ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

blendiys

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Car enderre ky Robin Hudi!po qe edhe une shikoj shume endrra me lufte se tani po me bie ndermend,apo mos valle ndikojne jojrat ne Net!!

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] ..... eh harap harap mbaj menjen e gojen se te mori Buna me vete.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
....te mori Buna si trap druri moreeeeee :lol:

Petroninsja

Primus registratum

Duto ke pas raport me Helenen??????? Endrrash????
Hmmmmmmmm, more djale cjane keto perdorime fjalesh se na nxefe faqet e endrrave, kujdes ne perdorime se na mori Buna me gjithe harapin bashke... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

heren e pare e kam pat i çik siklet çerre, po sa ja mora doren, e raporti yne po rrjedh si trapi mbi Bune. duhet me u shtri me shume tashi, me pat raporte me shume sesa nji here ne dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

ai trapi jot si shko mbi Bune i her? :lol:

H

harap

Guest

e moj Helen se me ka dal nami kot se une vetem po enderroj.
ti je si llokum e vogelushja si vogelushe e pafajshme me /pf/images/graemlins/smile.gif
pastaj shoqe ju kam edhe une te dyjave /pf/images/graemlins/smile.gif

Erison700

Forumium maestatis

Firma dhe "vegla" sduhet vene ne cdo vend.....

--------------------------------------------- ----

Vallai oj goc me honger vetem pizza ene piruni ka per ta var kaptinen noi dit.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] Giornoooooooooooooo.......
Helena mi?
Akoma bycen koburre ti.... me rrafte pika te lodhur endrrat, duhet me e marr persiper temen se te kena me nje bar lezet...
Une propozoj tja ngarkojme Blendit meqense eshte nga kontinenti plak, si thoni? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
jo rrusho jo ju perballoj te gjitheve mos u merakos per mu ti, vecse kujdes nga Harapi ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: . sa per bLendi ai te vije te rrefehet sa here te doje por temen e drejtoj vete lale, no problem.
pastaj Blendi do na bej lesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blendo te xhan, e di vete ti /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] e moj Helen se me ka dal nami kot se une vetem po enderroj.
ti je si llokum e vogelushja si vogelushe e pafajshme me /pf/images/graemlins/smile.gif
pastaj shoqe ju kam edhe une te dyjave /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
harrove te thuash me arra, jam llokum me arra si ato specialet qe jepeshin neper dasma. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:
e di mo e di edhe une qe ti je cune i mire, nuk mendon ti ose enderron ashu gjojnash te turpshme. :angel: prandaj edhe gocat te kan xhan tyve.
po ama s'po na trego naj enderr, thuje pra se na plase, ashtu sic e ke pa hapu ke shoqnia virtuale.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] heren e pare e kam pat i çik siklet çerre, po sa ja mora doren, e raporti yne po rrjedh si trapi mbi Bune. duhet me u shtri me shume tashi, me pat raporte me shume sesa nji here ne dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

ai trapi jot si shko mbi Bune i her? :lol: [/qb]
:smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: more do na keqkuptoje komuniteti virtual.

I love new york

Primus registratum

tashti te merrem ihere me ondrren e Dutit.
ka disa shpjegime te thjeshta para se te kalojme ke t'komplikumet.
e para eshte se shef shume filma me lufte ose lun me videogame violente qe kane teme lufte. e dyta mund te jete qe ndoshta je lidh me naj shok rrus ne shkolle edhe ai po don me te integru me KGB por ty nuk te ka thene gje akoma, po pret rastin
dhe e treta eshte qe ke nja 2-3 probleme e pazgjidhme akoma, pune paresh ose mallrash me ca tipa dhe nuk po gjen rehat sa ta mbarosh ate pune.
kaq per tani.
p.s mos shif mo ondrra me lufte se le nom :smash: :smash: merr shemull nga Harapi :devil:
enderro gjona t'bukra sidomos tani qe ka ardh edhe pranvera, gjaku duhet te te vloje ne deje. :wub:

I love new york

Primus registratum

[qb] jo jam menager zemer jo llustraxhi. [/qb]
cfare menaxhon ti amon qe me rafte nje e mire mu
mos m'thuj se punon ke ndonje adult video store /pf/images/graemlins/blush.gif :kiss:

I love new york

Primus registratum

ju njerez qekeni skarcu nga ondrrat me duket.
ok kush do e shpjegoje endrren time:
ecja ne nje lendine dhe filloi te binte shi, por kur e pashe me vemendje binin rubinë nga qielli dhe jo pika shiu :confused:
opinionet tuaja :book: jane te mirepritura :cool:

hot

Hotgirl

helena fakti qe ty te dukej se po bite shi ene ne vend te pikave te shiut qene rubina kjo tregon qe ty te ndjek hasmi na mbrapa..
shko falu tek varri enverit qe ta heqesh qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif
ho e gjeta apo se gjeta? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ju njerez qekeni skarcu nga ondrrat me duket.
ecja ne nje lendine dhe filloi te binte shi, por kur e pashe me vemendje binin rubinë nga qielli dhe jo pika shiu :confused:
opinionet tuaja :book: jane te mirepritura :cool: [/qb]
kjo te ka ndodhur se je njohur me mua edhe tani cdo gje te duket e bukur dhe do shkoj ne nje fund te lumtur.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helena fakti qe ty te dukej se po bite shi ene ne vend te pikave te shiut qene rubina kjo tregon qe ty te ndjek hasmi na mbrapa..
shko falu tek varri enverit qe ta heqesh qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif
ho e gjeta apo se gjeta? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
afersisht vetem me ndryshimin se une s'para kam hasme se nuk i kom vjedh burrin nanjones :smash: :idea: :devil:

I love new york

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ju njerez qekeni skarcu nga ondrrat me duket.
opinionet tuaja :book: jane te mirepritura :cool: [/qb]
kjo te ka ndodhur se je njohur me mua edhe tani cdo gje te duket e bukur dhe do shkoj ne nje fund te lumtur. [/qb]
apapapapa cfare shpjegimi
ky po :wave:

I love new york

Primus registratum

Hotto me tha Blendi qe kishe pa i onderr te cuditshme
hajde tregoja popllit.
ketu qeka kind of dead sonte
keni festen e 1majit ju europianet prandaj jeni zhduk te gjithe???? :eek: