ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga Arrogante:
[qb] Pfff sa endrra trepe qe shofin ca ktu mi helena ja do te tregoj un ty nji qe do habisesh fare dhe e kam pa prej verteti jo te bere vete gjoja /pf/images/graemlins/wink.gif
Pashe ne enderr mrome une nje baba qe kishte nje goce shuem te keqe qe vriste njerez pa emarre vesh askush dhe ky e kishte shuem frike po kjo goca ishte e bija e si tja bente mo e vriste ky te bijen dmth e therte po kjo prape shfaqej dmth ringjallesh dhe ky process vazhdon kur e pa nje dite kjo goca ishte e vogel dhe kishte pamje e nje si te vdekuri por gjalle me floke te shkurtra etj etj si perfundim me duket se isha une por ne fund vdiqa tamam dmth nuk u ringjalla me vetem se e shifja veten te beja gjera te frikshme dhe ky babi ne enderr nuk ishte si ai reali mos valle jam e adoptuar ose ime me ka bere ndonje gje qe une se di akoma se babi ne enderr ishte shuem babaxhan e jo si ky qe kam ky esh komplet e kunderta e babit tim te vertete ....(dmth ne enderr)
Ti si thua ?
shpresoj mos jem njeri shum i komplikuar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hmmmmmmmmmmm ke pare ndonje film horror keto kohet e fundit ti ose thjeshte ke qene e shqetesuar ndopak?? nuk do te thote qe je njeri i komplikuar, je pak rrebele nga natyra dhe do te jesh gjithemone jokonvencionale dhe je ca arrogante sic e ke dhe nickun. ajo ringjallja qe ke pare eshte mire do gjesh dicka te humbur ne vetvete mgjth nuk do jete e lehete ta kontrollosh si ndjenje apo whatever gje e re do vi ne jeten tende se shpejti. it'll be a challange.

TEA

Forumium maestatis

po une qe kom pa n'onderr sikur po fluturoja siper detit dhe deti te mrekullushem qe kishte nje ngjyre si te jeshilt e si te bojqellt ...dhe nga siper pash nje anije ushtarake :confused:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] O Helena,o Helena...Me ne fun kam pa onderr...Shpejt meru me mu i here,se eshte edhe onderr e shkurter jo per gjo.
Po shifsha onderr sikur po u lajsha aty ne rruge.Po mi po perjashta ne rruge.Kisha vesh i pale patallona trecerekshe edhe u lajsha me kanoce.S'me dukej anormale fare edhe me vite cudi qe pse s'isha la edhe here tjeter.Aty afer kisha edhe i rob tjeter qe e njifsha,sme kujtohet tashi se kush ishte edhe i thosha edhe atij robit te lahej edhe ai ne rruge.Njerzit kaloshin edhe nuk shprehnin habi fare...
CA mund te jete rrushi...Vetem mos me thuj qe do martohem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
well nuk do martohesh jo mos ki merask fare madje nuk duket ne horizontin e shpejte kjo gje keshtu qe qetesohu. /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je natyre shume e hapur me shoqerine tende por ama ke dicka qe e mban perbrenda nga dikush, nje shok i mire kam pershtypjen dhe fakti qe ke nje arsye te forte t'i mbash dicka pa i thene te mundon ty cuno dhe ke nevoje ta thiash ate gje sepse te merzit. mgjth do thioja se ke nje good chance qe nqs mund ti thuash dicka , t;ja thuash tani se nuk do te te dali keq, nuk eshte aq agresiv sa e mendon ti per momentin.
gjithsesi ti je njeri i mire me thote endrra /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] po une qe kom pa n'onderr sikur po fluturoja siper detit dhe deti te mrekullushem qe kishte nje ngjyre si te jeshilt e si te bojqellt ...dhe nga siper pash nje anije ushtarake :confused: [/qb]
tea me duket se ti vajze shume shpejt nqs nuk e ke do behesh me boyfriend. nqs e ke ai do te beje nje dhurate shume te bukur ty goce dhe ti do ndjehesh ne qiellin e shtate.

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] po une qe kom pa n'onderr sikur po fluturoja siper detit dhe deti te mrekullushem qe kishte nje ngjyre si te jeshilt e si te bojqellt ...dhe nga siper pash nje anije ushtarake :confused: [/qb]
tea me duket se ti vajze shume shpejt nqs nuk e ke do behesh me boyfriend. nqs e ke ai do te beje nje dhurate shume te bukur ty goce dhe ti do ndjehesh ne qiellin e shtate. [/qb]
vetem kaq mi dhe se kom pa nje anije militare ....
ec mo ca te them tjeter ty mi goce te hongert goja mjalt /pf/images/graemlins/smile.gif apapap do mor dhurat /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

une jom tu e prit i gjo moo e them ishalla o ajo /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

e shef ti?????
hajt ishalla goce se jo per gjo po do me besh edhe mu nje dhurate qe e gjeta pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

ej po nje qe e kom pa vaktit ...sikur po ecja ne rruge dhe pash nje neperkt te shtypur nga rrota e makines dhe une qe u ula dhe po e veshtroja :confused: :confused:

PS: m'thuj dhuraten goce /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

:thumbsup:
dmth un te behem gati per challenge ah qe smu hoqen ni kto vujtjet tan jetes /pf/images/graemlins/laugh.gif
ajo gjeja qe mezi kontroll esh cike dirty prandaj se kontrolloj dot :eek: its desire i think :devil:
thnx thnx :wub:

I love new york

Primus registratum

Kjo eshte per Tean!
ok kjo do te thote qe atehere ti ke pasur dike qe e ka pasur si hasem ndonje pseudo shok ose shoqe mirepo te eshte afruar te te bej keq por nuk ja ka arritur qellimit sepse ti por edhe dikush tjeter ama me shume, ia ka "prere koken" ta themi ne menyre figurative.
dhe ke momente qe mbase e kujton me ndjesin "wow why did she/he wanned to do that to me" por tani je shume mire ai person eshte out of your life. /pf/images/graemlins/wink.gif

TEA

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif mile thnx

PS: ca dhurate do mi se nuk e the :confused:

I love new york

Primus registratum

tashi................
po e le me mire ne doren tende, let me see your taste /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

helene si i bohet hallit mi ti,spo shof mo endrra hic!!!
ose i shof po si mbaj mend :shrug: