Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!
bonxhoRRno!!!
e dashur Helene, maj men ket fragmentin nga enderra e mbremshme:
isha ne nji dhome me dike tjeter

, me dritare hapur kjo dhoma, dhe papritur dikush seç na hedh nga dritarja nje krijese te çuditshme si tip hardhucke, qe filloi te levrinte neper dhome. personi qe ishte me mua ne dhome u friksua shume, kurse une u mundova ta kapja kte krijesen qe levizte me shume shpejtesi neper dhome. e veçanta qe se krijesa bente nje sip levizje rrethore, dhe sa me shume rrathe qe pershkonte, aq me shume rritej ne permasa. u mundova ti hudhja nje batanije siper qe ta ndaloja por hiç....derisa rrotullohu rrotullohu, e duke u ngritur ne ajer, na doli qe ishte lakuriq nate. aty arrita ta kapja, por vura re qe kishte nje kembe te keputur, ate te djathten mesa mbaj mend. per çudi u miqesua, dhe mu duk si kafshe shtepiake, dhe nga dora ime me pas fluturoi dhe u kap ne nji dege peme aty afer dritares.....
....nga dritarja leshova poshte edhe qenin tim (qen endrre , se ne te vertete nuk kam hiç), qe ishte rrace Biggle. por perjashte ishte dhe nje burre qe kishte po te njejten rrace qeni qe kisha dhe une, por per çudi shume te eger (e te mendosh qe Biggle vertet jane rrace gjahu, por jashtezakonisht te bute, miqesor e lozonjar), biles e mbante si qen-roje per tufen e maceve qe mbante ne nje kafaz te rrethuar me tela. qeni i ktij ishte nji gje e vockel, po me shume dhembe, si te ishte peshkaqen, dhe i rrinte maceve te cilat hynin ne kafaz tere frike, mbi qafe, sikur donte ti shqyente. papritur kap njeren prej zverku, sepse me duket se ishte e pabindur, dhe e ben copa-copa.
kaq!
çao edhe i her Helene. /pf/images/graemlins/wink.gif