen kam pare nje enderr qe vetem shume pak mbaj mend ... i kam kafshuar doren njerit ... aq fort sa ja hoqa llokmen e mishit ... e personin nuk e njihja ... e arsyeja e kafshimit sme kujtohet fare fare ... nje tjeter enderr qe e mbaj mend fill kesaj ishte se i jepja makines?... i dont drive ... po ne ender po ... and i was good at it /pf/images/graemlins/tongue.gif ... KAQ!
Pres me padurim pergjigjen /pf/images/graemlins/laugh.gif fanks ciao /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
hmmmmmmmmmm sa per ate kafshimin e dores Beba nje personi qe nuk e njeh kam pershtypjen se eshte nje clirim stresi ne enderr. ke qene gje e stresuar keto dite, si nje ankth per dicka qe nuk e di as vete pse e ke kaq te madh???
sa per makinen ka gjithmone keshtu endrrash, eshte thjesht gezim goce, te pakten do gezohesh per dicka /pf/images/graemlins/wink.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Flm Helen /pf/images/graemlins/smile.gif ... i was happy all weekend :goofy: /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alma negra:
[qb] Lali hi :wave:

Me kan pa ne anderr. Isha me ket personin duke u zan me fjale, ne nje moment ky me afrohet dhe me perqafon. Aty ndjen aromen time dhe ndjesia qe pati ishte kenaqesi e vecante...

M'thuj i cik cfare eshte! Po qe e mire, ok?! Po qe e keqe nuk e du!!! E bej vete te mire /pf/images/graemlins/wink.gif
:cool:

p.s. he is not anyone in general, but he's someone, remember the statue :rolleyes: [/qb]
hmmmmm nuk do te them asgje. nuk me duket shume shenje e mire, mgjth as ndonje gje e keqe nuk eshte. shiko mos ftohesh pak me kete robin

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Helena.Urgjentisht mua pergjigje te parit...
Se di a eshte enderr,apo alucinacion.Me doli mbreme gjumi naten vone.Hapa syte edhe ne vend te shoqes time qe fle pernate me te,mu duk sikur pashe 1 tjeter.Ne fillim si vura rendesi.Mbylla syte dhe pastaj i thirra trunit
Ou ca do kjo ne krevat.I hapa syte e pashe edhe 1 here edhe u tmerrova.U bona gati me i fol,ti therrisja ne emer(mire qe se thirra se do hasha nai shpulle).I mbylla syte prape,i hapa edhe me ne fund pashe ate qe duhej te shihnja...
Aman me thuaj,mos eshte ndonje gjendje pa shprese??? [/qb]
hmmmmmmmmmmm cuno kjo me duket si alucinacjon mu.
te ka vra ndergjegja per i gjo ty ene te dalin alucuinacjonet kshu :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb] Hola hola Helena. Po te kesh kohe a merresh edhe me nja ca endrra te miat?
Plsss beje :cry:
Ajo qe me ka tronditur me shume...ka nja ca vite qe e kam pare...nate, une e zhytur ne det me koken jashte, cdo gje e zeze, kafshe te ndryshme te zhytura si une dhe me koken mbi siperfaqen e ujit. I dalloj kafshet qe perpiqen te notojne dhe afer meje eshte nje kale. Nga larg (nuk shoh por..) ndiej prezencen e nje gjarpri te madh te zi qe vjen me shpejtesi drejt meje dhe me tmerron ndjesia qe me percon. Me duket sikur shoh vorbullat qe krijon ne uje. Ne castin qe me afrohet me rrethon te gjithen duke me kujtuar simbolin e farmacive. Perceptoj nje ndjenje mbrojtjeje prej tij te perzier me pak frike.

Ca eshte mi la? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Essenza me thua qe e ke pare para shume kohesh right???? well eshte vertet keq, hasem madje dhe ndonje vdekje mund te kesh degjuar.
s'di c'te them me shume, ke kaluar nje periudhe shume te erret do thoja me shume siklete, mase nje sherr te vazhdueshem me dike.
mqs eshte e kaluar nuk po fokusohem shume /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helene kam pa i onderr alla alla..
sikur ishin ala gjall ca rob qe kan vdek ene sikur ishin edhe ca te tjere (ca qe i njof e ca qe si njof),e ata sikur ishin smure edhe do vdisshin,sec qe i gjo e ngatarrume me pun analizash edhe ecje neper koder e mal,nji onderr e tmerrshme,se edhe ata qe kane vdek e mu bon si te gjalle edhe ata do vdisshin se ishim smur keq gjasme..
pff..ca do me thone?! :shrug: [/qb]
Hote do gezohesh per dicka ti goce. dicka ne familje do eci mire. mbase nje tavoline e gezuar ku edhe ka ca pare qe qarkullojne po mire ama.
ti sikur lehtesohesh per dicka, mbase nje bisede do te te beje te ndjehesh mire.
jete gjate je ti goce, kaq di me thone une tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helene kam pa i onderr alla alla..
sikur ishin ala gjall ca rob qe kan vdek ene sikur ishin edhe ca te tjere (ca qe i njof e ca qe si njof),e ata sikur ishin smure edhe do vdisshin,sec qe i gjo e ngatarrume me pun analizash edhe ecje neper koder e mal,nji onderr e tmerrshme,se edhe ata qe kane vdek e mu bon si te gjalle edhe ata do vdisshin se ishim smur keq gjasme..
pff..ca do me thone?! :shrug: [/qb]
Hote do gezohesh per dicka ti goce. dicka ne familje do eci mire. mbase nje tavoline e gezuar ku edhe ka ca pare qe qarkullojne po mire ama.
ti sikur lehtesohesh per dicka, mbase nje bisede do te te beje te ndjehesh mire.
jete gjate je ti goce, kaq di me thone une tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eee..muve jeta gjith gezime do me shkoj..posi posi..ene jete e gjate..
edhe pare..aaa me bollek..
mir qekam un :shrug:

Nei

Primus registratum

Shume fanks Helena.
Para dy ditesh pashe nje tjeter me elemente te perngjashem (uje, gjarperinj, kale..kete te fundit e kam pare edhe here tjeter ne enderr):
Nje furtune e madhe, shume shi, pas shiut rruge te permbytura ne uje dhe gjarperinj qe kishin dale mbi uje per shkak te shiut...keta kishin ngjyra jeshile e te bardha. Lajmet thoshin qe nuk ishte gje per tu shqetesuar por qe gjithsesi duhej te ishim te kujdesshem kur ecnim rrugeve. Mua vjen e me merr nje makine ne menyre qe te evitoja te ecja neper rruget me gjarperinj. Diku ndaloj, shoh nje cift njerezish me permasa gjigande ..dhe une qe u thoja sa mire ishte per ata qe ishin gjetur bashke. Duke qene aq te vecante do ishin te destinuar te jetonin gjithmone vetem....nderkohe pashe nje kale shume te madh (gati gjigand) te zi....me krijoi nje ndjenje frike por kur i pashe syte kuptova qe s'ishte i keq...dhe kishte mustaqe /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Po kjo ca eshte? :confused:

I love new york

Primus registratum

well Essenza do te thoja se ke probleme me disa njerez, ca siklete te mundojne ty goce, ke ca hasme qe i di ose nuk i di. kam pershtypje se me tipin tend eshte kshu "they either love you or they don't". nuk ka shume rruge te mesme. ose ke miq qe te duan shume dhe i do sinqerisht dhe ta duan te miren ose ke hasme qe te kane inat dhe duan te te bejne keq. sikur nuk jka shume te mesme.
gjithsesi endrra prap siklet tregon ne shumicen e saj, kujdes se kam peshtypjen se do degjoosh nje shtrat semundjeje ose mbase dikush qe e di prej kohesh eshte i/e semure.
kali ama eshte figure e mire, dikush prane teje mundohest shume per ty, te do shume dhe lufton me gjithshka qe gjerat te ecin mire per ty, mund te jete mashkull nuk e di mesiguri. megjithate tqni per tani momentalisht dhe ky njeriu me del pak i bllokuar, por shume shpejt (do ma degjosh zerin)ty te vjen dicka e mire dhe ka shume mundesi qe mky njeriu te jete big part of it. mos ki frike, ke rene pak ne ankth dhe trishtim tani per tani por e ke nje engjell mbrojtes diku qe ti nuk e di. /pf/images/graemlins/smile.gif

Nei

Primus registratum

Flm shume shume.
p.s kur te kem ndonje tjeter do vi prap...mjafton mos bezdisesh ti :wave: :wave:

Nei

Primus registratum

Se desh harrova...ja mi ku e kam hasmin....eshte ai macoku qe me vertitet me cekic e qe une ja kthej tak fak pa lujt venit :lol: :lol:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb] Se desh harrova...ja mi ku e kam hasmin....eshte ai macoku qe me vertitet me cekic e qe une ja kthej tak fak pa lujt venit :lol: :lol: [/qb]
shume mire ben hasmi ashu e do me cekic kokes :thumbsup: ta lesh shakull ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

Helene u pa puna, do vij me e pi kafen e mjesit nime me ty.
Kom pa nji onerr, sikur blem biletat per kinema me nje shokun tim, hym ne rradhe me u fut mrena po nuk i gjejshim mo biletat, hap çanta, e kontrollo neper xhepa, hiç. Pastaj nuk i fusja mo dot duret ke manga e bluzes, ishin te ngushta. Nga ktu sikur ishim bo shofera autobuzash, dhe ishim ne stacion, ishim plot me njerez e do u nisnim, kur vjen kontrolli me na kontrollu patentat, kur shof mrapa ai qelbaniku mi kishte more gjithe pasagjeret, mkishin ngel vetem femrat.
Nejse, pa arrit ala ke stacioni tjeter, ajo kontrollorja me kerkon prap patenten, nuk gjejsha per qamet patenten, dhe kur shof dokumentat e mija haperda, dhe pasagjeret duke mi kontrollu.
Çere osht kjo mi moter, se s'po gjejm rehat, qe i roft nji damlla ishallah.

Guest

Helene...

kam pa i enderr mbreme. Sikur me ishte mbush koka me milingona. I kisha inat. ne fillova tu shkund koken qe ti hiqja.ca me shkuan edhe ne trup kjo me jepte akoma me siklet dhe neveri.

olti

Neo

Une kam pare nje nga endrrat me te cudishme te jetes sime.

Po me ekzekutonin. Nuk e di ca kisha bere, por ama me kishin vene ne nje nga vendet e ekzekutimit alla franceze. Me kishin vene nje litar ne fyt dhe ne te majte kisha xhelatin qe nuk do me mbyste, por qe kish nje tip shpate ne dore dhe po behej gati te me priste koken. Nuk kisha frike se do vdisja, por vetem pak nese do ndjeja dhimbje kur do me priste koken! Shume e rendesishme ne ato momente ishte se mund te thoja shehadetin, te cilin e preserisja nen ze vazhdimisht dhe kjo me bente shume te qete. Ne vazhdim e siper dhe ne momentin qe do me godiste per te me prere koken ndodhi dicka qe nuk e mbaj mend dhe shpetova. Nuk u ekzekutova /pf/images/graemlins/smile.gif Dhe ja ku jam gjalle te shkruaj ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

kaq shume ia paske friken shkolles dhe provimeve Neo..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

e paske sjell kaptinen knej me demek.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Une kam pare nje nga endrrat me te cudishme te jetes sime.

Po me ekzekutonin. Nuk e di ca kisha bere, por ama me kishin vene ne nje nga vendet e ekzekutimit alla franceze. Me kishin vene nje litar ne fyt dhe ne te majte kisha xhelatin qe nuk do me mbyste, por qe kish nje tip shpate ne dore dhe po behej gati te me priste koken. Nuk kisha frike se do vdisja, por vetem pak nese do ndjeja dhimbje kur do me priste koken! Shume e rendesishme ne ato momente ishte se mund te thoja shehadetin, te cilin e preserisja nen ze vazhdimisht dhe kjo me bente shume te qete. Ne vazhdim e siper dhe ne momentin qe do me godiste per te me prere koken ndodhi dicka qe nuk e mbaj mend dhe shpetova. Nuk u ekzekutova /pf/images/graemlins/smile.gif Dhe ja ku jam gjalle te shkruaj ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e para pergezime qe ja pase hedhur njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif
e dyta do te thoja qe eshte thjesht nje siklet qe ti ke kaluar dhe e ke marre me shume frike por situata e ka nxjerre qe nuk ja vlente hic t'a kishe marre me aq frike sepse fundi i fundit ti e kalove mire apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif
asgje per t'u shqetesuar, ti je tip qe besoj shume ne zot dhe kjo helps :thumbsup: