I love new york
Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!
pse mo kush u zhgenjye???
pse mo kush u zhgenjye???
qe!!!Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ehhhhhhhhh ku i besohey njriu sot:goofy: [/qb]
tyt er jevg dreqi!!! :lol:Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]GJITHE KY ZESHKAN TRE METRA I GJATE NUK PO TE PELQEKA EE?MOS MU HUDH DEGE ME DEGE...SI E KE MENJEN?DO ME RAN NE DASHNI ME MU APO TE TE RREMEJ PA TE PYT AS TY AS NDJENJAT E TUA???? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] :lol: :lol: :lol: amon se do maj naj hajmali ene naj hurdher te xhepi qe mos te na zere syni keq!!
ose kushedi e kam na dashnia,po me ke se`??/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mos ma qaj hallin rrusho /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga insane:
[qb]qe!!! [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ehhhhhhhhh ku i besohey njriu sot:goofy: [/qb]
yllo kujdes ti mos zihesh me nje shoqe qe nuk eshte single madje ajo do fryhet nga i dashuri i vet qe nuk do dali shume ne skene por e ka fryre ate. do jepni e do merrni for a while me argumenta dhe pastaj do rregulloheni prape vec kujdes ka rrezik qe ajo mos t'a leri me kaq, mund te hiqet sikur jeni pajtuar por thurr ndonje plpan ne vetvete keshtu qe edhe ti kij your back up plan.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] e gjeta vangjeeeeeellllll...jennifer brown e ka emrin ajo helene..se tashti po e ngjoj /pf/images/graemlins/smile.gif
ene se kam pa i onderr shum te gjat..si fillim filloi me i qen te terbum me i klub qe shkote sa anej knej sa here hudhej naj gjo..ai sikur fluturote..puppu o none ca frike..
masnej sikur po mgjimonte i goce,nji shoqja ime ene una tu hik me vrap..kisha i top ne dore ene e hodha kte gocen ne det se i gjujta me ate topin ne surrat,ene kjo me kapi pri bluze ene rashe edhe une ne det..deti kshu alamet ujti qe per ty la..ene alamet ngjyre po kshu si me dallge qe..ene una shpejt e shpejt u kapa te ca tela te nji shpie 2 katshe qe ishte aty ngjit me detin edhe hypa siper ke tarraca..aty sec ishin edhe ca te tjere,hypi ne kjo goca aty ene ata fillun me i gjujt njoni tjetrit me balte´,mu spo me gjute njeri ene ja futa i te qeshme une..kur nji tjen kthy kta ene ma rrasen ene mu me balte surratit..aty u zgjova..![]()
e kam pa edhe ca here te tjera kete ondrren,cer dmth helene?? [/qb]
dto kas mundesi qe pret nje placke ti vella, madje shume shpejt do te te vije, mund te jete edhe nje dore pare nuk e di tamam. do kenaqesh per ca kkohe do besh qejf me kete gje edhe do te te duket vetja shume i fuqishem. WARNING: kujdes se do merzitesh pastaj pikerisht nga kjo lacka/paret whatever it is.Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] mbreme kam pa sikur isha ne nji si tip dige hidrocentrali, ku beheshin prova per rezistencen e anijeve ne perplasje me njera tjetren. me nji llaf, ishte nji anije goxha e madhe dhe e ngjeshur, qe shkonte e perplaste ca peshkarexha te vockla ku gjendeshin dhe njerez.
me pas isha maje diges, dhe hidhesha ne uje, por perplasesha me pare ne faqen e shkembit perballe (ngjyre blu kjo faqja) e bija ne uje duke u zhytur shume thelle. uji i paster, qelq fare, dhe me duhej goxha kohe per tu ngjitur ne siperfaqe. shume ndjenje e bukur kur gjendeshe zhytur nen uje, me flluskat e ujit qe te rrethonin.
çao Helenina /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]