yes baby!!!Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]interesante Absi[/qb]
te ka merzitur ndokush nga telefoni ose me email ose letra, dikush qe eshte larg teje??? dhe ke bere llafe or something por kur ke mbyllur telefonin ose whatever menyre qe jeni lidhur ty te ka ardhur shume maraz ne fillim dhe je bere me nerva shume por pastaj te ka kaluar ne merzi?????
dhe ka pas momente qe doje qe ta harroje ate njeriun por thjesht nuk e harroje dot????
ke qene e turbulluar ndopak ne kohen qe e ke pare kete endrren???
Jo vetem onrrat qe i shef,por je edhe parashikueshe.ne fakt kam pa 1 kolazh me onrra.Te gjitha me baze,detin.Ne 1 enderr sikur rremoja me 1 gomone,por shume shpejt,llogarit ja kaloja edhe 1 anije qe ishte aty prane.pastaj sikur gjuaja per peshk edhe kap[a ca peshq te cuditshem,shume rastesisht.Isha ma ca shoke edhe ata gjuanin,por kishin kapur vetem pislliqe,peshkaqene e kshu gjojnash.Kurse une kot fare,me ca rrjeta qe as nuk i hodha,por mi mori deti edhe kur i gjeta ato kishin kapur ata peshqit e cuditshem,por shume te bukur.Pastaj,prape enderr me uje,po si maj men,Moss ndoshta eshte ngaqe me ka marre malli te shkoj ne det.Kam 2 jave qe s'kam qene se me eshte prishur makina dhe kam porositur tjeter ,por sme ka ardhur akoma.Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] peshko, mbas nja dy ditesh do shikosh nje enderr te bukur edhe do vish te ma tergosh :thumbsup: [/qb]
I love U2 /pf/images/graemlins/wink.gifalinos:
...dhe engjelli i perendise zbriti ne Sodoma e Gomorra!
I do need ... some advice /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gifHELEN OF TROY:
Principiei is that a dream qe ke pare kohet e fundit??? /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: