ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

KOrdele,
na trego ndonje ender tende se jam kurioze. do mundohem te ta shpjegoj me interes.
edhe sikur te jene te turpshme tregoje, nuk ehste e thene qe domethenuie te jete e tille. kjo eshte bukuria e endrrave.

Le_Routard

Forumium maestatis

zer be!

Mos e gjetsha fjalekalimin me hy n'AF qe nuk te rrej!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga MOHICAN:
[qb] Kurse una pash ty ne enderr.

P.s.
:kiss: :idea: [/qb]
po ti ke pe ne enderr more???? :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une pash Dott.essen por megjithate po te tregoj nje enderr qe e shoh prej shum kohesh.

Jam i rrethuar nga njerez te njohur dhe te panjohur. Gjithmone gjendem neper ambjente te ndryshme dhe gjithcka shkon mire dmth normale. Por une bluaj gjithmon me vetvetem time dicka, qe nuk arrij ta kuptoj. Gjithcka qe shikoj e shikoj si ne kornize. Por ajo qe eshte gjithmone ne cdo enderr eshte se nese jam ne nje bar, pija qe une dua nuk gjendet, dmth nuk ka, shkurt. Nese jam ne nje bliiotek nuk arrij te gjej dot librin qe dua. Nese jam ne nje qytet nuk arrij dot te gjej nje rruge qe un jam duke kerkuar dhe keshtu vazhdon her pas here. E di qe kjo enderr nuk ka nje kuptim superfical por car dreqin eshte nje gje e tille kur jeta ime shkon ne rrjedh normale?

Dhe nje gje tjeter. Perse sa here qe shof dike te njohur dhe kur zgjohem ndjej mungesen e tij? Dhe kjo munges eshte akoma me e theksuar kur shof ne enderr ndonje ex qe kam pasur.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] zer be!

Mos e gjetsha fjalekalimin me hy n'AF qe nuk te rrej!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
edhe une te betohem "m'e ardhte djali ghalle ne shtepi" qe enderr me te frikshme nuk kam pare.
seriozisht: pse nuk m'a tregon endrren, pse ke frike???

I love new york

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]

P.s.
po ti ke pe ne enderr more???? :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une pash Dott.essen por megjithate po te tregoj nje enderr qe e shoh prej shum kohesh.

Jam i rrethuar nga njerez te njohur dhe te panjohur. Gjithmone gjendem neper ambjente te ndryshme dhe gjithcka shkon mire dmth normale. Por une bluaj gjithmon me vetvetem time dicka, qe nuk arrij ta kuptoj. Gjithcka qe shikoj e shikoj si ne kornize. Por ajo qe eshte gjithmone ne cdo enderr eshte se nese jam ne nje bar, pija qe une dua nuk gjendet, dmth nuk ka, shkurt. Nese jam ne nje bliiotek nuk arrij te gjej dot librin qe dua. Nese jam ne nje qytet nuk arrij dot te gjej nje rruge qe un jam duke kerkuar dhe keshtu vazhdon her pas here. E di qe kjo enderr nuk ka nje kuptim superfical por car dreqin eshte nje gje e tille kur jeta ime shkon ne rrjedh normale?

Dhe nje gje tjeter. Perse sa here qe shof dike te njohur dhe kur zgjohem ndjej mungesen e tij? Dhe kjo munges eshte akoma me e theksuar kur shof ne enderr ndonje ex qe kam pasur. [/qb]
i'll be back per 10 min. tani kam dicka ne dore por do kthehem reloaded sepse ehste shume interesante dhe tregon dicka.

Guest

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] mbreme a sot ne mengjes kam pare ne enderr sikur isha bere me femije.ishte dicka shume e vockel.po beben nuk e mbaja une e mbante nje shoqja ime.kete shoqen une e kam pare para ca kohesh po seshte se kam pase shume muhabet.
po nga fundi i enderres se mora vesh se i kujt ishte ai femija????? nuk mbaj mend me!

me tregoni ctregon????? [/qb]
mos je gje shtatzene? [/qb]
Me ty sbona gjo une re??? me ke kam ngel thua??????????

Le_Routard

Forumium maestatis

seriozisht: pse nuk m'a tregon endrren, pse ke frike???

Kam fryk se tremesh pranej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj sesi me vje me qit ondrat ne pazar, osht si me qit n'AF fotografi me rrobe banjo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Qe thu ti po me gjymoshin se deshen me bo me tregu me zor i sekret. Ho si thu a do e fitoj llotarin e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

P.s.
:rolleyes: eshte nje nder i madh per mua...
po a te kam thene mos me shih se me merr ne sysh??????hajde thuaj marshalla tani!

Le_Routard

Forumium maestatis

Me ty sbona gjo une re??? me ke kam ngel thua??????????

Jo po ai eshte i rrezikshem fare, thone qe kur ulen gocat ke karrigia ku osht ul Harapi njelin shtatzane direkte.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] seriozisht: pse nuk m'a tregon endrren, pse ke frike???

Kam fryk se tremesh pranej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ho si thu a do e fitoj llotarin e? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
varet nga lloji i endress puna e llotarise!
dhe jo s'friksohem fare, o burra shprehu ti iher. po e pe qe une nuk shkruj mo dmth qe u trema ose ndryshe do kenaqesh nga shpjegimet.
p.s jo rrenaaaaaaaaaaaaaaaaaa apo cfare them dhe une, ku genjen ti :smash: :shrug: :tipsy:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] :wave: Helen

A quhen ondrrat e masdites :idea:

Kam nji taze fare :idea: [/qb]
c'ja paskr fut nje rryp gjumi ti tashi mbasdite. ohohohoho per qejf.
vetem ca tersi, s'quhen keto dreqka endrra te mbasdites :smash: :sleep: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Per MoHICAN
[/QUOTE]Jam i rrethuar nga njerez te njohur dhe te panjohur. Gjithmone gjendem neper ambjente te ndryshme dhe gjithcka shkon mire dmth normale. Por une bluaj gjithmon me vetvetem time dicka, qe nuk arrij ta kuptoj. Gjithcka qe shikoj e shikoj si ne kornize. Por ajo qe eshte gjithmone ne cdo enderr eshte se nese jam ne nje bar, pija qe une dua nuk gjendet, dmth nuk ka, shkurt. Nese jam ne nje bliiotek nuk arrij te gjej dot librin qe dua. Nese jam ne nje qytet nuk arrij dot te gjej nje rruge qe un jam duke kerkuar dhe keshtu vazhdon her pas here. E di qe kjo enderr nuk ka nje kuptim superfical por car dreqin eshte nje gje e tille kur jeta ime shkon ne rrjedh normale?

ti je ne çaste eksplorimi te disa ndjenjave te tua per momentin. (s'eshte e thene te jene ndjenja dashurie pa tjeter) dhe akoma nuk e kupton qendrimin tend per keto ndjenja. njehere mendon/ndjen ndryshe heres tjeter komplet e kunderta. sigurisht qe per keto ndjenja nuk ke folur me askend sepse as vete nuk e di cfare do. je i kenaqur nga jeta por te mungon pak ajer (figurativisht flas). ndonjehere mundohesh t'i thuash vetes qe gjithshka eshte great por thelle thelle ke mall per disa gjera te shkuara. vende, momemte, ex te dashura. jeta qe ke momentalisht te pelqen por nuk te permbush. nuk e di nese arrin t'a kuptosh qarte ate qe them. je djale qe akomodohesh shpejt me gjera te reja por ne inkoshinece kerkon te mbahesh paksa mbas disa kutimeve te se shkuares.
per momentin mund te kesh nje girfriend qe eshte shume nice por nuk eshte "wow" si ndjenje. je gjithmone ne kerkim te dickaje qe e ke pasur dhe nuk po e gjen dot me momentalisht. pra ne normalitetin koshient tendin, te ngacmon e kaluar ose a ardhmja subkoshinetezisht (for lack of a better word). kaq me vjen per momentin, keto jane "vibes" qe marr tani nga kjo enderr.
come again, tell me more :wave:

I love new york

Primus registratum

une personalisht pashe nje enderr sikur me dhuruan ca tulipane te verdhe por une nuk i pranova /pf/images/graemlins/frown.gif c'do te thote?
mqs vete nuk i shpjegoj dot endrrat e mija, si mendoni??????
sygjerimet jane te mirpritura, te shohim varjantin me te bukur :wave:

gjekec

Primus registratum

You really want to try the feeling of walking naked in front of an army? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fity $ent$:
[qb] You really want to try the feeling of walking naked in front of an army? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:eek: :eek: :eek:
is that supposed to be the dream explanation????

I love new york

Primus registratum

oh i see!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
une kujtove se mos ishte part of your dream.
any good dreams lately???? :sleep:
maybe with that slave of yours?? :smash:

Le_Routard

Forumium maestatis

per momentin mund te kesh nje girfriend qe eshte shume nice por nuk eshte "wow" si ndjenje.

Hahahahahaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif Shprehje qe te ben me qesh qe ne pike te mengjesit /pf/images/graemlins/laugh.gif