hmmmmmmmmmmm ke pare ndonje film horror keto kohet e fundit ti ose thjeshte ke qene e shqetesuar ndopak?? nuk do te thote qe je njeri i komplikuar, je pak rrebele nga natyra dhe do te jesh gjithemone jokonvencionale dhe je ca arrogante sic e ke dhe nickun. ajo ringjallja qe ke pare eshte mire do gjesh dicka te humbur ne vetvete mgjth nuk do jete e lehete ta kontrollosh si ndjenje apo whatever gje e re do vi ne jeten tende se shpejti. it'll be a challange.Fillimisht postuar nga Arrogante:
[qb] Pfff sa endrra trepe qe shofin ca ktu mi helena ja do te tregoj un ty nji qe do habisesh fare dhe e kam pa prej verteti jo te bere vete gjoja /pf/images/graemlins/wink.gif
Pashe ne enderr mrome une nje baba qe kishte nje goce shuem te keqe qe vriste njerez pa emarre vesh askush dhe ky e kishte shuem frike po kjo goca ishte e bija e si tja bente mo e vriste ky te bijen dmth e therte po kjo prape shfaqej dmth ringjallesh dhe ky process vazhdon kur e pa nje dite kjo goca ishte e vogel dhe kishte pamje e nje si te vdekuri por gjalle me floke te shkurtra etj etj si perfundim me duket se isha une por ne fund vdiqa tamam dmth nuk u ringjalla me vetem se e shifja veten te beja gjera te frikshme dhe ky babi ne enderr nuk ishte si ai reali mos valle jam e adoptuar ose ime me ka bere ndonje gje qe une se di akoma se babi ne enderr ishte shuem babaxhan e jo si ky qe kam ky esh komplet e kunderta e babit tim te vertete ....(dmth ne enderr)
Ti si thua ?
shpresoj mos jem njeri shum i komplikuar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
well nuk do martohesh jo mos ki merask fare madje nuk duket ne horizontin e shpejte kjo gje keshtu qe qetesohu. /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je natyre shume e hapur me shoqerine tende por ama ke dicka qe e mban perbrenda nga dikush, nje shok i mire kam pershtypjen dhe fakti qe ke nje arsye te forte t'i mbash dicka pa i thene te mundon ty cuno dhe ke nevoje ta thiash ate gje sepse te merzit. mgjth do thioja se ke nje good chance qe nqs mund ti thuash dicka , t;ja thuash tani se nuk do te te dali keq, nuk eshte aq agresiv sa e mendon ti per momentin.Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] O Helena,o Helena...Me ne fun kam pa onderr...Shpejt meru me mu i here,se eshte edhe onderr e shkurter jo per gjo.
Po shifsha onderr sikur po u lajsha aty ne rruge.Po mi po perjashta ne rruge.Kisha vesh i pale patallona trecerekshe edhe u lajsha me kanoce.S'me dukej anormale fare edhe me vite cudi qe pse s'isha la edhe here tjeter.Aty afer kisha edhe i rob tjeter qe e njifsha,sme kujtohet tashi se kush ishte edhe i thosha edhe atij robit te lahej edhe ai ne rruge.Njerzit kaloshin edhe nuk shprehnin habi fare...
CA mund te jete rrushi...Vetem mos me thuj qe do martohem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tea me duket se ti vajze shume shpejt nqs nuk e ke do behesh me boyfriend. nqs e ke ai do te beje nje dhurate shume te bukur ty goce dhe ti do ndjehesh ne qiellin e shtate.Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] po une qe kom pa n'onderr sikur po fluturoja siper detit dhe deti te mrekullushem qe kishte nje ngjyre si te jeshilt e si te bojqellt ...dhe nga siper pash nje anije ushtarake[/qb]
vetem kaq mi dhe se kom pa nje anije militare ....Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]tea me duket se ti vajze shume shpejt nqs nuk e ke do behesh me boyfriend. nqs e ke ai do te beje nje dhurate shume te bukur ty goce dhe ti do ndjehesh ne qiellin e shtate. [/qb]Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] po une qe kom pa n'onderr sikur po fluturoja siper detit dhe deti te mrekullushem qe kishte nje ngjyre si te jeshilt e si te bojqellt ...dhe nga siper pash nje anije ushtarake[/qb]