I love new york
Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!
kur shikon nje njeri te vdekur ne enderr, ja kam thene edhe dikujt tjeter me duket eshte dicka e mire, eshte nje lloj clirimi e energjise negative te shpirtit. do me ndohmonte ajo pyetja nqs eshte e mundur (ose ma thuaj ne PM po deshe) sepse do mund ta lidhja me nje fiksim qe te ka ngelur ty ne shpirt, si nje lloj pengu paditurie ose paaftesie per te bere dicka. nqs pyetja ka lidhje me nje njeri qe personi i vdekur e ka njohur atehere ty te mundon dicka ne lidhje me ate personin, eshte si te thuash mendon "ai/ajo iku dhe une s;do e marr vesh te vertetn per nje X problem)........... :wave:
ti gjithmone me endrrat e tua me ben te mendohem gjate. i like that.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helene vallai ja ta shofim se ku i dihet na fejohet naj njeri..ti the qe sdo me ndodhte mua apo jo??
ejj shof shume shpesh ne enderr nje person te vdekur shume te afert me familjen edhe sa here qe e shof ne enderr i bej gjithmone te njejten pyetje..
ndoshta sepse me te vertete dua nje pergjigje qe te bie rehat..
ne fillim sme pergjigjej por nje dite mbaj mend qe mu pergjigj..
e kam pare neper endrra te ndryshme..disa here te gezuara disa here endrra te trishtueshme..
por gjithmone une i bej te njejten pyetje..
ti ci thua kesajt?? [/qb]
kur shikon nje njeri te vdekur ne enderr, ja kam thene edhe dikujt tjeter me duket eshte dicka e mire, eshte nje lloj clirimi e energjise negative te shpirtit. do me ndohmonte ajo pyetja nqs eshte e mundur (ose ma thuaj ne PM po deshe) sepse do mund ta lidhja me nje fiksim qe te ka ngelur ty ne shpirt, si nje lloj pengu paditurie ose paaftesie per te bere dicka. nqs pyetja ka lidhje me nje njeri qe personi i vdekur e ka njohur atehere ty te mundon dicka ne lidhje me ate personin, eshte si te thuash mendon "ai/ajo iku dhe une s;do e marr vesh te vertetn per nje X problem)........... :wave: