PSE MI DHE TI KETE ENDERR KE PA EEE??? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Kam pare ne ender gjate gjithe kohes Tedin, dhe vetem e puthja , vetem e puthja.....
Cdo te thote? :book: [/qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Po me po, madje thojne qe qenka semundje ngjitese /pf/images/graemlins/laugh.gifPSE MI DHE TI KETE ENDERR KE PA EEE??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]me e keqe se SARS.Po tedi c'ne me keshu lloj virusesh /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Po me po, madje thojne qe qenka semundje ngjitese /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]PSE MI DHE TI KETE ENDERR KE PA EEE??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ah rrusho keq me vjen, kujdes se do bosh sherrFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Kam pare ne ender gjate gjithe kohes Tedin, dhe vetem e puthja , vetem e puthja.....
edhe ti Tedin puthshe?????Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]PSE MI DHE TI KETE ENDERR KE PA EEE??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Emanuela:
mos u tall ti me vlerat e mia huh :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Yvonne:
[qb] Helena me qafsh ma thuaj pak kuptimin e kesaj enderres se qenke shuem e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
pashe veten duke lindur 5 kalamaj pernjehere dhe sikur pashe 5 koka qe me dilnin nga poshte ca kuptimi ka se po behem me fiksime >? :goofy: [/qb]
kuptimi i enderres eshte qe te pelqejne shume qente /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Yvonne:
[qb] Helena me qafsh ma thuaj pak kuptimin e kesaj enderres se qenke shuem e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
pashe veten duke lindur 5 kalamaj pernjehere dhe sikur pashe 5 koka qe me dilnin nga poshte ca kuptimi ka se po behem me fiksime >? :goofy: [/qb]
mos nigjo kte ti se ky e ka menjen me u tallFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]kuptimi i enderres eshte qe te pelqejne shume qente /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Yvonne:
n'ven mi /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Yvonne:
[qb] helena ta dhunojme njeher kte putrakun se si shuem i forte ben :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
kiss : ) ; )qe me do kaq shume [/qb]
thuj Yvonnes ti, une xhan te kam per vete, mgjth keto kohet e funit je bo menjemodhFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] heu heu dashkan me me fik deren ene me ma kenu kangen e zis....po cer ju kam ba mi amon?une mezi ju kam.aq fort ju du as vet se shpjegoj dot..deri diku kom arrit me e shpjegu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mdel si kjo ke avatari jot..Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] amon mi kush eshte kjo jeniffer, ma gje emrin edhe t'a them une pastaj nese i ngjaj apo jo
si shume anetare te forumit me kane pare ne enderr keto kohe................
i wonder why?????
prit t'i numeroj
6 deri tashti.
po mire ca bojash une ke ajo ondrra me ty??? uuuuuuuuuu e di nga ke mi qe me ke pare ne enderr???
ngaqe se shpejti do shkojme ne Jamaica :thumbsup: :rockband: [/qb]
interesante BebushFillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Helen nuk e dija une qe shpjegon endrra ti ... shof dike ne enderr ... gjithmone ... ( dike qe e kam patur shume afer /pf/images/graemlins/wink.gif ) gjithmone jam e ndodhur ne Tirane e dua ta takoj se s'ben .. mirepo sapo vjen momenti qe une takohem ose jane castet e takimit me del gjumi ...:shrug: [/qb]