ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

kenaqesia ime Rondinella
shpresoj qe gjithshka te kaloje sa me mire

Al Pacino sa per ty - me mire me thuaj ate te treten sy te parat thuja nanjonit qe merr vesh me mire se une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

eis.jpg
---> per gjate leximit... :angel:

kam pa perseri nje enderr...

sikur isha diku...perseri ne nje si mal...kishte nje si gryke shpelle...me mundim hyra brenda...duke me terhequr ca...
brenda ishte si nje bote tjeter...e stolisur si me ar( ari ne fakt, ne reale, nuk eshte hic preferenca ime), dhe me nje teknike shume moderne...gjithcka ishte me kod...ishte vend komplet i panjohur per mu...ne fillim ishte shume komisch...si ngusht...gjera komplet te panjohura...s dija asgje ne lidhje me kte `bote/vend`...paspak fillova te interesohesha...te merrja informatione dhe te pysja...disi fillova te nuhasja se po me ngjallte interes...per cudi ishin nje grup te rinjsh ( 15/17 vjeca) qe me erdhen ne ndihme, me luteshin qe ti filmoja ne nje aventur qe ato kishin perjetu ( nga e cila mendoja do mesoja shume nga ky vend)...si dhe nje grua e cila punonte aty dhe me njoftonte per pakjartesite...shihja njerez me qallma nga ato te pasurit shume, aq e perzier ishte perbamja e publikut aty...
struktura e kesaj `ndertese,vendi` ishte e cuditshme si te ishte nje mal i tere nga brenda...sikur te ishte dicka e shkeputur nga bota qe shohim realisht...

hmmmm :rolleyes:

deri ma vone... :wave:

--------------------

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Besoj se nuk kam lene njeri pa e sqaruar huh??
Helena nuk harron - keep that in mind everyone :thumbsup: [/qb]
pse shet men ti mi?!
do me tregu vedin siper nesh me skleroz e?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

t'gjette te nxime sterre ky rrefim Helene! /pf/images/graemlins/smile.gif

termet ne enderr. pallate me ngjyra qe lekundeshin nga termeti para mrapa. njerez neper ballkone te lebetit dhe mure qe dridheshin. pallati i gjyshes ngjyre e kalter, e ndertume ne menure te tille qe nga kati i katert e siper vinte gjithnje e me me maje. nga termeti u shemb nje pjese e pallatit te gjyshes, por qe nga kati i mesiperm i saj e poshte, gjithçka mbeti e paprekur. shembja ishte si thyerje pergjysem e nje peme....gjysma shembej ne toke e merrte gjithçka me vete, gjysma tjeter mbetej ne kembe.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
eis.jpg
---> per gjate leximit... :angel:

kam pa perseri nje enderr...

sikur isha diku...perseri ne nje si mal...kishte nje si gryke shpelle...me mundim hyra brenda...duke me terhequr ca...
brenda ishte si nje bote tjeter...e stolisur si me ar( ari ne fakt, ne reale, nuk eshte hic preferenca ime), dhe me nje teknike shume moderne...gjithcka ishte me kod...ishte vend komplet i panjohur per mu...ne fillim ishte shume komisch...si ngusht...gjera komplet te panjohura...s dija asgje ne lidhje me kte `bote/vend`...paspak fillova te interesohesha...te merrja informatione dhe te pysja...disi fillova te nuhasja se po me ngjallte interes...per cudi ishin nje grup te rinjsh ( 15/17 vjeca) qe me erdhen ne ndihme, me luteshin qe ti filmoja ne nje aventur qe ato kishin perjetu ( nga e cila mendoja do mesoja shume nga ky vend)...si dhe nje grua e cila punonte aty dhe me njoftonte per pakjartesite...shihja njerez me qallma nga ato te pasurit shume, aq e perzier ishte perbamja e publikut aty...
struktura e kesaj `ndertese,vendi` ishte e cuditshme si te ishte nje mal i tere nga brenda...sikur te ishte dicka e shkeputur nga bota qe shohim realisht...

hmmmm :rolleyes:

deri ma vone... :wave:

-------------------- [/qb]
te kam thene une ty goce ti je njeri me fat ne pergjithsi. perseri kam pershtypjen se do marresh lajme te gezuar nga ana qeveritare (puna). ka mundesi nje promotion ose nje oferte me e mire qe me duket me ka dale edhe nje here ne nje enderr tjeter. gjithsesi tek kjo me del si te thuash menyra dhe lloji i ofertes. eshte shume e mire goce, mos e ki as me frike as me pishman. nuk e di nese eshte nje muhabet zhvendosje jo shume e larget ne ceshtje gjithsesi me del shume e paster dhe e bukur Abso. ne fillim do e kesh me shume siklet dhe ka mundesi qe te hasesh ndonje tip te pakendeshm por nuk te te te dekurajoje sepse e ke shume te bukur rugen perpara.
shiko se mos zbulosh dicka rastesisht per nje ceshtrje shpirterore nga ky muhabet. do te te dali si pa dashur e paqellimte por serish me del e bukur.
you go girl /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

p.s me kenaqi ajo akullorja, ma kishe gjet tamam. rrofsh

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] t'gjette te nxime sterre ky rrefim Helene! /pf/images/graemlins/smile.gif

termet ne enderr. pallate me ngjyra qe lekundeshin nga termeti para mrapa. njerez neper ballkone te lebetit dhe mure qe dridheshin. pallati i gjyshes ngjyre e kalter, e ndertume ne menure te tille qe nga kati i katert e siper vinte gjithnje e me me maje. nga termeti u shemb nje pjese e pallatit te gjyshes, por qe nga kati i mesiperm i saj e poshte, gjithçka mbeti e paprekur. shembja ishte si thyerje pergjysem e nje peme....gjysma shembej ne toke e merrte gjithçka me vete, gjysma tjeter mbetej ne kembe. [/qb]
hmmmmmm si gjithmone me endrra bombastike ti. listen ti jale ke per te marre nje lajm te mire dhe nje lajm te keq. nuk e di kush vjen i pari apo njeri sjell tjeterin vecse kaq di te te them per momentin.
kujdes mbase nje siklet, semundje ne familje
mgjth edhe do gezohesh per dicka tjeter djale dhe eshte lajm shume i mire jo dosido.
me njofto si shkojne gjerat /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

abs

nuk e di...

HELEN, thnx :angel: :kiss:

hmmm, cfare desha te shtoj... /pf/images/graemlins/tongue.gif

qeverise ja kam vu `shjelmin n fyt` dhe ksaj here m duket :devil:

sikletin e kam kur S TAKOJ ndonje tip te pakendeshem... :wink:

aaa me shpirtin mos m ngacmo...se kam ba gati `qarkun` vec mos raft `miu` n te, kam me u argetu tuj e pa duj i dal `shpirti` :devil:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] hmmmmmm si gjithmone me endrra bombastike ti. listen ti jale ke per te marre nje lajm te mire dhe nje lajm te keq. nuk e di kush vjen i pari apo njeri sjell tjeterin vecse kaq di te te them per momentin.
kujdes mbase nje siklet, semundje ne familje
mgjth edhe do gezohesh per dicka tjeter djale dhe eshte lajm shume i mire jo dosido.
me njofto si shkojne gjerat /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: [/qb]
flirtaçozja vocerr! /pf/images/graemlins/laugh.gif
lajmin e mir e mora mrom, ate te keqin nuk e ke gjet hiç....kshu vazhdofsh! /pf/images/graemlins/smile.gif
kalofsh mire lal.

Guest

helene ca do me thene me e pa veten pastruse rrugesh mi ti????medet kam qene tu pastru ca rruge edhe shkalle po me dukeshin si shkallet e pallateve ne shqiperi...isha tu e be me 1 shoqen time po ajo sikur i la pergjysem, ne une ngela vetem...

2. sikur ika ne plazh. nje kushuri im ishte tu bofotografi ne une iki me vrap me e bo ene une i foto. kur fap shof ca ish komshijt e mi qe ishin tu me pa.njeri kishte vu i dhom floriri ne kur qeshte ju dukte. jua bona me dore ne u zhyta ne uje, deti ishte krejt dallge dhe uji sishte shume i kthjellet...dola ka uji ne pastaj shkova tu taku rob....pfffffff :shrug:

I love new york

Primus registratum

Dotte e pse me qeke merzit icik ti muve??? edhe endrra e tregon. man siklet te madhe ti goce dhe me ate pastrimin e rrugeve sikur do t'i purifikosh shpirtin vetes (pse e fajson veten per dicka dhe e mundon) dhe dikujt tjeter.
sa per endrren e dyte, serish eshte konfuzitet :confused: . mos e lodh trurin aq shume. fundja jo te gjithe e meritojne nje attention te tille dhe mos ki remorse pse bera kshu pse bera ashtu. ai dhembi i floririt i atij robit merret ne dy simbol dhe mire dhe fake. kujdes nga the fake one.
pasatj ti ke ra ne 5 te mjesit me flejt dhe endrrat e mjesit nuk quhen sepse jane turbullira para zgjimi kshtu qe mos u merzit :thumbsup: :kiss:

bebivogel

Forumium maestatis

Helen kam pare nje enderr qe vetem shume pak mbaj mend ... i kam kafshuar doren njerit ... aq fort sa ja hoqa llokmen e mishit ... e personin nuk e njihja ... e arsyeja e kafshimit sme kujtohet fare fare ... nje tjeter enderr qe e mbaj mend fill kesaj ishte se i jepja makines?... i dont drive ... po ne ender po ... and i was good at it /pf/images/graemlins/tongue.gif ... KAQ!
Pres me padurim pergjigjen /pf/images/graemlins/laugh.gif fanks ciao /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Lali hi :wave:

Me kan pa ne anderr. Isha me ket personin duke u zan me fjale, ne nje moment ky me afrohet dhe me perqafon. Aty ndjen aromen time dhe ndjesia qe pati ishte kenaqesi e vecante...

M'thuj i cik cfare eshte! Po qe e mire, ok?! Po qe e keqe nuk e du!!! E bej vete te mire /pf/images/graemlins/wink.gif
:cool:

p.s. he is not anyone in general, but he's someone, remember the statue :rolleyes:

assassino26

Primus registratum

Helena.Urgjentisht mua pergjigje te parit...
Se di a eshte enderr,apo alucinacion.Me doli mbreme gjumi naten vone.Hapa syte edhe ne vend te shoqes time qe fle pernate me te,mu duk sikur pashe 1 tjeter.Ne fillim si vura rendesi.Mbylla syte dhe pastaj i thirra trunit
Ou ca do kjo ne krevat.I hapa syte e pashe edhe 1 here edhe u tmerrova.U bona gati me i fol,ti therrisja ne emer(mire qe se thirra se do hasha nai shpulle).I mbylla syte prape,i hapa edhe me ne fund pashe ate qe duhej te shihnja...
Aman me thuaj,mos eshte ndonje gjendje pa shprese???

Nei

Primus registratum

Hola hola Helena. Po te kesh kohe a merresh edhe me nja ca endrra te miat?
Plsss beje :cry:
Ajo qe me ka tronditur me shume...ka nja ca vite qe e kam pare...nate, une e zhytur ne det me koken jashte, cdo gje e zeze, kafshe te ndryshme te zhytura si une dhe me koken mbi siperfaqen e ujit. I dalloj kafshet qe perpiqen te notojne dhe afer meje eshte nje kale. Nga larg (nuk shoh por..) ndiej prezencen e nje gjarpri te madh te zi qe vjen me shpejtesi drejt meje dhe me tmerron ndjesia qe me percon. Me duket sikur shoh vorbullat qe krijon ne uje. Ne castin qe me afrohet me rrethon te gjithen duke me kujtuar simbolin e farmacive. Perceptoj nje ndjenje mbrojtjeje prej tij te perzier me pak frike.

Ca eshte mi la? /pf/images/graemlins/frown.gif

hot

Hotgirl

helene kam pa i onderr alla alla..
sikur ishin ala gjall ca rob qe kan vdek ene sikur ishin edhe ca te tjere (ca qe i njof e ca qe si njof),e ata sikur ishin smure edhe do vdisshin,sec qe i gjo e ngatarrume me pun analizash edhe ecje neper koder e mal,nji onderr e tmerrshme,se edhe ata qe kane vdek e mu bon si te gjalle edhe ata do vdisshin se ishim smur keq gjasme..
pff..ca do me thone?! :shrug: