ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helene vallai ja ta shofim se ku i dihet na fejohet naj njeri..ti the qe sdo me ndodhte mua apo jo??

ejj shof shume shpesh ne enderr nje person te vdekur shume te afert me familjen edhe sa here qe e shof ne enderr i bej gjithmone te njejten pyetje..
ndoshta sepse me te vertete dua nje pergjigje qe te bie rehat..
ne fillim sme pergjigjej por nje dite mbaj mend qe mu pergjigj..
e kam pare neper endrra te ndryshme..disa here te gezuara disa here endrra te trishtueshme..
por gjithmone une i bej te njejten pyetje..
ti ci thua kesajt?? [/qb]
ti gjithmone me endrrat e tua me ben te mendohem gjate. i like that.
kur shikon nje njeri te vdekur ne enderr, ja kam thene edhe dikujt tjeter me duket eshte dicka e mire, eshte nje lloj clirimi e energjise negative te shpirtit. do me ndohmonte ajo pyetja nqs eshte e mundur (ose ma thuaj ne PM po deshe) sepse do mund ta lidhja me nje fiksim qe te ka ngelur ty ne shpirt, si nje lloj pengu paditurie ose paaftesie per te bere dicka. nqs pyetja ka lidhje me nje njeri qe personi i vdekur e ka njohur atehere ty te mundon dicka ne lidhje me ate personin, eshte si te thuash mendon "ai/ajo iku dhe une s;do e marr vesh te vertetn per nje X problem)........... :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Fillun edhe deshmitaret e Jehovait ketej!!! :eek: [/qb]
ti si e ke hallin cuno :smash: :smash: :smash:
kujtohu icik se me ke premtuar per nje enderr me duket qe sikur s'po t'vje me e tregu.
shife prape dhe hajde ma thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

lost in love

Primus registratum

Helen of Troy, thanks, fjalet e tjera do ishin te teperta, i ke rene pikes /pf/images/graemlins/wink.gif
mirupafshim me shume kenaqesi ne endrrat e tjera (gjithmone nese do jesh akoma disponibel)

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] o Hotto s'ma gjete ate emrin e asaj Jennifer kengetares qe me ngjan mua :smash: :kiss: [/qb]
sme ka dal ne shteg ajo dreqja se ja tregojsha una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

O helen, sorry se kam pare prape enderra une.
mbreme enderrova sikur po kthehesha ne shqiperi, rrugen e bera me nje shoqen time. Udhetuam me avion, por kurzbritem ne rinas ishe ndryshe aeroporti, me duket se po benin punine( ndoshta kjo vjen ngaqe kur u ktheva para nje muaji sa kishin nisur rikontruktimin e aeroportit.Ne aeroport nje polic na ndali dhe filloj te kontrollonte pashaporten.me tha paske qene edhe ne gjermani? une i thashe po kam qene.( ne te vertete une skam qene kurre atje).Ai filloj te tallej dhe te na ndiqte mbrapa.sdq uen dola nga aeroporti me vrap dhe pashe tim ate qe po me priste. Sapo dola degjova nje ze qe me thoshte po mamin se pershendet ti moj??! ua mami, po ti nuk je me babin e them une?( se mami ishte ne makine me nusen e kushurit)ne kete kohe qe po ppershendesja mamin degjoj dike qe mo thote " ej te pret filani tek makina e tij.( ky person eshte dikush qe ne nuk flasim me)Une i pergjigjem qe po te doje le te vije ai se une nuk shkoj tek ai. ne kete moment shikoj tim ate dhe i qesh dhe nisem per tek ai. Nderkoh kthej koken dhe shikoj kete robin ne makine qe me veshtronte por me syze.
Ah mbaj mend qe kisha veshur nje pale shapka te zeza( une si ato shapkat i kam por i kam te bardha).

ca do me thene tere kjo enderr mi aman! se mu shpif gjumi nga enderrat! :shrug:

I love new york

Primus registratum

Dott.esa nuk ka asgje per t'u shqetesuar e dashur.
udhetimi me avjon eshte nje lajm qe ti mund te maresh nga dikush, nuk besoj se ka rendesi shume te madhe si lajm por dicka do degjosh mbase nga shqiperia.
incidenti me policin eshte nje lloj sikleti qe mban ti perbrenda qe ka lidhje me vajtje-ardhjet ne shqiperi. gjitjmone e kthen koken mbrapa ti rrusho, nga shqiperia eshte si nje peng qe ke ti dhe mbase thelle thelle ka te beje edhe me ate djalin me syze qe te priste tek makina.
fakti qe ti nui doje te shkoje ne enderr tregon se thelle ne shpirt ti don te shkosh tek ai ose te flasesh ose te keni nje lloj rekonsilimi mes jush.
kaq per nga permbajta, oh dhe detaji i shapkave tregon se ti serish do shkosh ne shqiperi shpejt.
shpresoj te isha sadopak helpfull.
Helen :wave:

Guest

te lumte goja ishalla! se vdiqa per me shku nje cike ne shqiperi! :rolleyes:

flm sweety je si yll me 6 cepa!

I love new york

Primus registratum

[qb] helena ne fakt ashtu eshte..tamam e ke gjet..pyetjen ta them me PM [/qb]
e mora pyetjen ne pm
ka ndodhur nje ngjarje e tille me ate personin apo eshte thjesht fantazia jote ne enderr, in other words a egziston ai njeriu qe ..... apo truri jot e make up?

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] te lumte goja ishalla! se vdiqa per me shku nje cike ne shqiperi! :rolleyes:

flm sweety je si yll me 6 cepa! [/qb]
wow pergjigje rrufe /pf/images/graemlins/laugh.gif
me vjen mire qe e gjen te vertete shpjegimin.
mos u shqeteso, everything will be ok /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

po ty po te prisja moj! gjeja e pare ne mendje sot ne mengjes ke qene ti! /pf/images/graemlins/smile.gif
mi ke be fiksim keto enderrat! /pf/images/graemlins/laugh.gif

po kete periudhe po shoh goxha dhe une i kam vdekje enderrat! :mad:

po cti besh?!
eshte e verte qe e kam merak shqiperine, sa here qe kthehem ketej sikur humbas dicka nga vetja! /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

ohhhhhhhhhhhhhhhh merre me easy dhe ti se s'ke shkuar per lufte, per shkolle per me mire ke shkuar.
pastaj po deshe mbasi mbaron rri aty ku te pelqen dhe mbase deri atehere edhe shqiperia do jete bere me mire.
sa qejf kur dikush zgjohet ne mengjes dhe gjene e pare qe mendon jam "une". i am flattered. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: thx

hot

Hotgirl

[qb]
e mora pyetjen ne pm
ka ndodhur nje ngjarje e tille me ate personin apo eshte thjesht fantazia jote ne enderr, in other words a egziston ai njeriu qe ..... apo truri jot e make up? [/qb]
po moj ekziston si nuk ekziston..ose me mire ka ekzistuar /pf/images/graemlins/frown.gif

personazh

Valoris scriptorum

si gjithnji kom pa nji potpuri ondrrash....po m'ka ngel fiksim nji fragment ku isha ne nje klase e ishim vendosur studente e profesori ne rreth. ore letersie, po ne italisht ama. nji liber me proze satirike qe duhet ta kisha studjuar, por s'kisha arrit dot per faktin se nuk isha ne qytet ne çastin kur profi kishte caktuar librin. Profua me jep te lexoja nje fragment, shume interesant, e shume alegorik, qe me pelqeu jashtezakonisht. gjithsesi, nuk arrita ta ri-thoja sepse mu desh goxha ta lexoja te gjithin. ajo qe me erdhi me keq kur u zgjova , qe fakti qe nuk mbaja mend as edhe nje fjali nga fragmenti i prozes.
kaq! /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

[qb]
[qb]
e mora pyetjen ne pm
ka ndodhur nje ngjarje e tille me ate personin apo eshte thjesht fantazia jote ne enderr, in other words a egziston ai njeriu qe ..... apo truri jot e make up? [/qb]
po moj ekziston si nuk ekziston..ose me mire ka ekzistuar /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
o lali pse te ka ngelur ty kunje kjo histori??? mos ndjehesh fajtore ne inkoshience po qe vertet nuk ke asnje arsye per t'u ndjere? you know how sometimes we blame ourselves per gjera qe nuk kemi faj ne fakt?
tell me some more ne pm po deshe dhe une do te te them se si te ndjehesh me mire nqs endrra te del shpesh dhe te mundon.
nje kolege kam une, goce /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] si gjithnji kom pa nji potpuri ondrrash....po m'ka ngel fiksim nji fragment ku isha ne nje klase e ishim vendosur studente e profesori ne rreth. ore letersie, po ne italisht ama. nji liber me proze satirike qe duhet ta kisha studjuar, por s'kisha arrit dot per faktin se nuk isha ne qytet ne çastin kur profi kishte caktuar librin. Profua me jep te lexoja nje fragment, shume interesant, e shume alegorik, qe me pelqeu jashtezakonisht. gjithsesi, nuk arrita ta ri-thoja sepse mu desh goxha ta lexoja te gjithin. ajo qe me erdhi me keq kur u zgjova , qe fakti qe nuk mbaja mend as edhe nje fjali nga fragmenti i prozes.
kaq! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ti rrush me sa kam vene re une, influencohesh si njeri nga ngjarjet e dites dhe ato te impaktojne menyren se si "mendon" kur truri eshte ne qetesi dhe kalon ngjarjet e momentit apo dites ne kullojse le te themi.
kjo enderr eshte thjesht se ti duhet te jesh ne prag provimesh dhe thjesht e ke mendjen aty ndaj truri krijon lloj lloj insinuatash qe rrotullohen rreth shkolles. asgje per t'u shqetesuar dhe per sa i perket qe nuk mban mend asgje eshte shume normale qe truri ne ednerr te bej gjera qe ne jeten e perditshme nuk i ben dot.
eshte nje lloj clirimi, shkarkimi mendor dhe ajo qe na mban gjalle qe nuk i bejme/kemi dot te gjitha. une shpesh here personlisht fluturoj ne enderr. :shrug:

I love new york

Primus registratum

si jeni me endrrat keto kohe???? ka filluar te rritet pak fluksi por sidoqofte ka serish nevoje per material nga me shume anetere.
perhapni fjalen po te mundni :thumbsup:

kasandra

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga kasandra:
[qb] Helena sonte pash ne enderr sikur u futa ne nje institucioni sikur ishte posta ne shqiperi dhe futesha neper dhoma vezhgoja njeerez ndersa ata sme shihnin njeeher me beheshin si dhoma hoteli njeher si zyra pastaj sikur u futa ne dhomen e njeres ajo sa kishte ik dhe i vodha celularin dhe sikur erdhi policia ne kete ndertesen dhe po kerkonin dike .. mbase mua dhe i shpetoja per nje fije peri deri sa ne fund fare mbaj mend isha ne nje mur te larte perjashta po mbahesha qe mos rrexohesha qe te fshihesha dhe me ra celulari nga dora sikur fluturoi kaq po gjate ter ekohes isha ne tencjon /pf/images/graemlins/laugh.gif
kaq ishte kur te kesh koh na thuaj nonje gje /pf/images/graemlins/smile.gif
kiss [/qb]
kasandra, pret ndonje lajm te rendesishm nga larg ose dicka qeveritare?????? nqs ke dike larg teje per momentin atehere kujdes ne telefon ose email se mund te zihesh kot thjesht per keqkuptime largesish. ti kasandra mban nje siklet ne vetvete qe shpesh here zihesh edhe me vehten pse eshte keshtu por ajo gje eshte ndonjehere me e fuqishme se ty.
sic thashe pret dicka te rendesishme nga larg por nga kjo enderr nuk sqarohet nese do ta marresh (ate qe do te pakten) keto 2-3 dite. mgjth nqs eshte lajm qeveritar dikush do te te ndohmoje te shpejtohet dicka, nqs eshte lajm romatik/shpirteror duhet vete te luftosh te marresh ate qe do.
me thuaj cfare mendon, una kaq mund te kuptoja. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
thnx rrush e ke gjetur tamam sherrin e bera me dy pjestare te familjes problemi qeveritar po zgjidhet do iki ne ny se shpejti
dhe ajo r veten time eshtu esh po se kam marre akoma pergjigjen jam duek e kerkuar:)
thnx dhe njeher