Fillimisht postuar nga MOHICAN:
[qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga MOHICAN:
[qb] Kurse una pash ty ne enderr.
P.s.
:kiss: :idea: [/qb]
po ti ke pe ne enderr more???? :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une pash Dott.essen por megjithate po te tregoj nje enderr qe e shoh prej shum kohesh.
Jam i rrethuar nga njerez te njohur dhe te panjohur. Gjithmone gjendem neper ambjente te ndryshme dhe gjithcka shkon mire dmth normale. Por une bluaj gjithmon me vetvetem time dicka, qe nuk arrij ta kuptoj. Gjithcka qe shikoj e shikoj si ne kornize. Por ajo qe eshte gjithmone ne cdo enderr eshte se nese jam ne nje bar, pija qe une dua nuk gjendet, dmth nuk ka, shkurt. Nese jam ne nje bliiotek nuk arrij te gjej dot librin qe dua. Nese jam ne nje qytet nuk arrij dot te gjej nje rruge qe un jam duke kerkuar dhe keshtu vazhdon her pas here. E di qe kjo enderr nuk ka nje kuptim superfical por car dreqin eshte nje gje e tille kur jeta ime shkon ne rrjedh normale?
Dhe nje gje tjeter. Perse sa here qe shof dike te njohur dhe kur zgjohem ndjej mungesen e tij? Dhe kjo munges eshte akoma me e theksuar kur shof ne enderr ndonje ex qe kam pasur. [/qb]