ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

abs

nuk e di...
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
interesante Absi
te ka merzitur ndokush nga telefoni ose me email ose letra, dikush qe eshte larg teje??? dhe ke bere llafe or something por kur ke mbyllur telefonin ose whatever menyre qe jeni lidhur ty te ka ardhur shume maraz ne fillim dhe je bere me nerva shume por pastaj te ka kaluar ne merzi?????
dhe ka pas momente qe doje qe ta harroje ate njeriun por thjesht nuk e harroje dot????
ke qene e turbulluar ndopak ne kohen qe e ke pare kete endrren???
yes baby!!!

je experte, dhe pike! :thumbsup:

po shkoj vrap te blej dhuraten /pf/images/graemlins/laugh.gif deri ne darke :kiss:

:wave:

abs

nuk e di...

inter-eis.jpg

I love new york

Primus registratum

o Absi jam happy qe vertet te doli sic te thashe.
pale dhuraten njhere ma kishe gjet per qejf
shume thanks u kenaqa me ato akulloret e mira /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

helena he me si u be per ato endrrat e mija??!! /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

more kam patur nje klient te vjeter une qe ishte dhe nje nga VIPat ketu, Hajduti i hurmave quhej, nga eshte zhdukur ai more dini gje juve??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Jumping Jumping
All around /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy:

hot

Hotgirl

hajdutin e kapen mat tuj vjedh hurma ne e rrasen
mrena /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ti goce lere Dutin qe e paskan rrase mrene (epo thashe une ka humbur ai duhet te kishte nje explanation /pf/images/graemlins/laugh.gif ) po shijko icik pm se te shpjegova endren atje dhe me jep feedback. /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

helene thanx per explanation se pikes i ke rene!!
se ke idene se sa shume me ke qetesuar nga ana shpirterore per dicka!!edhe sikur mos te jete e vertete prap ishte nice to hear!!
c ya

I love new york

Primus registratum

well jam e gezuar really qe je ndjere like that.
fundi i fundit ajo qe ka me rendesi ne jete eshte te ndjehemi mire dhe kjo ndodh ndonjehere nga rastesia, ndonjehere nga njohuria dhe dhume here nga auto-suggestion. dream analysis falls somewhere ne kete kategori. :thumbsup:
c u tomorrow :wave:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] peshko, mbas nja dy ditesh do shikosh nje enderr te bukur edhe do vish te ma tergosh :thumbsup: [/qb]
Jo vetem onrrat qe i shef,por je edhe parashikueshe.ne fakt kam pa 1 kolazh me onrra.Te gjitha me baze,detin.Ne 1 enderr sikur rremoja me 1 gomone,por shume shpejt,llogarit ja kaloja edhe 1 anije qe ishte aty prane.pastaj sikur gjuaja per peshk edhe kap[a ca peshq te cuditshem,shume rastesisht.Isha ma ca shoke edhe ata gjuanin,por kishin kapur vetem pislliqe,peshkaqene e kshu gjojnash.Kurse une kot fare,me ca rrjeta qe as nuk i hodha,por mi mori deti edhe kur i gjeta ato kishin kapur ata peshqit e cuditshem,por shume te bukur.Pastaj,prape enderr me uje,po si maj men,Moss ndoshta eshte ngaqe me ka marre malli te shkoj ne det.Kam 2 jave qe s'kam qene se me eshte prishur makina dhe kam porositur tjeter ,por sme ka ardhur akoma.

alinos

Forumium maestatis

Helen
jam munu gjith kto dit me pa nai anderr te frikshme, po mazallah se e kam pa!!!
Le anderr, po as per t'flejt s'po munim mer yahooooo, vapa madhe!!!

Si je ti "rrush"?!

I love new york

Primus registratum

o alinos po ti o goc thuj shyqyr qe nuk je tu pa endrra te llaftarshme, te stabilizohet icik shpirti....... :thumbsup:

PrInCiPiEl

Primus registratum

alinos:
...dhe engjelli i perendise zbriti ne Sodoma e Gomorra!
I love U2 /pf/images/graemlins/wink.gif
so ... next time be more careful /pf/images/graemlins/laugh.gif
or I will spank U :smash: :tipsy:

PrInCiPiEl

Primus registratum

HELEN OF TROY:

Principiei is that a dream qe ke pare kohet e fundit??? /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:
I do need ... some advice /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Talk to U later :wave: