ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

hot

Hotgirl
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

aman mi ti elena se kete harapin sngeli femer pa e enderru.. :smash: :smash:

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] jo me jo sdua dashuri une.mjafton njehere zhgenjimi se dua per te dyten. [/qb]
iiiiiiiiiiiiiiii s'do dashuri ti eeeeeee
po une jam t'u i mbush menjen njones mo, jam t'u i fol mire per ty.
po te enderron ty ajo dalengadale mqs jemi ke endrrat ketu qe mos dalim jashte teme. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
he pra ku eshte ajo fatlume /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] aman mi ti elena se kete harapin sngeli femer pa e enderru.. :smash: :smash: [/qb]
pse mi kush po e enderron mi?????
ah e ke fjalen per njonen qe do i rregulloj une/???? he mi mire se cuni do nuse dhe ti mos boj kshu. /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

I love new york

Primus registratum

Harapo e ke namin si shume femnist ti :smash: :smash: :smash: kaq shume i shef gocat edhe ne endrra ti????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Rrusho,une kam pare nje enderr sikur vidhja cigare ne nje dyqan brenda nje kinemaje te madhe,pastaj i hodha,a nuk e di se cfare,por nuk e di se c'lidhje ka kjo me mua,,,,,

I love new york

Primus registratum

hmmmmmmmmmmmmmmmm te mungon dicka ty rrush, jo matriale por shpirterore. ne fakt marr mixed signals nga kjo endrra jote sepse edhe e ke ate qe te mungon por edhe nuk ndjesh 100% ne brendesi te shpirtit tend. kinemaja e madhe simbolizon paksa shpirtin tend njecik te erret per momentin por fakti qe ato cigare t'i i hodhe tregon se je i afte qe t'ja arrish asaj qe do, nuk te ve problemi poshte ty.
me thuaj cfare mendon.

blendiys

Primus registratum

mmmmmmmmmmmmmmmmm,nuk e di Luna!!!
mbase pres dicka qe te me beje te lumtur kohet e fundit,edhe ti e di besoj!!!

I love new york

Primus registratum

oh ok e kuptova tani
mos u bej fare merak per ate pune se gjithshka do shkoje mbare. une jam t'u menu per emra tashti. :tipsy: :kiss:

H

harap

Guest

o yll skam pune jo jam djale serioz dua te gjej nje edhe te sakte po leri zerat e keqinj ca perhapin /pf/images/graemlins/smile.gif

mirupafshim pas dates 25 maj.

personazh

Valoris scriptorum

bonxhoRRno!!!

e dashur Helene, maj men ket fragmentin nga enderra e mbremshme:

isha ne nji dhome me dike tjeter :confused: , me dritare hapur kjo dhoma, dhe papritur dikush seç na hedh nga dritarja nje krijese te çuditshme si tip hardhucke, qe filloi te levrinte neper dhome. personi qe ishte me mua ne dhome u friksua shume, kurse une u mundova ta kapja kte krijesen qe levizte me shume shpejtesi neper dhome. e veçanta qe se krijesa bente nje sip levizje rrethore, dhe sa me shume rrathe qe pershkonte, aq me shume rritej ne permasa. u mundova ti hudhja nje batanije siper qe ta ndaloja por hiç....derisa rrotullohu rrotullohu, e duke u ngritur ne ajer, na doli qe ishte lakuriq nate. aty arrita ta kapja, por vura re qe kishte nje kembe te keputur, ate te djathten mesa mbaj mend. per çudi u miqesua, dhe mu duk si kafshe shtepiake, dhe nga dora ime me pas fluturoi dhe u kap ne nji dege peme aty afer dritares.....
....nga dritarja leshova poshte edhe qenin tim (qen endrre , se ne te vertete nuk kam hiç), qe ishte rrace Biggle. por perjashte ishte dhe nje burre qe kishte po te njejten rrace qeni qe kisha dhe une, por per çudi shume te eger (e te mendosh qe Biggle vertet jane rrace gjahu, por jashtezakonisht te bute, miqesor e lozonjar), biles e mbante si qen-roje per tufen e maceve qe mbante ne nje kafaz te rrethuar me tela. qeni i ktij ishte nji gje e vockel, po me shume dhembe, si te ishte peshkaqen, dhe i rrinte maceve te cilat hynin ne kafaz tere frike, mbi qafe, sikur donte ti shqyente. papritur kap njeren prej zverku, sepse me duket se ishte e pabindur, dhe e ben copa-copa.
kaq!

çao edhe i her Helene. /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

helena kam pa i onderr tjeter..ma men q ete tregova per ate te dashurin e nje shoqes time sikur me vardisej mua??? pashe afersisht te njejten enderr..
ci thone kesajt???

I love new york

Primus registratum

[qb] helena kam pa i onderr tjeter..ma men q ete tregova per ate te dashurin e nje shoqes time sikur me vardisej mua??? pashe afersisht te njejten enderr..
ci thone kesajt??? [/qb]
po ti a mban mend qe une te thashe kujdes se ata kane ca probleme edhe ky rrobi nuk e ka shume seriozisht me ket shoqen tate kshtu qe tashti do me u hudh ke ty :smash: :smash:
kujdes tani, ne keto momente sa me neutrale dhe boj sikur s'kupto po te dha ai rrobi ndonje shenje ngacmuese.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
[qb] helena kam pa i onderr tjeter..ma men q ete tregova per ate te dashurin e nje shoqes time sikur me vardisej mua??? pashe afersisht te njejten enderr..
ci thone kesajt??? [/qb]
po ti a mban mend qe une te thashe kujdes se ata kane ca probleme edhe ky rrobi nuk e ka shume seriozisht me ket shoqen tate kshtu qe tashti do me u hudh ke ty :smash: :smash:
kujdes tani, ne keto momente sa me neutrale dhe boj sikur s'kupto po te dha ai rrobi ndonje shenje ngacmuese. [/qb]
vallai e di qe ne fillim se kishte shum seriozisht sepse ky djali do hiki ne nje qytet tjeter mbas 1 muaji..po ama me sa po shof tashti.. :wub: :wub: :wub:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Une spo shoh me enderra! :shrug: :cry: [/qb]
no problem for concern, kjo eshte mire mbas endrres qe ishe sikletosur para 2-3 ditesh. truri ka gjetur nje qetesi temporale dhe po sort things out /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

Guest

dua ta shoh dua ta shoh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

epo po te rrish ke Labforumi gjithe naten nuk vjen gjumi..... :smash: :smash:
shko shtrihu.....mbyll syte dhe mendoi gjera te bukura.....relaxing.......nje lendine jeshile, lulekuqe te vogla around.....nje arome bliri, nje ujvare qe rrjedh ngadale.....dhe gjumi vjen vete duke te renduar qepallat :wave: