....te mori Buna si trap druri moreeeeee :lol:Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] ..... eh harap harap mbaj menjen e gojen se te mori Buna me vete.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo rrusho jo ju perballoj te gjitheve mos u merakos per mu ti, vecse kujdes nga Harapi ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: . sa per bLendi ai te vije te rrefehet sa here te doje por temen e drejtoj vete lale, no problem.Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] Giornoooooooooooooo.......
Helena mi?
Akoma bycen koburre ti.... me rrafte pika te lodhur endrrat, duhet me e marr persiper temen se te kena me nje bar lezet...
Une propozoj tja ngarkojme Blendit meqense eshte nga kontinenti plak, si thoni? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
harrove te thuash me arra, jam llokum me arra si ato specialet qe jepeshin neper dasma. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] e moj Helen se me ka dal nami kot se une vetem po enderroj.
ti je si llokum e vogelushja si vogelushe e pafajshme me /pf/images/graemlins/smile.gif
pastaj shoqe ju kam edhe une te dyjave /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: more do na keqkuptoje komuniteti virtual.Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] heren e pare e kam pat i çik siklet çerre, po sa ja mora doren, e raporti yne po rrjedh si trapi mbi Bune. duhet me u shtri me shume tashi, me pat raporte me shume sesa nji here ne dite /pf/images/graemlins/laugh.gif
ai trapi jot si shko mbi Bune i her? :lol: [/qb]
cfare menaxhon ti amon qe me rafte nje e mire muFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] jo jam menager zemer jo llustraxhi. [/qb]
kjo te ka ndodhur se je njohur me mua edhe tani cdo gje te duket e bukur dhe do shkoj ne nje fund te lumtur.Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ju njerez qekeni skarcu nga ondrrat me duket.
ok kush do e shpjegoje endrren time:
ecja ne nje lendine dhe filloi te binte shi, por kur e pashe me vemendje binin rubinë nga qielli dhe jo pika shiu![]()
opinionet tuaja :book: jane te mirepritura[/qb]
afersisht vetem me ndryshimin se une s'para kam hasme se nuk i kom vjedh burrin nanjones :smash: :idea: :devil:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helena fakti qe ty te dukej se po bite shi ene ne vend te pikave te shiut qene rubina kjo tregon qe ty te ndjek hasmi na mbrapa..
shko falu tek varri enverit qe ta heqesh qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif
ho e gjeta apo se gjeta? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
apapapapa cfare shpjegimiFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]kjo te ka ndodhur se je njohur me mua edhe tani cdo gje te duket e bukur dhe do shkoj ne nje fund te lumtur. [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ju njerez qekeni skarcu nga ondrrat me duket.
ok kush do e shpjegoje endrren time:
ecja ne nje lendine dhe filloi te binte shi, por kur e pashe me vemendje binin rubinë nga qielli dhe jo pika shiu![]()
opinionet tuaja :book: jane te mirepritura[/qb]