Kjo enderr pa dyshim ka te beje me instiktin nene dhe nje marredhenie seksuale.Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] mbreme a sot ne mengjes kam pare ne enderr sikur isha bere me femije.ishte dicka shume e vockel.po beben nuk e mbaja une e mbante nje shoqja ime.kete shoqen une e kam pare para ca kohesh po seshte se kam pase shume muhabet.
po nga fundi i enderres se mora vesh se i kujt ishte ai femija????? nuk mbaj mend me!
me tregoni ctregon????? [/qb]
Qe ai ste do hic....Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] e me qe esht fjala te endrrat mrem kam qen ne
perqafim te nje djalit te pa njohur e kjo ça do me thon :idea: :idea: [/qb]
mos je gje shtatzene?Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] mbreme a sot ne mengjes kam pare ne enderr sikur isha bere me femije.ishte dicka shume e vockel.po beben nuk e mbaja une e mbante nje shoqja ime.kete shoqen une e kam pare para ca kohesh po seshte se kam pase shume muhabet.
po nga fundi i enderres se mora vesh se i kujt ishte ai femija????? nuk mbaj mend me!
mos je gje shtatzene?Fillimisht postuar nga Dott.essa:
Kjo do te thote qe gruaja jote e tret te ka tradhtuar me gruan tende te dyte. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ka pa nje enderr te tmerrshme.
po vrisja njerezit nga drtarja e shtepise dhe pastaj zbrisja dhe i pija gjakun. [/qb]
dott.essa nqs endrra ka qene andej nga mengjesi (6,7 and on) s'ka vlere. jane endrra mengjesi dhe nuk merren per baze. nqs e ke pare naten ne REM sleep atehere ka nje domethenie interesante. nuk mendoj se femija simbolizon "femijen ose foshnjen" ne kete rast por dicka me te thelle ne lidhje me ate shoqen/te njohuren tende. ajo vajza mbase te ka merzitur ty, direkt ose indirekt (ti mund ta dish ose jo) dhe mbase ka deshire te rregulloje muhabetin ose te afrohet me ty dhe mban nje bebe ne dore si simbol puriteti, pasteritie. kaq per tani.Fillimisht postuar nga Dott.essa:
po ti ke pe ne enderr more???? :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga MOHICAN:
[qb] Kurse una pash ty ne enderr.
P.s.
:kiss: :idea: [/qb]
zer be!Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] nqs ke pa naj onderr interesante, ndaje me shoqnine virtuale dhe une mundohem ta shpjegoj per ty. hajde mos u bej egoist.
Dje kam pare nje ender te frikshme. He ma shpjego i cik tani.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti djale ke ca probleme me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ka pa nje enderr te tmerrshme.
po vrisja njerezit nga drtarja e shtepise dhe pastaj zbrisja dhe i pija gjakun. [/qb]