ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Mono

Forumium praecox
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] mbreme a sot ne mengjes kam pare ne enderr sikur isha bere me femije.ishte dicka shume e vockel.po beben nuk e mbaja une e mbante nje shoqja ime.kete shoqen une e kam pare para ca kohesh po seshte se kam pase shume muhabet.
po nga fundi i enderres se mora vesh se i kujt ishte ai femija????? nuk mbaj mend me!

me tregoni ctregon????? [/qb]
Kjo enderr pa dyshim ka te beje me instiktin nene dhe nje marredhenie seksuale.
Duhet te lidhesh me nje djale sa me pare ose te shkosh ne PUB vetem kete te shtune /pf/images/graemlins/wink.gif (Ve Bast qe Helena vetem do ta thote me te zbukuruar kete variant /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Kordelja

Valoris scriptorum

Per enderrimtarin qe frikeson... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ËNDËRRA TË TURPSHME

Njeriu sheh ëndrra të tmerrshme në gjumë,
Po sheh dhe ëndrra të turpshme vetmuar në dhomë,
Të tmerrshmet durohen më shumë
Të turpshmet vërtet të tmerrojnë.

Dhe zgjohesh sikur po mbytesh në lumë,
Në lumë të ndytë me gjëra gjirizi e blozë,
Ky turp ka qenë veç turpi i një ëndrre në gjumë,
Megjithatë ta fshish nga ndërgjegja s'ke forcë.
Të mbetet një shenjëz turpi, një gjumë.

D.Agolli /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

mjesi!
desh me falenderu Helenen me gjith durimin me shpjegu qe e ndjek nga mrapa me aq besnikeri /pf/images/graemlins/smile.gif

pastaj desh me thone: n'gjo se une shof ondrra pernate, e a ke takat me i ra mrapa, se une ti shkruj nuk osht problem hiç?

meqe ra llafi:
mrom maj men dy fragmente....
1: isha tu u zi me nji çun qe eshte ktu te qyteti im, por mu gjend afer mamaja e dashur qe me mbante per krahesh mos zihesha, e ai qafiri kishte vezur doreza boksi te kuqe e me qellonte nderkohe qe i kisha krahet lidhur....
2: kisha nji hardhucke qe e doja shume, sepse duhet te kalonte nje si tip kanali me uje te piset, ku gjendej nji krokodil, qe sa here qe hardhucka bente te futej, i sulej ta kullufiste. qelloi biles qe hardhucka u fut ne uje, por ishte shume e shpejte per krokodilin, dhe une e qellova me gure nga siper kte te fundit qe mos ta kapte dot. erdhi nji pike kur ma kapi hardhucken per bishti para se te dilte nga ana tjeter, dhe ma hodhi perseri ne uje, dhe mua mu desh te futesha ne kanal e ti dilja para krokodil djalit.

ps: psikologjia gjo e bukur qamet /pf/images/graemlins/smile.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] e me qe esht fjala te endrrat mrem kam qen ne
perqafim te nje djalit te pa njohur e kjo ça do me thon :idea: :idea: [/qb]
Qe ai ste do hic....

H

harap

Guest

[qb] mbreme a sot ne mengjes kam pare ne enderr sikur isha bere me femije.ishte dicka shume e vockel.po beben nuk e mbaja une e mbante nje shoqja ime.kete shoqen une e kam pare para ca kohesh po seshte se kam pase shume muhabet.
po nga fundi i enderres se mora vesh se i kujt ishte ai femija????? nuk mbaj mend me!

mos je gje shtatzene?

H

harap

Guest

mos je gje shtatzene?

H

harap

Guest

ka pa nje enderr te tmerrshme.
po vrisja njerezit nga drtarja e shtepise dhe pastaj zbrisja dhe i pija gjakun.

Le_Routard

Forumium maestatis

nqs ke pa naj onderr interesante, ndaje me shoqnine virtuale dhe une mundohem ta shpjegoj per ty. hajde mos u bej egoist.

Dje kam pare nje ender te frikshme. He ma shpjego i cik tani.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ka pa nje enderr te tmerrshme.
po vrisja njerezit nga drtarja e shtepise dhe pastaj zbrisja dhe i pija gjakun. [/qb]
Kjo do te thote qe gruaja jote e tret te ka tradhtuar me gruan tende te dyte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

ti je shkencetar LR.
pse nuk nxjerr nje liber komentet e enderrave ose ta nxjerrim bashke po te jesh i sigurte se te gjithe ato qe do e lexojne do ngelin me probleme psikologjike /pf/images/graemlins/smile.gif

helen a hapim nje zyre enderrash se paske talent ne kete fushe /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

dott.essa nqs endrra ka qene andej nga mengjesi (6,7 and on) s'ka vlere. jane endrra mengjesi dhe nuk merren per baze. nqs e ke pare naten ne REM sleep atehere ka nje domethenie interesante. nuk mendoj se femija simbolizon "femijen ose foshnjen" ne kete rast por dicka me te thelle ne lidhje me ate shoqen/te njohuren tende. ajo vajza mbase te ka merzitur ty, direkt ose indirekt (ti mund ta dish ose jo) dhe mbase ka deshire te rregulloje muhabetin ose te afrohet me ty dhe mban nje bebe ne dore si simbol puriteti, pasteritie. kaq per tani.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MOHICAN:
[qb] Kurse una pash ty ne enderr.

P.s.
:kiss: :idea: [/qb]
po ti ke pe ne enderr more???? :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Duto, rrusho!!!!!!!!!!!
une s'e kam problem sepse me pelqen te mundohem t'i interpretoj endrrat por me shume e kam fjalen per ato interesantet qe paraqesin ndonje domethenie.
kete rradhe po e kaloj kete endrren qe je zi se nuk ka shume rendesi, tregon vetem qe ti vdes me u gric icik me rrobt dhe te pelqejne mamate e bukura te shokeve, por nuk ja thu njeriu :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif .
por mos u dekurajo! pres endrra nga ty sepse i ke interesante. :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] nqs ke pa naj onderr interesante, ndaje me shoqnine virtuale dhe une mundohem ta shpjegoj per ty. hajde mos u bej egoist.

Dje kam pare nje ender te frikshme. He ma shpjego i cik tani.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
zer be!
qeka kaq e frikshme saqe nuk e shpjegokam dot :smash: :idea:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ka pa nje enderr te tmerrshme.
po vrisja njerezit nga drtarja e shtepise dhe pastaj zbrisja dhe i pija gjakun. [/qb]
ti djale ke ca probleme me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
e para nqs shikon gjak endrra s'ka me vlere sepse lahet mgjth une do thoja "mos thelle ne vetvete ti e do nusen te virgjer"????? nuk eshte e thene te me japesh pergjigje, vetem mendohu.....
ose ose brenda teje si njeri sundon nje Drakula i vogel qe e nxjerr vetem ne momente kur t'i hypin nervat keq. :thumbsup:

sa per zyren e edrrave, nuk eshte ide e keqe, t'a menojme ate muhabet.

I love new york

Primus registratum

dhe kjo eshte per te gjithe...........
ju kam xhan xhan te gjitheve por mos u mundoni t'i jepni te shpjegim cdo endrre qe shkruhet ketu se what's the point qe keni Helenen e Trojes ketu qe t'ju ndohmoje dhe t'u heqi sikletet ose t'u shtoje gezimet?????, me aq sa mundem, virtualisht.
fjala ka nje fuqi qe pushka nuk i afrohet :thumbsup: :wave: :book: