ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]
Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] un me e dit nuk pytsha ktu jo.

[/qb]
Ever tried a joint?!
S'ke nevoj as me fjet, kursen kohen rrush! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
shi dreqkaaaaaaaaaaaaaa me joints :thumbsup: :angel:
te pelqeu ajsbergu huhhhhhhhhhhhhhhhh you're starting to melt down /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Helena shife cike enderren time tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
sikur u cova nga nje lartesi e madhe dhe rashe ne nje humnere atie pashe ca qenusha me koke njeriu dhe veshe qenesh pastaj mu be sikur isha brenda nje filmi vizatimor dhe po kendoja nje kenge kjo kenga bente fjale per ca kalamaj te vegjel qe vuanin ne afrike dhe nje prej ktyre quhej sean paul lol
sikur une njofta sean paul dhe ishte shume i mire si tani dhe kendonte kenge rege uaaaaaa sa bukur moj mami sikur kendoi per mua ate kengen turn me on po ate se kendon ai ne fakt po mua ashtu mu be pastaj sikur u mblodhem te gjithe e shkuam ne nje pyll ne pike te mengjesit dhe po luteshim me rituale afrikane dhe me ceremonira kerce e kendo ne qef me nje fjale dhe pas kesaj qefi te madh mu be sikur une e vetmja prej ketyre robve u zhduka dhe u gjenda ne nje dimension tjeter e po qaja e po qaja se doja mamin pfff cudi se sme vete shuem mendja tek ajo dhe qaj une dua mamin dua mamin dhe pastaj u zgjova nga gjumi /pf/images/graemlins/smile.gif me lote prej verteti /pf/images/graemlins/smile.gif aq reale mu duk sa kisha qajtur ne gjuem budallacka une /pf/images/graemlins/laugh.gif

eh mami :rockband: :angel: ti voglio bene mami /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Helen /pf/images/graemlins/smile.gif

Nuk para i mbaj mend endrrat por nje pjesez qe mbaj mend nga ajo e mbremshmja eshte qe po lyeja qerppiket (ne duket :confused: ) te cilet i kisha shumeeeeeeeee te gjate.

Ca eshte kjo :confused:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Helen /pf/images/graemlins/smile.gif

Nuk para i mbaj mend endrrat por nje pjesez qe mbaj mend nga ajo e mbremshmja eshte qe po lyeja qerppiket (ne duket :confused: ) te cilet i kisha shumeeeeeeeee te gjate.

Ca eshte kjo :confused: [/qb]
A mew lejo te pergjigjem une ne ven te HElenes???

E nejse ja po pergjigjem:
Kjo eshte qe kerko shume neper forum me bo nai krasitje.Ku ka fjale te gjata,shume te gjata qe personifikojne qerpiket ti i shef edhe i pret nga inai me qef te modh /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Kordele vertet nuk thote shume endrra ne fakt po do thoja ndonje merzitje e vogel qe pe momentin te bezdis si qerpiket shume te gjate qe te hyjne neper sy /pf/images/graemlins/wink.gif po pa ndonje problem, ti je able qe pas pak t'a heqesh si me dore so no problem :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]

A mew lejo te pergjigjem une ne ven te HElenes???

E nejse ja po pergjigjem:
Kjo eshte qe kerko shume neper forum me bo nai krasitje.Ku ka fjale te gjata,shume te gjata qe personifikojne qerpiket ti i shef edhe i pret nga inai me qef te modh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Peshko :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti nuk ke gatuar taven akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Proto, je shume konfuze ne enderr dhe kam pershtyjen se edhe ne relitet tani, je all over the place dhe nuk je e perqendruar kam pershtypjen.
sa per mamin, nuk e di ne e ke prane apo jo po do kenaqesh ose nga nje muhabet ose nga nje takim ose thjesht nje moment te bukur do kalosh.

bebivogel

Forumium maestatis

une pashe nje pellumb ngjyre gri ... ishte mu perpara kembeve te mia ... ne fillim kujtova se ishte nje mi .. por me pas i pashe sqepin ... e ishte nje pellumb ... this is all i remember ... :shrug:

assassino26

Primus registratum

Helena,shpirt te kam,zemer te kam,po tave s'ka fare.Kom gjithe ato probleme qe te kam parashtruar edhe s'me ke kthyer asnje pergjigje :tipsy: :cry:

GOODFELLOW

Primus registratum

KORDELES.......NAHARA,

Ruya tabiri ansiklopedisi

Ne enderr syri eshte pasqyra e shpirtit, syri i zmeres qe sheh vetveten dhe vlerat me te pastra tuajat.Qerpiku ne enderr eshte sistemi mbrojtes i keture vlerave, eshte aftesia per te mbrojtur mendimin, besimin, moralin ndaj dhunimit te ideve te keqija e pesimizmit, stresit e dyshimit.

ti ne enderr lyen qerpiket...qe jane te gjate...degjo!

Ne natyreen tende je e afte te mbrohesh mire.Je e zgjuar dhe e forte. Ne krijim ke nje shpirt te mire e nje forme karakteri qe tendon per te miren.Te eshte thene ne enderr...je e mbrojtur, nese don!

Ti lyeje qerpiket...kjo mbetet intime, por ndoshta e ndjen veten ne rrezik? Ke humbur pakez besimin tek vetja? Po kerkon nje rrugdalje ndryshe prej asaj me te dukshmes?

Kujdes, ndoshta aftesia jote per te qene e mire dhe e forte, per te mos shkaktuar dem e per te mbrojtur, te ka lodhur?!

Veshtiresia ndoshta po ben ngadale qe te zbukurosh ate pjese te karakterit tend, ti japesh ton e ngjyre, duke modeluar ne çdo situate te pazgjidhshme intimin tend, ne formen me te bukur.

komentet e pershtatuar prej origj. ne rastin konkret NAHARA.

gjithashtu metafizikisht te parit ne enderr te qepallave ehste nje enderr e mire per te gjith njerezit e veçanerisht per femrat e veçanerisht per ato qe jane en gjendje te pashprese, ne dhimbje e hall.Kjo eshte shenje e qetesimit e shpetimit te shpejte.
kete e bura siç ishte pa komente /pf/images/graemlins/smile.gif

me leje te goodit,
nahara

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] une pashe nje pellumb ngjyre gri ... ishte mu perpara kembeve te mia ... ne fillim kujtova se ishte nje mi .. por me pas i pashe sqepin ... e ishte nje pellumb ... this is all i remember ... :shrug: [/qb]
bukur Beba, miresi, paqe, pastrim shpirti :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

[qb] Helena,shpirt te kam,zemer te kam,po tave s'ka fare.Kom gjithe ato probleme qe te kam parashtruar edhe s'me ke kthyer asnje pergjigje :tipsy: :cry: [/qb]
ca halli ke ti more qe nuk e ditkam une :eek: :eek:
apo do nja tre-kater bjonde naten se ke frike kur flen vetem gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

GOODFELLOW..................... as much as cun i mire mund te jesh, mos me vidh copyright-in mua.
endrrat i shpjegoj vetem vete, mos me lexo libra mua dhe vjen ene i thu ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif
shpjegimi im eshte me energji trupore dhe mendore :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
[qb] Helena,shpirt te kam,zemer te kam,po tave s'ka fare.Kom gjithe ato probleme qe te kam parashtruar edhe s'me ke kthyer asnje pergjigje :tipsy: :cry: [/qb]
ca halli ke ti more qe nuk e ditkam une :eek: :eek:
apo do nja tre-kater bjonde naten se ke frike kur flen vetem gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne mes te tjerave edhe ajo...Por te kam shkruar me pare gjithe ato endrra edhe ske denjuar te me kthesh pergjigje.Nejse mo,se e kuptoj qe je shume e zene /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

shi sa i poshter ky, :smash:
ku me shkrujt endrra mo, ti me ke thene qe nuk po shef dot endrra po nuk di une te kesh patur ndoje enderr sinjifikative ti dhe une mos ta kem shpjeguar /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kordele vertet nuk thote shume endrra ne fakt po do thoja ndonje merzitje e vogel qe pe momentin te bezdis si qerpiket shume te gjate qe te hyjne neper sy /pf/images/graemlins/wink.gif po pa ndonje problem, ti je able qe pas pak t'a heqesh si me dore so no problem :thumbsup:
Helen te puth se endrra me ka dale per se mbari. /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

[qb] do kenaqesh ose nga nje muhabet ose nga nje takim ose thjesht nje moment te bukur do kalosh. [/qb]
:thumbsup: ehe /pf/images/graemlins/smile.gif

jam pak tip konfuz ne pergjithsi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga GOODFELLOW:
KORDELES.......NAHARA,

Ruya tabiri ansiklopedisi

Ne enderr syri eshte pasqyra e shpirtit, syri i zmeres qe sheh vetveten dhe vlerat me te pastra tuajat.Qerpiku ne enderr eshte sistemi mbrojtes i keture vlerave, eshte aftesia per te mbrojtur mendimin, besimin, moralin ndaj dhunimit te ideve te keqija e pesimizmit, stresit e dyshimit.

ti ne enderr lyen qerpiket...qe jane te gjate...degjo!

Ne natyreen tende je e afte te mbrohesh mire.Je e zgjuar dhe e forte. Ne krijim ke nje shpirt te mire e nje forme karakteri qe tendon per te miren.Te eshte thene ne enderr...je e mbrojtur, nese don!

Ti lyeje qerpiket...kjo mbetet intime, por ndoshta e ndjen veten ne rrezik? Ke humbur pakez besimin tek vetja? Po kerkon nje rrugdalje ndryshe prej asaj me te dukshmes?

Kujdes, ndoshta aftesia jote per te qene e mire dhe e forte, per te mos shkaktuar dem e per te mbrojtur, te ka lodhur?!

Veshtiresia ndoshta po ben ngadale qe te zbukurosh ate pjese te karakterit tend, ti japesh ton e ngjyre, duke modeluar ne çdo situate te pazgjidhshme intimin tend, ne formen me te bukur.

komentet e pershtatuar prej origj. ne rastin konkret NAHARA.

gjithashtu metafizikisht te parit ne enderr te qepallave ehste nje enderr e mire per te gjith njerezit e veçanerisht per femrat e veçanerisht per ato qe jane en gjendje te pashprese, ne dhimbje e hall.Kjo eshte shenje e qetesimit e shpetimit te shpejte.
kete e bura siç ishte pa komente /pf/images/graemlins/smile.gif

me leje te goodit,
nahara
Izin senin, bilirsin /pf/images/graemlins/wink.gifkurban olurum sana, bir tanem sin /pf/images/graemlins/smile.gif :wave: